פורסם 2005 במרץ 420 שנים חברה קונים לי לוח אם חדש(הגיגהבייט נשרף).הלוח הוא asus a7n8x אני לא יודע איזו גרסה אבל אני זקוק לחוות דעת.
פורסם 2005 במרץ 420 שנים יותר עדיף שתלך על לוח ג'יגאבייט.ל PCExpress הייתי ממליץ על ג'יגאבייט K8NF-9 Nforce 4 עולה 850 ש"ח,לוח מצויין והוא לא רק למשחקים.
פורסם 2005 במרץ 420 שנים תסתכל מה הבן אדם שואל ומה אתה עונה לו הA7N8X הוא מצויין בסטוק וגם אוברקלוקר טוב אבל יקר יחסית אם אתה לוקח אותו הכי טובה היא גירסת ה A7N8X-E אם אתה לא משתמש ב SATA ו רייד אתה יכול לקחת NF7 שהוא מצויין וזול יותר ויש גם את האפוקס שהוא זול יותר ואוברקלוקר מעולה 8RDA3I עריכה:עכשיו שראיתי איזה מעבד יש לך כל לוח של NFORCE2 ULTRA 400 יספיק לך לאוברקלוק בביצועי סטוק אין כמעט הבדלים
פורסם 2005 במרץ 420 שנים Hewbink, תפסיק לדחוף את השטויות שלך ואת הג'יגהבייט לכל מקוםתסתכל על החתימה שלו, הוא מחפש לוח לסוקט A בכללפותח הת'רד - A7N8X לוח ממש לא משהו לאוברקלוק, מניסיון. עדיף שתלך על לוח של יצרן אחר.
פורסם 2005 במרץ 420 שנים בעיקרון אין לי נסיון עם הלוח הזהאני יודע שביצועי הסטוק שלו מצוייניםושלאוברקלוק הוא יספיק לך לפחות כרגע כי המעבד שלך בבאס של 133 והלוח תומך עד 200
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.