פורסם 2005 במרץ 820 שנים אני עושה את צעדי הראשונים בג'אווה, ומשהו קטן מסקרן אותי. האם ניתן לקחת תוכנית שכתבתי בג'אווה, ולקמפל אותה לקובץ EXE, אבל באופן כזה שלא יהיה צורך להתקין את סביבת העבודה של ג'אווה (ה-Runtime Environment) על המחשב המריץ את התוכנית? (אם כן, איך?)
פורסם 2005 במרץ 820 שנים תוכנית שכתובה ב JAVA רצה על כל מערכת הפעלה, לכן היא צריכה את ה (JVM (JAVA VIRTUAL MACHINE . אפשר להפוך את התוכנית שלך למשהו שירץ אבל היא עדיין צריכה את ה JVM כדי לרוץ.....לכל פלטפורמה יש את ה JVM שלה.
פורסם 2005 במרץ 820 שנים אם אתה ממש רוצה, אז דרך הקומפיילר של מייקרוסופט אתה יכול לקמפל אותו ל- native והוא ייצא קובץ exe.אבל כמו שזה שלפני ענה, אתה עדיין תצטרך את ה- virtual machine על המחשב.
פורסם 2005 במרץ 820 שנים מה שאתה יכול לעשות זה לקמפל את זה בסביבת העבודה (או בכל מקום אחר) ולקבל קובץ MyProgram.Classכנס לדוס ותעשהjava.exe MyProgramוזה יעלה
פורסם 2005 במרץ 820 שנים קצת נוגד את כל הפואנטה של JAVA...אותו תוכנית צריכה לרוץ על כל פלטפורה.....יש גירסה עלובה של מיקרוסופט ל JAVA.....נקרא J++ אם אני לא טועה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.