עבור לתוכן

בעיה בהתקנת 4 סטיקים של זכרון

Featured Replies

פורסם

שלום,לפני שקניתי זיכרון פנימי נוסף היה לי סטיק אחד של 256 MB DDR 400 pc 3200 של GEIL ועוד אחד של Hynix עם אותם נתונים והם פעלו לי בערוץ הכפול על הלוח של Gigabyte מדגם Ga-7nn pro2,יש לי מעבד Amd Athlon 2500+ וספק 400W.עכשיו קניתי עוד 2 סטיקים של Geil עם גוף קירור:

http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=55

אבל כשאני מתקין בלוח את כל ארבעת הזכרונות ביחד המחשב נדלק ומגיע עד לפני טעינת מסך ה WINDOWS.משם הוא עושה הפעלה מחדש.

איך אני יכול להפעיל את כל ארבעת הסטיקים ביחד..אני מחפש עזרה כבר הרבה זמן..ופה זאת התקווה האחרונה.

לדעתי זה בגלל שהספק חלש מדי אבל אני צריך להיות בטוח,אין לי בעיה לקנות ספק חדש ואמין אני רק צריך לדעת אם זאת הבעיה.

בתודה קיריל.

פורסם

אני חושב שאם תוכל לבדוק את הזכרונות במחשב אחר תוכל לדעת אם הספק זו באמת הבעיה... אם אתה גר בפ"ת אני יוכל לעזור לך

פורסם
  • מחבר

אני לא מפתח תקווה אבל אני יודע בוודאות שהזכרונות בסדר גמור בדקתי את כולם.

אני לא יכול לשים אפילו 3 סטיקים

פורסם

תבדוק במדריך של לוח האם שלך.

יש סיכוי סביר שלא ניתן להריץ 3 זכרונות במהירות 400.

פורסם

הבעיה שלך איננה בעיית חומרה, אני מאמין שהיא נגרמת בגלל קושי בסנכרון בין הזכרונות השונים.

שנה בביוס את הגדרות ה SPD לתזמונים 3-4-4-8 ונסה לתת עוד +1 +2 מתח ל VDIMM.

אם יש לך אופציה בשם MAX PERFORMANCE או משהו בסגנון (צריך להיות בצד ימין למעלה כאשר לוחצים בביוס על CTRL+F1)

בטל אותה! נסה גם לבטל את ההגדרות ב ADVANCED CHIPSET CONFIG של DYNAMIC PAGING MODE וגם את FAST CHIP SELECT

וגם את ה COMMAND PER CLOCK. לדעתי זה אמור לפתור את הבעיות שלך, שנראית כבעיית אי-יציבות זכרונות.

פורסם

ממש לא נראה לי שהבעיה בספק 400וואט אמור להספיק לך להריץ אותם בלי שום בעיה

נראה לי שיש לך בעיה בהגדרות של הלוח אם!

אם אתה יודע מה הסיכונים של לשדרג את הביוס על הלוח לך על זה!

אני מריץ על 400וואט 9800 פרו עם צורב DVD וצורב רגיל עם 2 הארדיסקים

ו5 USB!

ועובד לי 10

וזה ספק שהגיע עם הקייס!

פורסם

אל תשלול בעיה של הספק כוח , אם זה ספק כוח ג'נרי ויש לו מערכת שזוללת חשמל , אז יש סיכוי שזאת הבעיה.

פורסם
  • מחבר
הבעיה שלך איננה בעיית חומרה, אני מאמין שהיא נגרמת בגלל קושי בסנכרון בין הזכרונות השונים.

שנה בביוס את הגדרות ה SPD לתזמונים 3-4-4-8 ונסה לתת עוד +1 +2 מתח ל VDIMM.

אם יש לך אופציה בשם MAX PERFORMANCE או משהו בסגנון (צריך להיות בצד ימין למעלה כאשר לוחצים בביוס על CTRL+F1)

בטל אותה! נסה גם לבטל את ההגדרות ב ADVANCED CHIPSET CONFIG של DYNAMIC PAGING MODE וגם את FAST CHIP SELECT

וגם את ה COMMAND PER CLOCK. לדעתי זה אמור לפתור את הבעיות שלך, שנראית כבעיית אי-יציבות זכרונות.

אוקיי תודה אני אנסה לעשות את משאמרת.

פורסם

יש לי אותו לוח כמו שלך ויש לי 4 סטיקים של geil 256 ddr 400 golden dragon

עובד מצוין

פורסם
  • מחבר

לא עזר כשהוספתי מתח.

מישהוא אולי יודע איפה אני משיג הגדרות לביוס AWARD(לא הסבר על כל הגדרה אלא ההגדרות המומלצות למחשבים חזקים למשל).

פורסם

כאן אתה יכול לחפש את הלוח שלך וכמובן

כל העדכונים כולל דרייברי סאונד

הכי חדשים עדכוני ציפסט ביוס ועוד!

http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_NewProduct_List.htm

אם אתה לא בטוח בשם המדויק של לוח האם הנה תוכנה שתעזור(אולי אתה מכיר?!?!)

http://www.cpuid.com/cpuz.php#download

תוריד את ה 1.27

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים