עבור לתוכן

KLEZ ואאוטלוק, ניתן לנקות בלי מחיקה?

Featured Replies

פורסם

שוב זכיתי היום לביקורו של הוירוס KLEZ בתיבת הדואר שלי. יש לי אמנם אנטיוירוס שתופש אותו ומונע נזק כלשהו אבל הבעיה היא

שאני חייב למחוק את כל תיבת הדואר הנכנס (INBOX) כדי להיפטר ממנו לגמרי כי לא ניתן רק להסיר אותו. שאלתי : האמנם זה

מחוייב המציאות או שיש אנטיוירוס שיכול לטפל בו כמו שצריך.

האם אני יכול לנטרל את האנטיוירוס שלי, להיכנס לאאוטלוק (אין סכנה?) ולמחוק רק את ההודעה עם KLEZ? זה לא מסוג הוירוסים

שעובד גם בלי הפעלת ה-ATTACHMENT?

פורסם

אם האנטי וירוס שלך גילה אותו, אז מה הבעיה ללכת ולמחוק??

ד"א, למה פרסמת את אותה הודעה גם בפורום windows?!

פורסם
  • מחבר

אם האנטי וירוס שלך גילה אותו, אז מה הבעיה ללכת ולמחוק??

ד"א, למה פרסמת את אותה הודעה גם בפורום windows?!

אולי לא הבהרתי את עצמי : כשהאנטיוירוס עובד לא ניתן לעשות כלום באאוטלוק, גם לא למחוק את ההודעה עם הוירוס. צריך לנטרל את

האנטיוירוס אבל אז האם יש סכנה בכניסה לאאוטלוק כי יש וירוסים שמספיק לסמן את כותרת ההודעה כדי להידבק. הבנתי שאם מתקינים

את ה-PATCHES של מייקרוסופט זה אמור למנוע את זה אבל אני מעדיף לא לקחת סיכון. אולי הגדרה לאנטיוירוס להעביר כל דבר חשוד

לספריה מיוחדת יכולה להיות פתרון? כך שהוא לא יימצא בכלל ב-INBOX וניתן יהיה למחוק בקלות.

פרסמתי גם שם כי ראיתי שיש בפורום אנשים מחוברים וחשבתי שיהיה סיכוי לקבל תשובה מהר יותר וגם בגלל שזה אאוטלוק :-)

פורסם

האנטי וירוס לא נותן לך לעשות כלום באאוטלוק?! ::)

לא נראה לי ששלחו לי את klez, אבל עם כל הוירוסים האחרים לא הייתה לי כזאת בעיה.. עם איזה אנטי וירוס אתה עובד?

עריכה: ולא יפה.. לפרסם בשני פורמים :nono:

פורסם
  • מחבר

האנטי וירוס לא נותן לך לעשות כלום באאוטלוק?! ::)

לא נראה לי ששלחו לי את klez, אבל עם כל הוירוסים האחרים לא הייתה לי כזאת בעיה.. עם איזה אנטי וירוס אתה עובד?

עריכה: ולא יפה.. לפרסם בשני פורמים :nono:

הוא לא נותן למחוק את ההודעה עם הוירוס וזה מה שחשוב לענינינו.

יש לי את BITDEFENDER PROFESSIONAL. אנטיוירוס מצויין.

פורסם

ניסית את הרעיון שלך להעביר לתיקיה אחרת??

פורסם
  • מחבר

ניסית את הרעיון שלך להעביר לתיקיה אחרת??

אני אנסה עם הוירוס הבא... אבל מה עם לעשות עם הנוכחי, זאת השאלה.

פורסם
  • מחבר

עדכון : מסתבר שלמרות שמתקבלת הודעת מניעת גישה של האנטיוירוס באאוטלוק בשל הוירוס ההודעה אכן נמחקת ואז מסלקים אותה גם

מתיקיית ה"מחוקים" ושלום על ישראל :-)

פורסם

תעשה BLOCK SENDER למי ששולח לך

פורסם
  • מחבר

תעשה BLOCK SENDER למי ששולח לך

תודה על העצה. בינתיים גם גיליתי תכנית קטנה ושמושית (MAILWASHER) שמאפשרת לראות את הדואל לפני הורדה

ולמחוק כל דבר חשוד.

פורסם

התוכנה הזו גם שימושים לבעלי מודמים 56K וכו'.. ששלחו להם קובץ עצבני שתוקע את קבלת האימיילים.. אז אפשר למחוק אותו, בלי להוריד אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים