פורסם 2005 במרץ 620 שנים מתלבט בין 2 זכרונות A-DATA VIETSA 512 או GeIL 512MB (2x256MB) DDR 3500 Golden Dragon Series Memory אני חייב החלטה מהירה היום חה"צ אני הולך לקנות.... אני גם רוצה לעשות אוברקלוק...יש לי קירור מים בדרך. פשוט ksp גם לא נותנים אחריות נניח הזכרון לא מתאים לי ללוח, נדפקתי הם לא מקבלים בחזרה ארררר אם מישהו יוכל לבדוק כי לא מצאתי עם ה-adata מתאימים לי ל- epox 8rda+ תודה חברים!!
פורסם 2005 במרץ 620 שנים אין סיבה שלא יעבדו ביחדאבל ליתר בטחון חכה למישהו עם השילוב הנ"ל או חפש חבר עם הזיכרון הזה ותנסה
פורסם 2005 במרץ 620 שנים מחבר אני כנראה הולך על ה-ADATA VIESTAלמישהו יש משהו להגיד עליהם???ואוףףףף אני לא מוצא שום דבר עם הלוח שלי והזיכרון, איך אני אדע אם הם מתאימים!?
פורסם 2005 במרץ 620 שנים זה שלא מצאת על שילוב שלהם כלום זה טובאם הם לא היו מתאימים בטוח היית מוצא משהו על שניהםלי יש אותם והם מצויינים(למרות שאני מוכר אותם)
פורסם 2005 במרץ 620 שנים מחבר בזה שלא מצאתי כלום עדיין לא אומר שום דבר....למישהו יש במקרה את השילוב הזה???
פורסם 2005 במרץ 620 שנים זה לא 100 אחוז אבל זה די אומראתה צריך להניח שכל הזכרונות מתאימים חוץ מ X,Y,Zולא להניח ש אם לא כתוב לי ש X מתאים אז הוא בטח לא מתאיםמקווה שהבנת...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.