פורסם 2005 במרץ 520 שנים למרות שהצבעתי לזה, להרוג מישהו באמצעות נמלה אדומה גדולה עם משקפי שמש של אוקלי זה לא צער בעלי חיים?
פורסם 2005 במרץ 520 שנים טוב תשמעו,הת'רד הזה הוא "עידוד" מצויין לספאם.אני מחכה שינעלו אותו כבר כי הוא חסר חשיבות וללא תוכן.בהתחלה היה קצת מצחיק,עד שהתחילו לצוץ כמה תגובות ספאם.
פורסם 2005 במרץ 520 שנים למרות שהצבעתי לזה, להרוג מישהו באמצעות נמלה אדומה גדולה עם משקפי שמש של אקולי זה לא צער בעלי חיים?תלוי איזה אוקלי, אם זה Juliet אז לא.
פורסם 2005 במרץ 520 שנים ^^^ LOL...טוב תשמעו,הת'רד הזה הוא "עידוד" מצויין לספאם.אני מחכה שינעלו אותו כבר כי הוא חסר חשיבות וללא תוכן.בהתחלה היה קצת מצחיק,עד שהתחילו לצוץ כמה תגובות ספאם.אמר הבנאדם שפתח ת'רד פאדיחות ות'רד צחוקים...מכיר את המושג "צביעות"?
פורסם 2005 במרץ 620 שנים דווקא תרד מצוין ;D 4 עמודים גרמו לי לצחוק הרבה יותר יותר מאשר ה 50 עמודים בתרדי ה"פאדיחות"(המורה לפיזיקה שלי אמר אלפא ולא בטא ) וה"צחוק"(איש אחד הלך הלך נפל ) ובכדי למנוע ספאם (ובדרך לעודד אלימות בארץ) - נחזור לנושא הדיון: מזגן נשמע אופציה מצויינת -אבל קצת קשה למימוש. מיול עם נוס תהיה הבחירה שלי ;D
פורסם 2005 במרץ 620 שנים מזגן נשמע הכי אפשרי דווקא..אם 50 איש מתים בארה"ב כל שנה מתאונות עם מכונת משראות...
פורסם 2005 במרץ 620 שנים טוב אני לא מרגיש כנה עם עצמי לא היתי רוצה לראות אותו נדרס על נמלה..לא חבל עליה??? למה לא איזה בואינג 747 400 נכנס בו....
פורסם 2005 במרץ 620 שנים כן... כי רק דברים כאלה מעודדים אלימות... במחשבה שניה, באמת יש לי פתאום צורך עז לדקור מישהו עם סכין יפנית... רגע, מישהו פה נותן לי 100 שקל. חבר'ה, עוד שניה אני חוזר, צריך לטפל בו... :-X את הסמיילים המטופשים שלך תשמור לעצמך. תיתן קצת כבוד לאחרים ואל תגיב על מה שאמרתי בזילזול. עצוב לראות שאחראי פורום מגיב בצורה כזו מזלזלת.
פורסם 2005 במרץ 620 שנים להודעה מטופשת מגיעה תגובה מטופשת. רק אני מצאתי את "ג'יפ של ג'יפ" משעשע? אין לכם הומור מתוחכם דרעק, כולנו ראינו. זה פשוט לא כזה מצחיק :-X
פורסם 2005 במרץ 620 שנים את הסמיילים המטופשים שלך תשמור לעצמך. תיתן קצת כבוד לאחרים ואל תגיב על מה שאמרתי בזילזול. עצוב לראות שאחראי פורום מגיב בצורה כזו מזלזלת. תגיד, יש מישהו בקהילה הזאת שעדיין לא התווכחת איתו ?! היית לך ילדות קשה, זה העניין ?! ההורים היו מכים אותך ?! יש כאן אנשים מטומטמים, בחיי. כמה חסרי חיים יכולים להיות אנשים ?! חבר'ה, מי שמשועמם מוזמן לקחת חתיכת ברזל, ולנסות לדחוף לתוך החשמל, תחזרו אליי עם תוצאות. אני בטוח שזה יהרוג לכם את השעמום. ודרך אגב, למי ששאל מה יותר כדאי, כיסא מעץ \ פלסטיק, זה תלוי, אם הכיסא בחצר, אז כמובן שכדאי לקחת כיסא פלסטיק, (גשם, כאילו דה ?!) ואם זה בבית, זה לא משנה. ואם זאת אמא של אשתכם, (או אמא של חברה, כן?! אל תתפסו אותי במילה. : ) עדיף כיסא חשמלי. תהנו. (:
פורסם 2005 במרץ 620 שנים מי שמשועמם מוזמן לקחת חתיכת ברזל, ולנסות לדחוף לתוך החשמל, תחזרו אליי עם תוצאות. אני בטוח שזה יהרוג לכם את השעמום. ולא רק את השעמום....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.