עבור לתוכן

ידידיי, הרשו לי להציג את הדבר הבא - SoulSeek!

Featured Replies

פורסם

התחלופה ל AudioGalaxy הגיעה מהר יותר מכפי שחשבתי... ונראה לי שאפילו קרובה יותר לנאפסטר!

תנסו ותראו בעצמכם!

פורסם

דרעק..

חבל שאפשר להוריד קובץ רק מיוזר מסויים ולא מכמה ביחד(כמו באודיו גלקסי ז"ל)...

פורסם

חבל גם שמתוך 3 חלונות חיפוש הוא מצא רק קובץ אחד וגם אותו לא יכלתי להוריד בטענה ש"הקובץ לא משותף", בעע :/

זה מה יש לבינתיים...

פורסם

רק קאזה ואימיש אין להם תחלופה אחרת אני לא מבין מה רע בקאזה? היא מצויינת!

פורסם

מצויינת?

מוריד ב1KB רוב הזמן, לפחות אצלי.

::)

פורסם

אני לא מבין מה רע בקאזה? היא מצויינת!

שני דברים רעים בקזה.

דבר ראשון כמות הבעיות שהיא גורמת להרבה משתמשים, ודי בכך שתחפש בפורומים את המילה הזאת ותראה לכמה סוגי בעיות היא קשורה.

דבר שני הוא שהתוכנה הזאת טובה למטרות שלה אבל לא מתקרבת ליתרונות העצומים של אדיוגלאקסי לצורך הדוגמה אם תחפש בקזה שם של שיר של אומן שהוא במקרה גם השם של הדיסק שלו יהיה קשה לך מאוד למצוא את השיר הספיציפי שאתה מחפש (נכון שאפשר לעשות חיפוש לפי שם השיר ולא האלבום אבל זה עדיין יותר מידי מסובך) וזו רק ההתחלה

לסיכום מנוע אדיוגלאקסי היה הטוב ביותר בתחום שלו ולא סתם זכה לפופולריות רבה הפשטות והתחכום שהיו בו היו יחודיים לאדיוגלאקסי ורק מי שהיה משתמש קבוע באדיוגלאקסי יבין את האובדן של הדבר הזה, חבל :'(

:bash:

פורסם

אנשים אין אין אין תחליף לאודיו גלקסי,בתור משתמש קבוע שהוריד משם יותר מגיגה של שירים אתם לא יודעים איזה אובדן אני מרגיש עכשיו,כאילו מישהו ממש התעלל בי,זה כזה מרגיז שחבל על הזמן,אתם יודעים מה מצידי אפילו לשלם ככה 15 דולר בשנה אבל להוריד חופשי את כל מה שאני רוצה,התוכנה פשוט הייתה גדולה ,לא היה שיר שלא מצאתי פשוט לא היה,וכל השיריפ באיכות מעולה,פשוט חבל חבל חבל.

פורסם

בתור משתמש קבוע שהוריד משם יותר מגיגה של שירים אתם לא יודעים איזה אובדן אני מרגיש עכשיו

אם זה מה שאומר משתמש כמוך מה יגיד משתמש כמוני שהוריד כמות כזאת מאדיוגלאקסי ??

3274274.png

פשוט אין לי מילים רק דמעות :'(

פורסם

בתור משתמש קבוע שהוריד משם יותר מגיגה של שירים אתם לא יודעים איזה אובדן אני מרגיש עכשיו

אם זה מה שאומר משתמש כמוך מה יגיד משתמש כמוני שהוריד כמות כזאת מאדיוגלאקסי ??

3274274.png

פשוט אין לי מילים רק דמעות :'(

כפי שאמרת רק דמעות :((((((((((((((((((((

פורסם

נסו את KAZAA LITE

אין פרסומות והורדתי משם שירים במהירות של 40-90

פורסם

נסו את KAZAA LITE

אני לא מבין מה רע בקאזה? היא מצויינת!

שני דברים רעים בקזה.

דבר ראשון כמות הבעיות שהיא גורמת להרבה משתמשים, ודי בכך שתחפש בפורומים את המילה הזאת ותראה לכמה סוגי בעיות היא קשורה.

דבר שני הוא שהתוכנה הזאת טובה למטרות שלה אבל לא מתקרבת ליתרונות העצומים של אדיוגלאקסי לצורך הדוגמה אם תחפש בקזה שם של שיר של אומן שהוא במקרה גם השם של הדיסק שלו יהיה קשה לך מאוד למצוא את השיר הספיציפי שאתה מחפש (נכון שאפשר לעשות חיפוש לפי שם השיר ולא האלבום אבל זה עדיין יותר מידי מסובך) וזו רק ההתחלה

אנשים אין אין אין תחליף לאודיו גלקסי

קראת את זה ???

פורסם

נסו את KAZAA LITE

אין פרסומות והורדתי משם שירים במהירות של 40-90

אתה מודע לזה שקאזה לייט והקאזה הרגיל משתמשות באותו שרת?

פורסם

הורדת 14 ג'יגה של שירים מאודיו גלאקסי?!?

OMG! :asthanos:

פורסם

הורדת 14 ג'יגה של שירים מאודיו גלאקסי?!?

:nono: לא הורדתי 14G הורדתי 26G, ה14G שאתה רואה זה מה שאני העלתי לאנשים אחרים.. זה בטח מסביר לך עכשיו מי הפראייר שממנו אתה תמיד הורדת באדיו ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים