עבור לתוכן

המחשב לא מראה כלום על המסך לאחר משלוח מחו"ל

Featured Replies

פורסם

שלום,

שהיתי כחצי שנה בחו"ל, בניתי שם מחשב ושלחתי אותו לארץ שחזרתי.

אתמול הוצאתי אותו מהאריזה (כבר השתמשתי בוא בחו"ל), חיברתי הכל, ואחרי הדלקה זה נתקע במסך הראשוני (!!!) של הBIOS, לצורך העניין איפה

שרשום הCPU כמה RAM יש וכו'...

פתחתי את המארז והתחלתי לחבק ולנתק מחדש מחשש שמשהו השתחרר במשלוח, שהפעלתי את המחשב אחרי זה, כבר שום דבר לא הוצג על המסך, עכשיו

זה לא מראה כלום.

דיי ברור לי שזה או המעבד (לצורך העניין A64 3500+ SKT939) או הכרטיס מסך, אבל הכל מסתובב ודולק בכרטיס מסך.

יש איזה רעיונות?

אני עכשיו בצבא אז אין לי הרבה זמן להתעסק עם זה, יש איזה מעבדת מחשבים שיכולה לאתר לי את הבעיה?

אני כבר דיי נואש במחשבה שהרסתי את המעבד שהזזתי את הHEATSINK שלו, אחרי שהוצאתי לראות אולי משהו לא בסדר במעבד היו כמה פינים עקומים

שיישרתי חזרה במעבד.

פורסם
  • מחבר

אגב אם אתם רוצים פירוט מלא של המחשב, כנסו ללינק בחתימה שלי, זה המחשב הראשון שם "LeToy64".

פורסם

בדקת שהזכרון מוכנס כראוי וניסית להוציא והכניס אותו .......ותנסה גם להוציא ולהכניס את הכרטיס מסך ....ובקשר למעבד אם נשברו לך כמה רגליים אז הוא הלך ......אלא אם כן יש לך אחריות שהיא תקפה על מקרים כאלה.....

נ.ב

אחושילינג של מחשב .......אמן עליי....חחחח

פורסם

אתה אומר שזה נתקע לך אחרי שזה מריץ את הזיכרון ? לא הבנתי בדיוק

בכל מקרה תנתק את כל הide וגם את הsata ישירות מהלוח אם. הבנתי מדברך שניתקת וחיברת מחדש אבל בלי להפעיל את המחשב בין לבין ???

אז תנסה את זה ותראה אם משהו מסתדר לך דרך אגב לי לא נראה שזה הכרטיס מסך

עוד משהו אם אתה מכיר מישהו אם לוח אם תואם למעבד שלך אז אתה פשוט יכול לנסות להפעיל את המעבד אצלו במידה והוא יסכים לכך, ככה אתה יכול לשלול אפשרויות ולהגיע לחלק הבעייתי, גם כרטיס מסך אתה יכול לבדוק ככה

פורסם

אם זה נתקע לפני שזה מראה כמה זכרון בדיוק יש לך זה בעיה בזכרון,תנסה להוציא ולהכניס שוב.

פורסם
  • מחבר

לא, הפעלתי את זה פעם אחת, זה נתקע בשלב שהוא מראה את המסך הראשון איפה שגם כתוב כמה זיכרון יש.

אז חשבתי שמשהו לא בסדר בחיבורים או משהו בגלל שזה עבר משלוח בטח לא עדין במיוחד, אז פתחתי והתחלתי לנסות לחבר מחדש דברים, אבל אחרי שהפעלתי מחדש זה לא מראה כלום על המסך, המסך נשאר על הנורה הכתומה, הוצאתי את הזכרון, את הכרטיס מסך ואת המעבד כבר כמה פעמים להיות בטוח שהכל יושב טוב, וזה עדיין לא מראה כלום.

למעבד התעקמו כמה פינים, אבל הצלחתי ליישר אותם חזרה ולהושיב אותו בסוקט, עכשיו הוא נראה לפחות חיצונית טוב, לא יודע אולי הוא נשרף? אם כן איך אני משתמש באחריות של AMD? יש מצב שלא שמרתי את הניירת שקיבלתי עם המעבד לא יודע. קניתי אותו RETAIL.

לא יודע מה לעשות וזה דיי מבאס שאני חוזר פעם בשבוע שבועיים והמחשב לא פועל.

פורסם

לפי דעתי זה המעבד

שמע אתה יכול ללכת לחנות מחשבים קרובה לבית ואם אתה מכיר מישהו שעובד בחנות מחשבים ומתעסק עם amd עוד יותר טוב, כי אולי תבקש מהם לשלוח אותו לחברה ופשוט תשלם רק על המשלוח, מכוון שיש אחריות למעבד

ואם אתה לא בטוח מה לא טוב אז ההצעה הכי טובה שלי זה פשוט להחליף חלקים עם מישהו שיש לו מחשב דומה

פורסם
  • מחבר

כן אני חייב לבדוק את המעבד בצורה כלשהיא, זה דיי מתבקש שזה הוא כי שום דבר אחר לא הגיוני מספיק כדי שהמסף לא יראה כלום.

שאלה: אם כל המחשב מורכב חוץ ממעבד שלא מורכב, ואני מדליק את המחשב, משהו אמור להופיע? אם כן אז למה זה לא מופיע עכשיו?

פורסם

לא אחי לפי מה שאני יודע לא צריך להופיע כלום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים