עבור לתוכן

מה ההבדל בין GAK8NS ULATR לבין GAK8NS שהוא לא אולטרה

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות לוח ואני לא יודע אם שווה לי לקנות את האולטרה או לא (הבדל של 200 שח בערך)

אני רוצה לקנות דור אחד אחורה כדי שיהיה לי AGP בשביל הכרטיס מסך.

אני לא מתכוון לעשות OC. אז האם ההבדל בין ב אולטרה לרגיל הוא רק באוברקלוק או בעוד דברים ששווה לי לשלם עליהם 200 שח?

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=23_314_328&sort=3a&filter_id=36

פורסם

ההבדלים ביניהם הם בפיצ'רים

באולטרא יש FIREWIRE B

כרטיס רשת נוסף (סה"כ 2)

ועוד בקר SATA (ארבעה חיבורים במקום שניים)

כמו כן יש לו פיירוול חומרתי ודואל ביוס

פורסם
  • מחבר

מה זה אומר דואל ביוס?

ואני לא צריך עוד SATA וגם לא כרטיס רשת נוסף...

חוץ מזה יש הבדל בביצועים שלו? (ואני מזכיר.. אני לא עושה OC ולא מתכוון לעשות)

פורסם

איו הבדל בביצועים וגם לא באוברקלוק

דואל ביוס:

GIGABYTE Patent DualBIOS

DualBIOS prevents BIOS from virus attacks to provide a double security thus assuring the PC stability.

פורסם

דואל ביוס:

GIGABYTE Patent DualBIOS

DualBIOS prevents BIOS from virus attacks to provide a double security thus assuring the PC stability.

לא!

DUAL BIOS זה מעין גמפר שאם עדכון הביוס לא הצליח אתה יכול להפעיל אותו ואז הוא מחזיר תביוס לגרסה שאיתה הוא יצא מהמפעל...

פורסם
  • מחבר

אז לצרכים שלי... מה אתה ממליץ?

פורסם

אם אתה לא צריך את התוספות אז לך על הגירסה הרגילה

פורסם

לא!

DUAL BIOS זה מעין גמפר שאם עדכון הביוס לא הצליח אתה יכול להפעיל אותו ואז הוא מחזיר תביוס לגרסה שאיתה הוא יצא מהמפעל...

DUAL BIOS - על הלוח קיימים פיזית 2 שבבים של BIOS - אחד עיקרי ואחד לגיבוי. את שניהם ניתן לעדכן לגירסאות חדשות יותר וניתן לבחור גם מאיזה שבב להפעיל את המחשב. במקרה של תקלה ב BIOS, כולל צריבה לא נכונה/לא מתאימה, הביוס השני יכנס לפעולה והמחשב יתפקד, וכמובן יאפשר לתקן את ה BIOS הלא תקין (אם הבעיה היא תוכנתית כמובן).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים