עבור לתוכן

מדיות DVD

איזה מדיות DVD הכי טובות מבחינת אמינות/עמידות (לפי יחס עלות/תועלת)? 1,012 הצבעות

1. 1. איזה מדיות DVD הכי טובות מבחינת אמינות/עמידות (לפי יחס עלות/תועלת)?

• BenQ
      0
    • Fuji
      0
    • Infinite
      0
    • Lead Data
      0
    • Memorex
      0
    • Octave
    • Princo
      0
    • Ritek
    • Silver Line
    • Sony
      0
    • Taiyo Yuden
    • TDK
    • Teak
    • Verbatim
    • אחר

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לדעת איזה מדיות DVD נחשבות לטובות ביותר מבחינת אמינות ועמידות.

יש לי צורב DVD NEC ND-3500. באתר של NEC ראיתי שהם ממליצים על מדיות של Verbatim ו-Taiyo Yuden כמדיות אמינות שניתן לצרוב אותן באוברספידינג (פי 2 מהמוצהר על המדיה). מכיוון שכך, הלכתי לסניף אופיס דיפו הקרוב למקום מגוריי במטרה לרכוש את המדיות המומלצות ע"י NEC. לאכזבתי, לא מצאתי בסניף הקרוב למקום מגוריי את המדיות המבוקשות (ייתכן שמדובר במחסור זמני במלאי). בחנויות השכונתיות גם כן לא מצאתי את המדיות שביקשתי. מצאתי רק מדיות של TDK ,Silver Line ו-Ritek. בסופו של דבר קניתי מדיות של Ritek DVD-R X4 באריזת עוגה לצורך צריבת Data. לאחר שצרבתי כמה דיסקים של Data במהירות מספקת וללא בעיות, חזרתי לחנות וקניתי מדיות נוספות של Ritek DVD-R X8 באריזת פלסטיק דקה לצורך גיבוי סרטי DVD, ומדיות Ritek DVD-RW X4 באריזת פלסטיק דקה לצורך גיבויים שוטפים.

אני מאוד מרוצה מהמדיות של Ritek. לא היו לי בעיות בצריבה ובקריאה של הדיסקים הצרובים. לגבי המהירות, היא מאוד סבירה מבחינתי (אין לי מפעל לצריבות) ואני לא משתמש באוברספידינג.

הנקודה היא, שאמרו לי שניתן להשיג באופיס דיפו מדיות DVD של Verbatim בעלות דומה למדיות של Ritek, ושהמדיות של Verbatim יותר אמינות ועמידות מהמדיות של Ritek.

השאלה שלי היא האם המדיות של Ritek נחשבות למדיות לא איכותיות, או שהן נחשבות למדיות איכותיות רק שהמדיות של Verbatim נחשבות לקצת יותר איכותיות?

בכלל, הייתי רוצה לדעת מאיזה מדיות אני צריך להתרחק ואיזה מדיות הכי כדאי לקנות. השיקולים הרלוונטיים לגבי הם אמינות ועמידות של המדיה. מהירות לא ממש משנה לי. אני מסתדר לא רע עם מהירות X4 ו-X8. לגבי המחיר, אני מוכן להוציא על דיסק DVD איכותי באריזת פלסטיק דקה כ-6 ש"ח (אם אפשר אז פחות).

פורסם

הכי טובים הם ה-TY וה-MCC

ה-MCC נמכר בארץ תחת המותג Verbatim וה-TY די נדירים בארץ ולמיטב ידעתי נמכרים רק ע"י lira

כל הסקר הזה די מיותר...

פורסם

קודם כל הרשימה שלך ממש לא טובה שכן SILVERLINE הוא יבואן ולא יצרן. MEMOREX לא יצרנים וקונים מכמה חברות, וכו'...

מבחינת איכות וידע החברות המובילות נחשבות וורבטים ו- TY . איך תחרות המחירים הקשה משפיעה על הדיסקים שאנחנו מקבלים מהם? לא יודע, רק הזמן יגיד. ברור למה החברות המובילות ממליצות עליהן.

וורבטים ניתן להשיג באופיס דיפו ו"לירה"

TY ניתן להשיג ב"לירה" וב COMP-IL.

החברות הגדולות כמו רייטק, CMC MAG אינן נחשבות למי יודע מה בעיקר בשל העובדה של שונות גבוהה מאוד לאותו מדיה קוד. אם אני קונה משהו מהחברות האלה אז הייתי מעדיף לקנות משהו שלהם שנמכר ל LG או פיליפס או ממורקס או שהן חברות שיכולת בקרת האיכות שלהן גבוהה יחסית ולרייטק ו CMC יהיה קשה ולא רצוי למכור להן זבל.

רק היום קראתי שרייזור ג'וניור צרב על מדיה שאמורה להיות מעולה (MCC003 VERBATIM) ו ITAYZE צרב על TYG02 שאמורה להיות מעולה גם (אולי זיוף?)  ושניהם טוענים לתוצאות גרועות. אם זו בעיה של מגמה חדשה במדיות או בעיה של המשתמשים או של הצורבים הספציפיים או התקנתם אני לא יודע , אבל מה שבטוח שאני לא קונה יותר מספינדל של 25 בפעם אחת וקונה ממקום שמכבד החזרות של מדיות לא תקינות.

פורסם
  • מחבר

אז מה אתה אומר, בעצם? Ritek זה זבל?

מבחינה חיצונית המדיה נראית לא רע (עיצוב מושקע).

לגבי צריבה, סרטי DVD שצרבתי על Ritek DVD-R X8 עובדים בסדר.

צרבתי Data על מדיות Ritek DVD-R X4 ועל מדיות Ritek DVD-RW X4, העתקתי אותו בחזרה לדיסק הקשיח מתוך ב-DVD והפעלתי אותו, כדי לוודא שהצריבה הצליחה, וזה עבד.

משמע, אין בעיה עם הצריבות.

השאלה שלי היא האם זה מקרי, או ש-Ritek היא בכל זאת מדיה טובה?

במידה ואני רוצה שהדיסקים יחזיקו מעמד הרבה שנים, אני צריך לקנות מדיות חדשות של Verbatim ולגבות את המדיות של Ritek, או שאני יכול לסמוך על המדיות של Ritek בלב שקט?

פורסם

רייטק זבל? תלוי מאוד איזה רייטק יש לך. זו בדיוק הבעיה. אם מה שיש לך טוב? רק רייטק יכולים להגיד לך וזה שהצריבה הצליחה לא אומר כלום.

אם וורבטים יחזיקו הרבה שנים? בתיאוריה כן. הם אמורים להיות הרבה יותר טובים מהרייטק. האם שמרו על האיכות גם אחרי ירידות המחירים הגדולות? לא יודע.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

בלירה, Ritek מדורגים ברמה של פרמיום (מעל סטנדרט), בעוד ש-Verbatim ו-Taiyo Yuden מדורגים ברמה של מקצועני, כאשר המדיות של Taiyo Yuden מדורגות מעל המדיות של Verbatim.

השאלה היא האם תוספת המחיר שווה מעבר ממדיות פרמיום למדיות מקצועיות, בייחוד כאשר המדיות שנחשבות למקצועיות לא מבטיחות תוצאות מושלמות וכפי שדווח יש בהן בעיות לפעמים, ומדיות הפרמיום נותנות תוצאות מצויינות עד כה?

פורסם

שמע, עד היום לא היו לי בעיות עם וורבטים משום סוג על שום צורב. הבעיות שראית נובעות לדעתי מ SETUP לא נכון של המערכת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים