עבור לתוכן

מה עדיף: הנדסה או תותחנים?

Featured Replies

פורסם

לפי דעתי האישית כדי לך יותר הנדסה נשמע לי יותר רגוע ויותר טוב מתותחנים :-\

• תגובות 40
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי חבר בהנדסה קרבית והוא בהחלט נהנה מהתפקיד עד עכשיו - הוא היה יותר משנתיים בגדוד קרבי ונהנה שם ולא שמעתי ממנו תלונות מיוחדות.

פורסם

לפי דעתי האישית כדי לך יותר הנדסה נשמע לי יותר רגוע ויותר טוב מתותחנים :-\

כן, "כדי" לך להקשיב לו.. הבחור עבר הרבה בצבא והוא יודע מה הוא אומר...

Happy_cookie_resident_2.jpg

פורסם
  • מחבר

כרגיל, תודה לאנקודר על הוספת הפלפל לאשכול :)

כבר אמרתי לבחורה ממנהל הגיוס שבחרתי בתותחנים. אבל אני עדיין מתלבט קשות, ושוקל האם להתקשר אליה ולהגיד לה ששיניתי את דעתי (אני אזרח, עדיין מותר לי להחזיק דעה, לא? ;)).

פורסם

כרגיל, תודה לאנקודר על הוספת הפלפל לאשכול :)

:yelclap:

פורסם

הצבא כל כך מחליט "לדפוק" אותך ולשלוח אותך רק למקומות עם ביקוש נמוך? אפילו נ"מ או מודיעין שדה לא נותנים לך?

פורסם

תגידו

בצריפין איזה חיל הכי "שווה" ? מבחינת איכות והעבודה

חיל אויר? ואחרי חיל אויר איזה ?

פורסם

(לא שמעת על שיבטה?)

פורסם
  • מחבר

תגידו

בצריפין איזה חיל הכי "שווה" ? מבחינת איכות והעבודה

חיל אויר? ואחרי חיל אויר איזה ?

לא להדחף לי לת'רד בבקשה, הדיון הזה חשוב לי.

(לא שמעת על שיבטה?)

אתה מתכוון לטירונות של התותחנים - "שיבטה קיימת והעולם שותק?"

כן, שמעתי :-X

פורסם

אה טוב סליחה..

(אם מישו יכול תענה לי בפרטי)

פורסם
  • מחבר

טוב מחר בבוקר אני מתקשר ואומר שאני רוצה הנדסה ולא תותחנים, כל מי שדיברתי איתו אומר "רק לא תותחנים" וששיבטה זה מקום שאני ממש לא רוצה להגיע אליו.

שיכנעו אותי, אני אלך להנדסה.

פורסם

למה את חושב שבהל"צ (בסיס הטירונות של הנדסה קרבית) יותר טוב, הוא ממוקם בערך 50 קילומטר מבסל"ש, מה שיוצר את משולש השטן (בישל"ש, שיבטה, בהל"צ), חום אימים, תנאים זוועה, אוכל רעל, אל תחשבו שבהל"צ זה הילטון גולני/צנחנים שלהם המגורים והתנאים כמו מלון עם מכבסה לכל פלוגה, שק"ם מטורף, מזגן בכל חדר.

אז עם השיקול הוא התנאים במסלול, תשקול שנית, כי בהל"צ לא פחות ג'הנום משיבטה.

פורסם

בהל"צ יותר טוב משיבטה - קודם כל יש שם מגורים קבועים שזה יתרון עצום לעומת האוהלים בשיבטה. דבר שני, החדר אוכל שלהם יותר טוב משל שיבטה. דבר שלישי, המוטיבציה שם יותר גבוהה ולכן הוא יהנה יותר בשירות.

פורסם
  • מחבר

וגם קראתי את זה

http://www.fresh.co.il/vBulletin/printthread.php?t=416

מחר בבוקר אני מתקשר לשנות את דעתי להנדסה, אלא אם מישהו ישכנע אותי אחרת.

כל מי שדיברתי איתו אישית או בטלפון פשוט אומר לי רק לא תותחנים!!!111 ("רק לא תותחנים סימן קריאה סימן קריאה סימן קריאה אחד אחד אחד" :P).

והנדסה באמת נשמע יותר מעניין, במיוחד היחידה לסילוק פצצות. תכלס כל דבר נשמע שם עדיף על תותחנים.

פורסם

אממ........

טיפ קטן- תשקיעו בציוד שלכם ותשפצרו אותו טוב ואל תתעצלו להשקיע כדי שיצאו לכם דברים יפים. בסופו של דבר זה איך שאתם נראים, איך שאתם מרגישים והכי חשוב- זה חלק מאוד גדול מהמבצעיות שלכם. אז לא להיות מצ´וקמקים, אה?

225181.jpg

::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים