פורסם 2002 ביולי 423 שנים שלום !קניתי את המחשב החדש והמפלצתי שלי והיום קבלתי אותו מפרט...אין לי כוח ! אבל משהו מפלצתי ורועש..כמו שאני אוהב =)(LEADTEK GF4 TI4400 שולט !!!!!)טוב בקיצורקניתי גם את הרמקולים XPS 510 של הרקולס חברתי ל...דבר הזה שבחוץ (שחכתי איך קוראים לזה)עשיתי מה שצריך וחברתיעכשיו שWINDOWS (XP PRO אומר לי שיש לי תוכנה חדשה שצריך להתקין אני מנסה להתקיןאז הוא אומר לי שיש לו בעיה וזה לא מתאים ל XP PROעשיתי להמשיך בכל זאת הוא גמר לעשות את הINSTALL ואז הוא אומר DATA INVALID אז בקיצור אין לי כרטיס קול...כלומר יש לי אבל הוא לא עובד !!!!הורדתי את הדרייברים החדשים מהאתר שלהם אבל עדייןכלוםהצילווווווווווווווו =(אין לי סאונד !
פורסם 2002 ביולי 423 שנים אחי יש לי את אותו כרטיס קול ואני ישר התקנתי את אלו לXP והכל עבד לי פיקס מהרגע הראשון אז תעשה מה ש MAPHISTO אמר זה יעבוד על בליינד.
פורסם 2002 ביולי 523 שנים תסיר שוב את הכל , תוריד מחדש את הדריברים מהאתר , ותנתק את הכרטיס ותתקין בסלוט אחר, כמובן לודא שהשאריות של הקודם עפו
פורסם 2002 ביולי 523 שנים אם התקנתה את התוכנה של YAMAHA מהדיסק המקורי יכול להיות שזה מה שעושה את הבעיה תבדוק באתר רשום איך להסיר ותתקין מחדש מהאתר
פורסם 2002 ביולי 523 שנים מחבר לא זה לא הYAMAHאני הולך להתקין WIN 2000PROעדיף...יותר טובוגם יותר דרייברים !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.