פורסם 2005 במרץ 720 שנים טוב אז ככה מלפני כמה ימים התחילו לי תקיעות מעצבנות של המחשב!עשיתי OC לכרטיס מסך ואין בו מאוורר יש בו קירור פאסיביעכשיו בהתחלה היה נראה לי שזה מהחום אז הורדתי את האוברקלוק אבל זה לא עזר, חשבתי שאולי זה בכל זאת החום אבל עשיתי ניסוי ושמתי מפזר חום (על קירור) על המארז (כמובן שפתחתי דלת אחת) ועכשיו אני בטוח שאין בעיות של חום אבל עדין יש את הבעיה הזועכשיו שמתי לב להודעה מסוימת שבאה לי שאני מפעיל את המחשב (איפה שזה מזהה את הPrimary, Slave כו') והיא אומרת ככה:Primary IDE no 80 conducter cable installed (הצלחתי לקרוא את זה רק בגלל שבאחת מהתקיעות זה תקע לי במסך הזה, אחרת הוא עובר תוך שניה)והשאלה שלי היא 1. מה ההודעה הזאת באה להגיד?2. האם זו הסיבה לתקיעות?
פורסם 2005 במרץ 720 שנים 1. זה אומר שהדיסק הקשיח שלך (אני מניח שהוא IDE) מחובר בכבל 40 גידים שמתאים ל UDMA33 בלבד.2. זה כנראה לא הגורם לתקיעות, אלא אם תגיד לי שהכבל שלך הוא כן 80 גידים ולא 40, ואז הכבל כנראה דפוק.בדוק האם הגוף קירור של המעבד יושב היטב?בטל את ה OC לכרטיס המסך.
פורסם 2005 במרץ 820 שנים מחבר אוקיי אז החלפתי בינתיים את הIDE לאחר שמתאים (עכשיו אין את ההודעה הזו)וביטלתי את האוברקלוקלבינתיים עובד חלק ואני אכתוב פה אם יהיו לי שוב תקיעותתודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.