עבור לתוכן

התלבטות בין Hercules xp ל- Fortissimo II

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני מעוניין לקנות כרטיס קול חדש, עם יציאות דיגטליות אופטית/קואיקסלית.

שמעתי ששני הדגמים הנ"ל של הרקולס טובים,

בבית יש לי רמקולים של פירלס דגם 177-80 (6 רמקולים + סאב) שאחי קנה מאחד האתרים באינטרנט, ואני מתכונן לקנות רסיבר של קנווד דגם 5050, אם כניסות דיגטליות.

עכשיו השאלה שלי היא האם כדאי להשקיע בדגם ה- XP שעולה כפול, או להסתפק בפורטיסימו,

גם שמתי לב שב- XP יש יציאה דיגטלית קואיקסלית בנוסף לאופטית, בפורטיסימו ראיתי שיש רק יציאה אופטית.

בנוסף האם יש כרטיסי קול טובים עם יצאות דיגיטליות לא יקרים כמו האודיג'י?

בתודה מראש

Cyb

פורסם
  • מחבר

שלום!

שכחתי לשאול משהו קטן, ברסיברים יש מפענחים DTS (סוג של סראונד), ו- Dolby Digital -ac3, השאלה שלי היא מה זה - Dolby Prologic ? ומה השיפור ב- Dolby Prologic 2?

בתודה מראש,

Cyb

פורסם

אני מקווה שאתה מודע שהרמקולים שאחיך קנה הם זבל גמור.

קופסאות עץ, שדחפו להם עיגולים כאלה שעושים רעש.

אני מציע לך לשדרג את הרמקולים.

פורסם

הפורטיסימו תומך ב 6.1?

לי יש את ההרקולס GTXP עם רמקולים 5.1 ואני מרוצה מאוד...

פורסם

אם אתה מחבר את הכרטיס קול למגבר \ מערכת חיצונית אז ודאי ש GTXP בלבד , גם אם חסר לך USB במחשב אז גם GTXP כי יש לו רכזת

USB , הוא ממש מעולה אבל אתה רק תהנה מימנו אם הוא מחובר למגבר.

אם אחד או שני התנאים למעלה לא מתקיים - פוטיסימו 2 (גרסה דיגיטלית החדשה בלבד !!).

תתחדש ותהנה.

פורסם

איפה אפשר להשיג את הגרסא הדיגיטלית?

פורסם

יש זיגזג ויש אצל הדובים ועוד הרבה חניות , רק לודע לפני שזה החדש ולא אחד שנישאר במלאי לפני חצי שנה.

פורסם

אם אתה מחבר את הכרטיס קול למגבר \ מערכת חיצונית אז ודאי ש GTXP בלבד

אני מתכנן לחבר את המחשב למערכת קולנוע ביתית עם 5.1.

תיכננתי לחבר את המחשב למקרן ואת כרטיס הקול לרסיבר (Onkyo TX-DS595).

לבד מכמה סרטי DivX עם AC3, השאר הם ב-MP3.

כרגע יש לי כרטיס קול Crative PCI 128 ותיכננתי לקנות חדש, ההתלבטות היא כמו של פותח הת'רד: Fortissimo 2 או GTXP?

האם ל-Fortissimo יש יציאה אופטית? והאם היא תספיק לי? או שעדיף להשקיע עוד כמה "גרושים" בשביל ה-GTXP היוקרתי?

פורסם

אם אתה מחבר את הכרטיס קול למגבר \ מערכת חיצונית אז ודאי ש GTXP בלבד

אני מתכנן לחבר את המחשב למערכת קולנוע ביתית עם 5.1.

תיכננתי לחבר את המחשב למקרן ואת כרטיס הקול לרסיבר (Onkyo TX-DS595).

לבד מכמה סרטי DivX עם AC3, השאר הם ב-MP3.

כרגע יש לי כרטיס קול Crative PCI 128 ותיכננתי לקנות חדש, ההתלבטות היא כמו של פותח הת'רד: Fortissimo 2 או GTXP?

האם ל-Fortissimo יש יציאה אופטית? והאם היא תספיק לי? או שעדיף להשקיע עוד כמה "גרושים" בשביל ה-GTXP היוקרתי?

הפורטיסימו יותר ממספיק בשבילך, אם יש לך במגבר כניסה אופטית אז הוא מספיק!, הוא תומך ב 5.1 (גם ב AC3 וגם ב DTS).

פורסם

אם יש לך מגבר אז הבחירה היא ברורה !!!!!

GTXP כי הרי לא תחבר מנוע של מרצדס לסוברו , ולא תחבר גוף של דוגמנית על לפרצוף מכוער.

פורסם

אם יש לך מגבר אז הבחירה היא ברורה !!!!!

GTXP כי הרי לא תחבר מנוע של מרצדס לסוברו , ולא תחבר גוף של דוגמנית על לפרצוף מכוער.

:nono: שטויות!!

במקרה שיש מגבר שמפענח את הקול הכרטיס קול כמעט ואינו מבצע שום פעולה!, הכרטיס רק מעביר את האות למגבר. במקרה כזה שיש מגבר הפורטסימו 2 והGTXP יעשו אותה עבודה!! אם יש לו מגבר אז חבל על התוספת של 400 שקל ל GTXP כשהפורטיסימו יעשה בדיוק אותה עבודה. עדיף לו ללקנות את הפורטיסימו.

והפורטיסימו הוא ממש לא סובארו :nono:

פורסם

את ה GTXP אפשר לחבר כמפענח חיצוני למגבר ואז הוא עושה עבודה נפלאה .

את הפורטיסימו אי אפשר לחבר ככה.

פורסם

את ה GTXP אפשר לחבר כמפענח חיצוני למגבר ואז הוא עושה עבודה נפלאה .

את הפורטיסימו אי אפשר לחבר ככה.

אני לא מכיר כל כך את הרסיבר שלו אבל אני כמעט בטוח שיש לו מפענחים ברסיבר עצמו והם שווים פי כמה וכמה מאשר המפענחים של ה GTXP, מה גם שזה לא משנה כי הוא לא צריך מפענח חיצוני (זה לא ישמע יותר טוב :nono:) וחבל לו לבזבז סתם יותר כסף על ה GTXP כהפורטיסימו יותר ממספיק בשבילו! ::)

פורסם

אז זהו שלא.

לי יש ימאהה RXV800 שהוא לכל הדעות מגבר מעולה .

כשהיה לי את ה LIVE השתמשתי במגבר שלי לפענוח MP3 ו AC3 ו DTS במחשב וחשבתי שהיה לי מעולה .

היום אני מחבר את ה GTXP כמפענח חיצוני והוא מזוהה במגבר ככזה והשמיעה היא פי כמה וכמה יותר טובה.

פשוט יהיה הפסד עדיר שבשביל 300-400 (שמקבלים גם רכזת USB) יקח את הפשוט יותר.

דרך אגב לאח שלי יש פורטיסימו 2 שמחובר בדיוק לאותו מגבר (קנינו ביחד) והוא פשוט מקנא.

פורסם

תודה רבה לשניכם.

אבל אני חושב שיצאתי רק יותר מבולבל ???

אני שב ומזכיר, שרוב השמע שאני אבצע דרך המחשב יהיה הפסקול של סרטים ולרוב יהיה ב MP3, בשביל שמע רב ערוצי בכזה פורמט יש לי מפענח Dolby Prologic II ברסיבר.

השאלה היא, האם בשביל סרטים בודדים ב AC3 שווה לשלם את ההפרש בין הכרטיסים.

כנראה שאני היחד שיכול לענות על זה... 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים