עבור לתוכן

איתחולים לפני עליית הווינדוס.

Featured Replies

פורסם

בוקר אור!

יש לי בעיה די מעצבנת עם המחשב, בכל פעם שאני מנסה לעלות אותו, הוא מאתחל את עצמו לפני שהווינדוס עולה.

זה התחיל היום בבוקר, קמתי וראיתי את תוצאות בדיקת האנטי-וירוס (קספרסקי), מצא 4 ווירוסים.. 2 מחק ו-2 בודד..

המשכתי לעבוד קצת על המחשב ואז פתאום גיליתי שאני פשוט לא יכול להפעיל קבצי exe.

אפילו וויאמנפ ודברים של הווינדוס (מדיה פלייר) לא עבדו יותר!

אחרי שנרגעתי שמתי לב שיש לי מין חלון קטן עם תמונה (אין לי מושג מתי הוא נפתח ואיך), שהכיל תמונה של איש מוצלל וניק ניים של מישהו.. מתחת היה כתוב The freanch hacker (ההאקר הצרפתי).

חשבתי שאולי הקספרסקי "נעל" לי את כל קבצי ה-exe כדי למנוע מאיזה ווירוס להתפשט..

קיצור עשיתי ריסטרט למחשב, הלכתי לצחצח שיניים ולאכול, ושחזרתי פתאום אני קולט שהוא עדיין בלופ של איתחולים!

נכנסתי לביוס, ועשיתי לו "Load defult setting" - לא עזר.

באחת העליות לחצתי F8 וניסתי לעלות ב-Safe mode, לא עזר.

ניסיתי לעשות גם Dont reboot after system failer.

מובן שגם זה לא עזר..

הרעיון היחידי שעולה לי זה לעשות BOOT מפלופי.. אבל הבעיה היא שאין לי כונן פלופי (פעם אחרונה השתמשתי בו בכיתה ה'.).

יש מצב להשיג אימג' של דיסק BOOT ולצרוב אותו?.. מקסימום אני אקפוץ לחבר ואצרוב אצלו..

בקיצור כדי לא להתחרפן אני בנתיים נתון בחסדיו של ערוץ 24.. ככה שאתם מבינים שאני די נאוש :/

בתורה מראש ושבת שלום,

תומר.

פורסם

take your harddisk to a friend's house and scan it for viruses (or use any other computer which can boot)

but it looks like that virus might be deep in your windows system, it might also be just a memory problem so run memtest86 on your comp (there is a cd image to download, google it). if nothing works, you'll have to re-install windows, shouldn't take more than 20 minutes (not including setting it up as you like). after windows has re-installed install an anti-virus (don't run anything from your harddisk), and scan it again, just to be sure.

(you don't have to format your harddisk)

פורסם

הקטע עם הEXE גם קרה לי מוירוסים...

מה שעושים זה(אם המחשב כן יעבוד)

Start>run>regedit.com>HKEY_CLASSES_ROOT\exefile\shell\open\command>

יהיה שם קובץ "default"

אם כתוב שם משהו שלא דומה לזה

*% "%1"

אז תשנה את זה למה שכתבתי

(משמאל לימין)

דרך אגב כן בדקת טמפ של המעבד?

פורסם
  • מחבר

take your harddisk to a friend's house and scan it for viruses (or use any other computer which can boot)

but it looks like that virus might be deep in your windows system, it might also be just a memory problem so run memtest86 on your comp (there is a cd image to download, google it). if nothing works, you'll have to re-install windows, shouldn't take more than 20 minutes (not including setting it up as you like). after windows has re-installed install an anti-virus (don't run anything from your harddisk), and scan it again, just to be sure.

(you don't have to format your harddisk)

אמ.. אוקיי.. אני אנסה לקחת את הארדדיסק לחבר, אבל המחשב השני לא ינסה לעלות את הווינדוס מהדיסק שלי?..

בכל מקרה ניסיתי אתמול להריץ FIXMBR דרך ה-Recovery. לא עזר.. :/

אני אנסה להתקין מחדש את הווינדוס, הבעיה היא שפעם קודמת שהתקנתי מחדש את הווינדוס ההתקנה בלבלה לי את שמות הכוננים.. ואז כונן C: הפך ל-D:, וכל הרג'רסטי והתוכנות לא היו מופנות נכון.. קיצור המון בלאגן..

יש מצב שזה יקרה שוב?.. כי ממש אין לי כח להתקין הכל מהתחלה.. אני מעדיף כבר לפרמט..

תודה מראש..

(superginiman.. תודה על העזרה, אבל אני לא יכול בכלל להכנס לווינדוס.. אז זה לא ממש עוזר..)

פורסם

אם אמרת שהיו לך 4 וירוסים אז זה וירוס מן הסתם.

תחלק את הדיסק הקשיח מהתחלה כי פירמוט כונן סי לא יעזור כאן!

רק חילוק מחדש בעזרת Fdisk או תוכנה שמחלקת.

פורסם

a virus is not some entity, format DOES remove the virus (unless it wasn't on a drive being formatted)

you don't have to re-partition your hard disk, that won't get rid of a virus (it might be a side effect, cuz you will format your entire hard disk).

technically, you don't even have to format your hard disk, just re-install windows, and not run any .exe you had before the new installation.

פורסם
  • מחבר

a virus is not some entity, format DOES remove the virus (unless it wasn't on a drive being formatted)

you don't have to re-partition your hard disk, that won't get rid of a virus (it might be a side effect, cuz you will format your entire hard disk).

technically, you don't even have to format your hard disk, just re-install windows, and not run any .exe you had before the new installation.

אמ.. אוקיי.. אני אתקין את הווינדוס מחדש בתקווה שהוא לא ישנה לי שוב את שמות הכוננים..

למה הכוונה ב"אל תריץ שוב קובץ EXE שהיה מלפני ההתקנה"? היו לי מלא תוכנות, משחקים ועוד קבצי EXE.. עכשיו אסור לי להשתמש בכולן? או בשפשוט ישר בסוף ההתקנה להריץ סריקת אנטי-וירוס?..

בכל מקרה תודה, ומצטער על הזמן בין הודעה להודעה.. כל פעם אני צריך לסנג'ר חבר ולהכתיב לו פוסטים (:

פורסם

after using an updated anti-virus and scanning your drive, it should be safe to run games and programs you have on your computer.

פורסם

אני כותב פה בשמו של psycho

הצלחתי להעלות את וינדווז עם דיסקט BOOT אבל כל קצבי הEXE נעולים.

ניסי להכנס לREGDIT אבל הוא אומר שזה נחסם על ידי הADMAINSTRATOR.

(בהפעלת המחשב לכ התוכנות שאמורות לעולות-לא עולות)

ניסיתי גם SAFE MODE וזה לא עזר.

זהו להיום....

תודה מראש-תומר(אבל איתן כותב...)

פורסם

כניראה הוירוס שיחק עם ההרשאות של הקבצים..

קודם כל תחבר את ההרד דיסק הזה כSlave למחשב אחר שרץ Windows עם אנטי וירוס ותריץ סריקה.

אחר כך מה שאתה צריך לעשות זה לבטל את Simple File Sharing. (במחשב שלי-Tools-folder options-View- Remove the mark from Use simple sharing)

אחרי שעשית את זה תלחץ לחצן ימיני על המחיצות וProperties. נוספה לשונית חדשה בשם Security. תבדוק שם שיש לAdministrator גישה מלאה Full Control

פורסם

שוב מגיב בשם תומר.

הוא הצליח להכנס לרסטי ולKEY שהתכוונת אליו אבל כל מה שרשום בדיפולט זה "type" שהוא מוגדר כREG_SZ

וב DATA כתוב c:/program files/xerox.nt/smssdriver.exe

מה שמוזר זה שוינדוס אצלי מותקן בD וובC אין בכלל פרוגרם פיילס....

תודה מראש.

איתן\תומר

פורסם

Virus....

הTYPE אמור להיות ככה (סליחה שלא ציינתי את זה)

אבל תשנה מיד למה שאמרתי כי זה וירוס שמה שקורה שכל פעם שאתה מפעיל EXE הוא מופעל מחדש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים