פורסם 2005 במרץ 720 שנים "נכנסתי לחדר וראיתי כדור נופל מגובה 1 מטר וקופץ חזרה לגובה 1.2 מטר. תן 2 הסברים אפשריים למקרה."מה אתם מציעים?
פורסם 2005 במרץ 720 שנים מה קשור הריצפה קפיצית?? : מדובר גם ככה בהתנגשות אלסטית לגמריי כאשר אין איבוד אנרגיה בהתנגשות קפיץ לא יכול להוסיף אנרגיה ואותה דבר לגביי המגנטים כל עוד מדובר במערכת סגורה זה לא יכול להיות
פורסם 2005 במרץ 720 שנים אפילו שאפשר להמציא כל מיני הסברים טיפשיים, אבל הם טיפשיים ביותר:כמו למשל שהכדור היה קשור לחוט בלתי נראה שנמשך למעלה ע"י כוח מסוייםאו שמנגנון כלשהו ברצפה הפעיל כוח על הכדור כלפי מעלהאו פשוט שהכדור נפל מגובה 1.2 מטר ואתה נכנסת כשהוא היה בזמן הנפילהאו שאתה באמת צריך משקפייםולהכניס מגנטים לעניין זה מטומטם, ברור שזה יכול לקרות, אבל צריך להמציא כל מיניגורמים שלא ידענו עליהם, ולכן השאלה המקורית חסרת ערך שכן היא לא נותנת את כלהאינפורמציה הדרושה, ולכן צריך להמציא את המידע הזה, ולכן זה טיפשי
פורסם 2005 במרץ 720 שנים באמת שאלה מפגרת בדיוק ברגע הנפילה באו חייזרים בלתי ניראים וזרקו את הכדור כלפי מעלה והלכו
פורסם 2005 במרץ 720 שנים מחבר אני רוצה להוסיף מידע ששכחתי: נתון שהוא נפל על לוח אופקיזו שאלה מהמבחן שלי בפיזיקה היום.היא לא מפגרת...אני כתבתי * יש מגנט בתקרה שמושך את הכדור או מגנט ברצפה שדוחף אותו והם פועלים אחרי שהכדור פגע ברצפה*הלוח עולה לעבר הכדור בזמן הפגיעה
פורסם 2005 במרץ 720 שנים ומה רע בהסבר שלי עם החייזרים?אם הוא לא היה נותן לי 100% על התשובה הזאת הייתי נכנס בומבחן מפגר בכל אופןעריכה*הקטע עם המגנטים לא הגיוני ולא נכוןהכוח המגנטי פועל ביחס של 1/R^2בהנחה שהכדור התחיל לנוע מטה במהירות 0 אין סיכוי שהוא יעבור את המרחק הזה עם כוח מגנטי כי אם כן אז הוא לא היה נופל למטה מההתחלה
פורסם 2005 במרץ 720 שנים אבל הוא אמר שהמגנטים התחילו לפעול אחרי שהכדור פגע ברצפה, ולכן נראה לי שזה בסדרבכל מקרה השאלה טיפשית מאוד כי התשובות לשאלה הן לא קשורות לפיזיקה בכללאו סתם להיגיון. כל מה שהתשובה צריכה לכלול זה פשוט עוד גורם מסויים שיכול לגרום לכדור לעלות(כלומר משהו שמפעיל כוח כלפי מעלה על הכדור, ואפשר להמציא מיליון גורמים טיפשיים כאלה)
פורסם 2005 במרץ 720 שנים אבל הוא אמר שהמגנטים התחילו לפעול אחרי שהכדור פגע ברצפה, ולכן נראה לי שזה בסדרצודק לא שמתי לב.
פורסם 2005 במרץ 720 שנים בעיה קטנה-כוח מגנטי פועל בניצב למישור התנועה והשדה...התכוונתם לכוח חשמלי כנראהוההסבר השני הוא כנראהפשוט שהכדור נפל מגובה 1.2 מטר ואתה נכנסת כשהוא היה בזמן הנפילה
פורסם 2005 במרץ 720 שנים מחבר במבחן לא רציתי לכתוב שהכדור נפל מ1.2 ולא ראיתי כי זה יכול לסתור את ההגדרה של הבעיה ... "כדור נופל מ 1 מטר" יכול להגיד חד משמעית שהוא התחיל נפילה חופשית מ1 מטר
פורסם 2005 במרץ 720 שנים מחבר עדיף לקחת את זה שקודם נכנסת לחדר ... באפשרות השניה אתה מסכן את זה שיורידו לך נקודות
פורסם 2005 במרץ 720 שנים הייתי אומר שתשובה כמו "פשוט שהכדור נפל מגובה 1.2 מטר ואתה נכנסת כשהוא היה בזמן הנפילה" (שאני אומנם נתתי)היא תשובה טיפשית, אבל לשאלות טיפשיות מגיעות תשובות טיפשיותותשובה נכונה לחלוטין וטיפשית באותה מידה תהיה שאדם בעל כוחות טלקינטיים גרם לכדור להגיע לגובה 1.2 מטרהרי בכל תשובה לשאלה אתה צריך להמציא גורם מסויים, ולכן השאלה ובעקבותיה התשובה טיפשיות לחלוטין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.