פורסם 2005 במרץ 420 שנים מחבר בלי קשר התוצאות לא מפתיעות, זה היה די ברור שמעבדי אינטל לא יתמודדו עם ה AMD64גם לאחר הוספת סט הפקודות של ה 64BITועוד משהו בלי קשר:יש לך ממש "תסביך" בנושא של AMD ו INTEL ובמיוחד בקטע של התחממות מעבדי ה P4מסכים איתך שכרגע היתרון הוא של AMD אבל מהתיאורים שלך זה נשמע כאילו סופה של אינטל מתקרבבוא לאניסחף, הP4 היה ונשאר מעבד מעולה (בקרב בינו לבין הATHLON XP הוא ניצח בקלות) אני לא יודע למה אינטללא משחררים את הדותן לשוק המחשבים הניידים אבל כשזה יקרה היתרון שיש לAMD עכשיו ייעלםביצועי המעבד ל AMD לעומת הפנטיום בסקHרה ננ"ל היו רק קצת יותר טובים, הידיעה לא עסקה (לפחות מבחינתי) בהשוואה בין ה AMD64 של AMD לזה של אינטלאלא באופן כללי ביתרון של יישומים כבדים ב 64 ביט על פני 32 ביט.ענין פליטת החום, פיתוח ה P4 חוסל עקב אי ההצלחה לייצר פנטיום 4 ב 4 גיגה הרץ,זה ענין עובדתי, זמן קצר לפני ביטול ה P4 4 גיגה הרץ ראשי אינטל עוד פיטפטו וייחצנומעבדים ב 10 גיגה הרץ - תעשה חיפוש ברשת ותקרא.אני רוצה להרגיע אותך ואת כלל הציבור, סופה של אינטל לא קרוב, אבל סופו של הפנטיום4 כבר ארע, מסיבות שונות הפגר עדיין לא נקבר והוא מעלה ריח נורא של רקבון (וכל מי שקונה אותו פשוט עובדים עליו ודוחפים לו מוצר נחות ובעייתי).כאשר מעבד מבוסס פנטיום M ייצא לשוק השולחני והשרתים נדבר שוב, אי אפשר להתייחסלמעבד שלא יצא לשוק, אני מניח ש AMD לא יצאו לחופשה ללא תשלום עד תחילת 2006,כל מעבד חדש של אינטל בתחילת 2006 ייבחן עלפי ביצועים בריבוי ליבות וב 64 ביט.
פורסם 2005 במרץ 420 שנים ושוב פעם התסביך הזהמה בעייתי במעבד שמגיע במאמץ ל60-62 מעלות (עם קירור סטוק)?ברור שעדיף אם לא היה מתחמם כל כך אבל זה לא עושה אותו בעייתי
פורסם 2005 במרץ 420 שנים עם כל האהדה והאהבה שלי לפנטיום M, הוא עדיין לא עומד מול ה Athlon64.מלבד זאת הוא יקר בצורה מחרידה.
פורסם 2005 במרץ 520 שנים מחבר ושוב פעם התסביך הזהמה בעייתי במעבד שמגיע במאמץ ל60-62 מעלות (עם קירור סטוק)?ברור שעדיף אם לא היה מתחמם כל כך אבל זה לא עושה אותו בעייתיא. תסביר את זה לאינטל.ב. תקרא את דף שלוש בסקירה שפתחה את האשכול.ג. חום לגבי מעבד זה ענין מרכזי, גם במחשבים שולחניים:עליה בכמות חום כללית במארז כלומר טמפרטורה גבוהה יותרבמארז ורעש גדול יותר למישתמש, עומס יתר על ספק הכח,וגם בשרתים, שם נושא פליטת החום עוד יותר חשוב.
פורסם 2005 במרץ 520 שנים ד"א ב60 ומשהו מעלות יש קצת תקיעות ואני מדבר על מעבד P4 2.4B שאמור להיות יותר "קריר" מהפרסקוט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.