פורסם 2005 במרץ 720 שנים א. לא מליוני, אלא כמה עשרות אלפים.ב. למה? שאלה טובה... למקרה שלא הבנת, סתם נתתי דוגמה למקרה שבו תרגיש קרינה...הגברה של המתח יכולה לקרות גם בתיקון אצל טכנאי שלא מבין מה הוא עושה למשל, וישנה דברים בטעות.
פורסם 2005 במרץ 720 שנים המורה שלי(זה שבחתימה) סיפר באחד השיעוריםשבשנים הראשונות של הטלוויזיה אנשים היו מקבלים סרטןבגלל הקרינה העצומהרק אחרי זה גילו שהיא מקרינה וטיפלו בבעיה
פורסם 2005 במרץ 720 שנים טלוויזיות ישנות, מאוד ישנות הכילו ציפוי עופרת בפנים שפורפרת הריק והמסך. הטלוויזיות האחרונות שהכילו עופרת יוצרות בשנות ה50 תבינו תרמז... לשבת בחוץ ביום קיץ בלי קרם הגנה יותר מסוכן מלשבת מול הטלוויזיה.
פורסם 2005 במרץ 720 שנים זאת קרינה אלקטרומגנטית שנובעת כתוצאה מזה שהאלקטרון מואץ בשדה חשמלי של בערף 11KV, מפתח מהירות ופוגע במסךהשינוי הדרסטי הזה משחרר קרינה אלקטרומגנטית באורכי גל מסויימים (ווואלה, לפני חודש ידעתי לחשב את זה, פשוט הנוסחאות לא עולות לי לראש)בתלות במתח ההאצה.יש קרינה אלקטרומגנטית מחזית המסך... זאת עובדה.אם בצדדים יש יותר? אני לא יודע.
פורסם 2005 במרץ 720 שנים אנחנו לא מדברים פה על קרינה א"מ שנפלטת מכל מכשיר חשמלי, טלוויזיות ישנות פלטו קרינה מייננת, כיום זה לא רלוונטי בכלל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.