עבור לתוכן

בעיה מעצבנת בימיוחד.....בבקשה עזרה...

Featured Replies

פורסם

שלום .

ביומים האחרונים יש לי עומס מוזר על האינטרנט ...הכוונה שהוא בקושי זז האייסיקיו בקושי מיתבר דפים לא עולים לי...

ובמישחק קאונטר סטרייק יש לי פינג 2000!! :pissed:

אז גיליתי שיש קובץ שעובד לי וכשאני מכבה אותו אז הכול מיסתדר....אבל הקובץ הזה חוזר לעבוד שוב ישר.....ובנוסף הוא מעמיס לי על ה-cpu הוא כול הזמן על 100 וכשאני מכבה הוא חוזר ל 12 או אחוז .10כול המערכת חלונות נידפקת לי ביגללו....

אז תגידו לי יש איזה שהיא תוכנה שאני יכלו להעיף אותו ...כי כשאני מנסה לימחוק אותו ככה אני מקבל שגיאה שאומרת שהקובץ בשימוש.... >:(

אני הוספתי תמונה....

הקובץ המסומן הוא הבעיה...

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

ניסתי לחפש באינטרנט משהו בקשר לprocess המוזר הזה

אבל אני יכול לשער שזה אולי וירוס

תוריד NOD32 את הTRIAL מהאתר

www.nod32.com אם אתה תרצה להשתמש בו אחר כך דבר איתי ואני יביא לך סיסמאה ושם משתמש לעידכון חוץ מזה הוא גם אנטי וריס מצויין!

ובמקום להשתמש בANTI SPYWARE תשתמש בa-squared שזה תוכנה לחיפוש MALWARE שזה כל מיני WARE ביחד

Ad-ware,spy-ware ועוד היא תוכנה חדשה עוד לא יצא לי לבדוק אותה ממש טוב אבל נראה מצויין

בנתיים תעשה מה שהצעתי לך אני ימשיך לחפש

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

תנסה להוריד אתהתוכנה

Hijackthis

שזו תוכנה שמחפשת Spyware שזה מה שזה נראה לי

תריץ אותה ותעלה לפה את הלוג

אני אגיד לך מה צריך למחוק

פורסם

זה נשמע לי מוכר.

היה לאח שלי וירוס בשם דומה . הבעיה היתה ששם הקובץ שלו לא קבוע (שתי האותיות הראשונות משתמות תמיד או משהו כזה), אז קשה למצוא על זה חומר ב- google.

בצע reboot למחשב ב- safe mode, חפש את הקובץ (בטח ב- c:\windows\system32 או משהו דומה , ושנה לו את השם מ- EXE למשהו לא מזיק. אל תמחק סתם אם אתה לא בטוח שזה באמת הקובץ הנכון וזה באמת וירוס., ככה תמיד תוכל להחזיר את השם המקורי).

אחרי ששינית את השם, בצע reboot נוסף למצב עבודה רגיל.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה חברים על העזרה.....

היתברר לי שזה קבצים של nvidia כשיש לי רדאון..... :nixweiss:

לא יודע מה הם קשורים....קיצר העפתי אותם והכול עובד בצורה פנטסטית!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים