עבור לתוכן

מחשב נתקע באמצע משחקים

Featured Replies

פורסם

שלום,

כתבתי בעבר הלא רחוק על הבעיה שלי.. בד"כ היה לי מסך כחול והמחשב היה נתקע, בפעם האחרונה המסך הופיע עם כתוביות:

DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

אין לי מושג מה זה אומר, אני מצרף minidump

אשמח אם מישהו יוכל לעזור.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

זה קורה רק במשחקים?. או שגם סתם פתאום כשאתה על הוינדוס?.

פורסם

אני אגיד לך מה הבעיה .

הבעיה היר מדרייבר שחסר לך . נכון אתה תגיד ב device manager הכל בסדר אין שום סימן צהוב. אבל עדיין הבעיה ישנה. אז אתה שואל איך מזהים את הבעיה?

תן את המפרט שלך במלואו . משהוא נורא חשוב שאתה צריך לברר הוא : נכון שמופיע לך המסך הכחול ? זה אומר לך driver or nor equal............

אמור להיות שם שם קובץ בסיום dll . אתה חייב לרשום אותו . נכון שהמסך הכחול נורא מהיר וקשה להסתכל מה רשום אבל תנסה . השם של הקובץ אמור להיות למעלה.

שתעשה מה שאמרתי לך נוכל לדעת מה הבעיה .

דרך אגב אותה בעיה היתה לי . זו היתה הבעיה הכי קשה שניתקלתי בה כטכנאי . למשל שהיייתי מריץ התקנה של תוכנת divx המסך הכחול היה מופיע . ואני גם הייתי בשוק מזה . אז רשמתי את השם של הקובץ שהיה רשום במסך הכחול עשיתי חיפוש באינטרנט . והופה לעוד אנשים היתה את אותה הבעיה . מתברר שהיה לי חסר דרייבר של ה sata )הרד דיסק) אז הורדתי את הדייבר והופה הפתרה הבעיה . אני מודה לא היה קל לפתור את הבעיה .

פורסם

בהנחה שהשעון של המחשב שלך מכוון, ה DUMP האחרון הוא מ 8/10/2004.

תבצע את הפעולות הבאות:

כפתור ימיני על המחשב שלי -> מאפיינים -> מתקדם -> Startup and Recovery

תבטל את הסימון של האתחול האוטומטי, וגם תוודא שנוצר קובץ DUMP (רשום small memory dump בתיבה).

ככה גם המסך הכחול יישאר ולא יהיה איתחול, וגם יווצר קובץ DUMP.

כמובן שבנוסף לכל הנ"ל, תעדכן את כל הדרייברים שלך לגירסה האחרונה (תוריד מהאינטרנט), תטען את הגדרות ברירות המחדל של ה BIOS, תבדוק שכל החומרה שלך תקינה ומחוברת (אין קבלים מפוצצים, כל הכבלים מחוברים טוב, כל המאווררים מסתובבים).

פורסם

זה יכול ליהיות גם המעבד.

פעם,במחשב הישן שלי,היית תקופה שמשחקים היו נתקעים בלי הרף.

מאז שניקיתי את המאוור שעל המעבד,

הכל עבד בסדר גמור.

אתה משאיר את המחשב פתוח?

פורסם

נסה לעדכן את הכרטיס קול ולבדוק את הזיכרון

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההיענות הרבה.

מפרט:

P4-2.6Hz

512MB Geil Golden Dragon 2x256

Radeon 9800pro

Maxtor 120GB

Creative Audigy

Asus CDx52

Asus CDRWx52x24

ThermalTake Silent Purepower 420W

המחשב נתקע רק במשחקים. כל המאווררים עובדים, יש לי 2 במארז, 2 של הספק, 1 של המעבד ואחד של הכרטיס מסך... ניסיתי גם סתם לשים מול הכרטיס מסך מאוורר גדול לשלול בעיה של חימום יתר

בקשר לminidump, אין לי מושג למה הקבצים לא מעודכנים ומה אפשר לעשות בנידון. בחרתי לבטל את האתחול האוטומטי מזמן

בעיה נוספת היא שכאשר מופיע המסך הכחול המחשב נתקע וצריך לאתחל ידנית. בד"כ המסך ריק וזו הפעם הראשונה שראיתי שכתוב משהו

המחשב כרגע פתוח אבל הוא בדרך כלל סגור

אני אנסה להריץ בדיקה של הזכרון

שוב תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים