עבור לתוכן

איך לחבר את שתי אלה????

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לחבר לכרטיס הP3 הזה את הRAM הזה איך?????

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

למה חסר לך איזה 128KBYTE זיכרון חיחיחיח זה כול מה שיש בכרטיס הזה :lol:

ודרך אגב אי אפשר לחבר אותם זה לא יכנס ללוח אם

פורסם

זה של 486? אז הזיכרון הזה ממש לא יעזור לך...!

פורסם

שנה לכותרת נורמלית

פורסם

כפי שנאמר, אתה יכול לחבר אותו עם סלוטייפ ולא תרגיש בהבדל. זה ממש ישן. עדיף לך לעשות מזה מחזיק מפתחות וזהו.

פורסם

כפי שנאמר, אתה יכול לחבר אותו עם סלוטייפ ולא תרגיש בהבדל. זה ממש ישן. עדיף לך לעשות מזה מחזיק מפתחות וזהו.

תגיד לי אתה בסדר אפילו שלא תנסה אם אתה רוצה לצאת ללא לוח אם או כול דבר אחר  :screwy: :screwy:

ועל תדבר שטויות טוב זה סלוט שונה לגמרייי !!

אם אתה רוצה לצאת בנזק בבקשה המחשב הוא שלך לא שלי  :kopfpatsch:

פורסם

איזה לחבר עם סלוטייפ ...רעיון קצת :screwy: בקטנה אבל העיון של המחזיק מפתוחת מגניב ... היה על זה פעם תדר .. אבל זה קצת גדול

פורסם

אם אתה מעוניין לשמור על הדיון פתוח (לא נעול), שנה את הכותרת לאחת שתעמוד בחוקי הפורום, אף אחד לא צריך לנחש בקריאת הכותרת את מה אתה רוצה לחבר...

לשאלתך, לא ניתן לחבר את המעבד לזיכרון ללא בקר זיכרון הנמצא בד"כ על לוח האם. לא ברור לי בכלל מהו הידע שלך באלקטרוניקה או מחשבים אבל מהשאלה אני מקבל את התחושה שאתה אולי מנסה ללכת על משהו שטיפה גדול עליך?

אולי תסביר את עצמך יותר טוב?

פורסם

אני מתנצל אם מישהו לא הבין את כוונתי. מה שאמרתי זה שגם אם הוא יחבר את זה עם סלוטייפ/מסטיק/מסמרים וגם אם הוא יחבר את זה בצורה תקנית (שאני בספק שיש) כמות כזאת של זיכרון לא תגרום לשום הבדל בביצועים.

קיצר, זאת הייתה בדיחה שלא האמנתי שמישהו יכול לפספס.

פורסם

אני מתנצל אם מישהו לא הבין את כוונתי. מה שאמרתי זה שגם אם הוא יחבר את זה עם סלוטייפ/מסטיק/מסמרים וגם אם הוא יחבר את זה בצורה תקנית (שאני בספק שיש) כמות כזאת של זיכרון לא תגרום לשום הבדל בביצועים.

קיצר, זאת הייתה בדיחה שלא האמנתי שמישהו יכול לפספס.

בדיחה כזואת תעלה לך בלוח אם חדש ואולי עוד כמה חלקים מסביב . :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים