פורסם 2005 במרץ 520 שנים שלום, כתבתי בעבר הלא רחוק על הבעיה שלי.. בד"כ היה לי מסך כחול והמחשב היה נתקע, בפעם האחרונה המסך הופיע עם כתוביות:DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUALאין לי מושג מה זה אומר, אני מצרף minidumpאשמח אם מישהו יוכל לעזור.[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 520 שנים אני אגיד לך מה הבעיה .הבעיה היר מדרייבר שחסר לך . נכון אתה תגיד ב device manager הכל בסדר אין שום סימן צהוב. אבל עדיין הבעיה ישנה. אז אתה שואל איך מזהים את הבעיה?תן את המפרט שלך במלואו . משהוא נורא חשוב שאתה צריך לברר הוא : נכון שמופיע לך המסך הכחול ? זה אומר לך driver or nor equal............אמור להיות שם שם קובץ בסיום dll . אתה חייב לרשום אותו . נכון שהמסך הכחול נורא מהיר וקשה להסתכל מה רשום אבל תנסה . השם של הקובץ אמור להיות למעלה. שתעשה מה שאמרתי לך נוכל לדעת מה הבעיה . דרך אגב אותה בעיה היתה לי . זו היתה הבעיה הכי קשה שניתקלתי בה כטכנאי . למשל שהיייתי מריץ התקנה של תוכנת divx המסך הכחול היה מופיע . ואני גם הייתי בשוק מזה . אז רשמתי את השם של הקובץ שהיה רשום במסך הכחול עשיתי חיפוש באינטרנט . והופה לעוד אנשים היתה את אותה הבעיה . מתברר שהיה לי חסר דרייבר של ה sata )הרד דיסק) אז הורדתי את הדייבר והופה הפתרה הבעיה . אני מודה לא היה קל לפתור את הבעיה .
פורסם 2005 במרץ 520 שנים בהנחה שהשעון של המחשב שלך מכוון, ה DUMP האחרון הוא מ 8/10/2004. תבצע את הפעולות הבאות:כפתור ימיני על המחשב שלי -> מאפיינים -> מתקדם -> Startup and Recoveryתבטל את הסימון של האתחול האוטומטי, וגם תוודא שנוצר קובץ DUMP (רשום small memory dump בתיבה).ככה גם המסך הכחול יישאר ולא יהיה איתחול, וגם יווצר קובץ DUMP.כמובן שבנוסף לכל הנ"ל, תעדכן את כל הדרייברים שלך לגירסה האחרונה (תוריד מהאינטרנט), תטען את הגדרות ברירות המחדל של ה BIOS, תבדוק שכל החומרה שלך תקינה ומחוברת (אין קבלים מפוצצים, כל הכבלים מחוברים טוב, כל המאווררים מסתובבים).
פורסם 2005 במרץ 520 שנים זה יכול ליהיות גם המעבד.פעם,במחשב הישן שלי,היית תקופה שמשחקים היו נתקעים בלי הרף.מאז שניקיתי את המאוור שעל המעבד,הכל עבד בסדר גמור.אתה משאיר את המחשב פתוח?
פורסם 2005 במרץ 620 שנים מחבר תודה רבה על ההיענות הרבה.מפרט: P4-2.6Hz512MB Geil Golden Dragon 2x256Radeon 9800proMaxtor 120GBCreative AudigyAsus CDx52Asus CDRWx52x24ThermalTake Silent Purepower 420Wהמחשב נתקע רק במשחקים. כל המאווררים עובדים, יש לי 2 במארז, 2 של הספק, 1 של המעבד ואחד של הכרטיס מסך... ניסיתי גם סתם לשים מול הכרטיס מסך מאוורר גדול לשלול בעיה של חימום יתרבקשר לminidump, אין לי מושג למה הקבצים לא מעודכנים ומה אפשר לעשות בנידון. בחרתי לבטל את האתחול האוטומטי מזמןבעיה נוספת היא שכאשר מופיע המסך הכחול המחשב נתקע וצריך לאתחל ידנית. בד"כ המסך ריק וזו הפעם הראשונה שראיתי שכתוב משהוהמחשב כרגע פתוח אבל הוא בדרך כלל סגוראני אנסה להריץ בדיקה של הזכרוןשוב תודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.