עבור לתוכן

זקוק לעזרה בנוגע ל isp חדש..

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני מחובר כיום לnetvision

הם עושים לי המון בעיות בפינגים של משחקים ברשת (americas army)

כבר שלושה חודשים אני בסרט הזה איתם ,ואני מתנתק מהם כנראה מחר

ואני מחפש isp חדש

עכשיו השאלה היא איזה isp הכי טוב בקטע של משחקיי רשת

אני משחק במשחק ספציפי אחד שהוא americas army

והאיי פיים של הסרברים שלו מתחילים בדרך כלל ב 213 או ב 69

ועוד אחד או שניים שלא מופיעים הרבה

אם יש לכם להמליץ לי על מישהו אני ישמח...

תודה מראש..

פורסם

אני ממליץ שפשוט תתחבר לכמה ISP (בתור GUEST), ופשוט תראה איזה PING אתה מקבל מכל אחד..

פורסם
  • מחבר

איך אני עושה את זה?!

פורסם

תתקשר לבזק, תשאל אותם איך מתחברים בתור GUEST לספקים השונים (את התשלום על כל חיבור כזה אתה מקבל דרך החשבון טלפון החודשי)...

פורסם
  • מחבר

ממ ..

אין מישהו שמבין בעניין ויכול להגיד לי איזה ספקית כדיי לבחור מביינייהם?

פורסם

זה אתה שכל הזמן מבקש את אבי 8) ?

אם כן, אז אני זוכר שכששאלתי אותך, אמרת לי שבדקת כבר על יוזרים של ספקיות אחרות..

אני לא יודע איך זה עובד בחברות אחרות,

אבל למשל אצלנו כשמישהו רוצה להתחבר כאורח, הוא רושם בשם המשתמש שלו username@ONetvision

כלומר O במקום ה I הרגילה.

במצב כזה התשלום על החיבור לא מגיע אלינו, אלא הלקוח משלם לבזק בלבד (כמובן במחיר משולב של תשתית + גישה לספק)

אני מניח של-ISPים אחרים יש גם שמות משתמש אורח כאלה.

מקסימום אם אין להם, אתה יכול לבקש מחבר שלך יוזר וססמא ולהתחבר על השם שלו לנסיון לצורך בדיקה (כמובן שזה חייב להיות בטכנולוגיה זהה, כלומר שאם לך יש ADSL, אז גם לחבר שלך יש ADSL, ואם לא , אז לשניכם יש כבלים, ואז אתה כמובן צריך לבנות חייגן כבלים מתאים שיכוון אותך ל ISP של חבר שלך).

מקווה שיסתדר לך, למרות שפינגים לשרתים בחו"ל זה דבר ממש לא יציב, ומאוד תלוי בניתוב שלך בחוץ.

סה"כ אין ל ISPים שליטה על זה, הניתוב לא נעשה דרכם, אלא דרך שרתי ניתוב ושרתי DNS שמפוזרים ברחבי העולם.

פורסם

לרוב הספקים נראה לי יש יוזר GUEST שאפשר להתקשר עם O במקום I וזה עובד...

פורסם
  • מחבר

זה אתה שכל הזמן מבקש את אבי  8) ?

אם כן, אז אני זוכר שכששאלתי אותך, אמרת לי שבדקת כבר על יוזרים של ספקיות אחרות..

אני לא יודע איך זה עובד בחברות אחרות,

אבל למשל אצלנו כשמישהו רוצה להתחבר כאורח, הוא רושם בשם המשתמש שלו username@ONetvision

כלומר O במקום ה I הרגילה.

במצב כזה התשלום על החיבור לא מגיע אלינו, אלא הלקוח משלם לבזק בלבד (כמובן במחיר משולב של תשתית + גישה לספק)

אני מניח של-ISPים אחרים יש  גם שמות משתמש אורח כאלה.

מקסימום אם אין להם, אתה יכול לבקש מחבר שלך יוזר וססמא ולהתחבר על השם שלו לנסיון לצורך בדיקה (כמובן שזה חייב להיות בטכנולוגיה זהה, כלומר שאם לך יש ADSL, אז גם לחבר שלך יש ADSL, ואם לא , אז לשניכם יש כבלים, ואז אתה כמובן צריך לבנות חייגן כבלים מתאים שיכוון אותך ל ISP של חבר שלך).

מקווה שיסתדר לך, למרות שפינגים לשרתים בחו"ל זה דבר ממש לא יציב, ומאוד תלוי בניתוב שלך בחוץ.

סה"כ אין ל ISPים שליטה על זה, הניתוב לא נעשה דרכם, אלא דרך שרתי ניתוב ושרתי DNS שמפוזרים ברחבי העולם.

טעות ביידך ידידי

אני לא יודע אם אתה מכיר

אבל דיברתי עם שמוליק מהחברה שלכם

והוא סידר הכל אני מנותב כרגע רק ל 212

והכל בסדר בינתיים

והוא אמר שיש לכם בעיה כל שהי עם בזק ומתבצע כיום סידור קווים

עם בזק ושהכל אמור להסתדר...

פורסם

מכיר את שמוליק, הוא אחד מראשי הצוות.

בכל מקרה, כן, ידוע ש POOL כתובת ה IP החדש עושה מעט בעיות פה ושם, בין היתר בוודאי שזה מתקשר לניתוב, כי מקבלים את הפול ממקום אחר.

הייתי בטוח שדיברתי איתך, מוזר, בכל אופן אולי הניק שלך הזכיר לי יוזר של מישהו אחר..

אישית אני לא משחק במשחקי רשת, אז קשה לי לדעת בנושאי פינגים

אני יודע שבודקים אצלנו כל כמה שעות ושומרים לוג של איכות ומהירות ופינגים להמון שרתים, זה נושא חשוב

(למרות שזה "לא נתמך" לדבר על פינגים עם לקוחות, רק מהסיבה שתומך לא יכול לעשות שום דבר בקשר לזה)

שמח שהסתדר לך :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה..

ו.........אריק!

כן דיברתי איתך!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים