עבור לתוכן

תפוחים, זכית !!

Featured Replies

פורסם

זה שלי

זה מגעיל

רואים רקע לבן מסביב לכיתוב וגם הפונט לא משהו

קח....

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

• תגובות 115
  • צפיות 8.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אתם פותחים מועדון?

פורסם

כן... של ילדים קטנים שאין להם מה לעשות בזמן הפנוי אז הם מקימים מועדון... ולא סתם מועדון, מועדון גיקים...

פורסם

זה מגעיל

רואים רקע לבן מסביב לכיתוב וגם הפונט לא משהו

קח....

[move]צדיקים, מלאכתם נעשית בידי אחרים [/move]

פורסם

הם דיברו דיבורים....

טוב נמאס לי כבר...

פורסם

בא לי על אחד כזה, אני fanboy של מפרום ,יש מצב שתכינו לי?

תודה רבה

פורסם

LOL! :lol:

אני לא יודע אם לבכות , או לצחוק מכל הת'רד הזה(אולי אני גם יבכה מרוב צחוק!)

אני חייב לצטט כאן משפטים שפשוט הרסו אותי מצחוק:

זה הדיון הכי מבדר שנפתח ושפל שנפתח אי פעם.
(זה דווקא נכון :smile1:)
LOL תפוחים תן לי לנחש:

בוש עמד מאחורי 11/9

מנתחים חייזרים באזור 51

לא באמת נחתו על הירח

ו-Enc0der הוא שתול של אינטל בישראל.

אוי אוי אוי אנחנו לא יודעים כמה עמוק הסיפור הזה, אולי אנקודר אפילו יודע מי התנקש בקנדי!

למי שלא יודע מה זה FANBOY :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Fanboy

:lol:
זה כמו לתקוע נוד ולברוח... לא יפה (בלשון המעטה...)
אנשים שואלים מה השעה ואתה עונה להם:אינטל חרא לך על AMD כפול ליבות
פורסם

חחחחחחחחחחחח

פורסם

תפוחים תבין אף אחד לא מנסה לסתום לך את הפה, אתה פשוט לא מעניין אף אחד כבר. אתה פאסה תפוח רקוב שכל הודעה שלו היא עוד ctrl+v לאותו משפט - פנטיום 4 מעבד נפל... בלע בלע בלע חום AMD טובים בלע בלע בלע. FFS who care`s? מי שירצה לקנות מעבד יקבל המלצה לX Y Z, אבל את הדעה שלך על AMD, או לייתר דיוק על אינטל אפשר למצוא באשכולות שלא קשורים בכלל לנושא. הפאנטיות הגמורה שלך כבר מזמן עברה את גבול הטעם הטוב, זה פשוט פאתטי אם הדבר הזה ניהיה עקב הפיטורין שלך מIntel אני מאוד ממליץ לך ללכת לטיפול, ואם אתה חושב שלמישהו באמת אכפת ממך ועוד מספיק כדי ללהפעיל לחצים על Encoder בשביל שיסתום את פיך אתה לא יכול אפילו להתחיל לדמיין עד כמה האגו שלך מנופח מעבר למידה, אפשר לחשוב שמנכ"ל אינטל ישראל יושב במשרד וזורק חצים על מטרה עם פרצופך, למרות שאני לא יופתע במיוחד אם הדבר הוא הפוך. אתה לא רוצה לשבור מונפול, אתה לא רוצה לעזור "לצכרן שמוחו נשטף ע"י מכונת הפרופוגנדה של אינטל" אתה פשוט איש קטן וממורמר שמנסה לגרום לעצמו להרגיש יותר טוב, ובדרך מנפח את האגו שלו במחשבה שהוא אשכרה משנה משהו.

אף אחד פה כבר לא לוקח אותך ברצינות, אנשים הקשיבו לדעות שלך, אחרי זה היית מבדר, אבל כבר לא צוחקים איתך, אלא עליך.

פורסם

Fanboy.PNG

i Fanboy proud of hwzone :)

פורסם

LOL תפוחים תן לי לנחש:

בוש עמד מאחורי 11/9

מנתחים חייזרים באזור 51

לא באמת נחתו על הירח

ו-Enc0der הוא שתול של אינטל בישראל.

אוי אוי אוי אנחנו לא יודעים כמה עמוק הסיפור הזה, אולי אנקודר אפילו יודע מי התנקש בקנדי!

אני חושב שאיסלמו פאשיסטים אחראים ל 9-11, חייזרים כנראה לא היתרסקו או נחתו ב AREA 51,

על הירח באמת נחתו, זה לא כזה ביג דיל בדיעבד, לא יודע מי היתנקש בקנדי (לא הארווי אוסוולוד כנראה

וגם אם כן אז היו עוד יורים) לא יודע מי זה Enc0der ומה המניעים שלו, אשמח לשמוע  אותם, עד

אתה למרות מספר בקשות לא הצלחתי לקבל תשובה מנומקת היטב (כולל קישורים לאשכולות נוגעים

לענין) מדוע זכיתי בתעודה המדוברת.

פורסם

אתה רוצה לדעת מניעים? אני מהמר על שעמום ורגילה  8)

פורסם

אין כמו רגילה

:beerchug:

פורסם

יותר כמו אזרחות... :hat:

פורסם

קולולולולו מזל טוב אם זה סיפור חדש 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים