עבור לתוכן

למה אימיול משפיע על מהירות ההורדה

Featured Replies

פורסם

מזה עד שזה מספיק להגיע לקצב מסוים ??לא יודע איך זה אצלך אבל אצלי הוא מוריד על יותר ממה שהוא יכול ואז הוא לאט לאט יורד

אז ככה אמור להיות בדפדפן

להתחיל במהירות גדולה

אם לא מבינים, עדיף לא להגיב.. בכל מקרה, אין צורב להגביל את הדברים האלו...

אני כן יודע שספקיות האינטרנט מגבילות אף הן את ה-Upload, חברת HOT נותנים 128Kbps ב-Upload בברירת המחדל בעוד 012 נותנים 96Kbps בברירת המחדל, את המידע הזה קיבלתי מ-HOT ומ-012 שאישרו לי את העניין לאחר שביצעתי שידרוג ל-3/278.

למיטב זכרוני בכבלים יש 128 UPLOAD וה ADSK יש 96 UPLOAD בלי תוספת תשלום...

פורסם

תראה, אני לא יודע איך זה בספקיות אחרות..

אני עובד באדומים, ולא מגבילים אצלנו UPLOAD

כמובן שלא משתמשים בזה כפרסומת, הרי הם רוצים בסופו של דבר להרוויח גם מאנשים שרוצים יותר UPLOAD SPEED

אבל בדוק - אין הגבלה

תעלה את ה UPLOAD בתשתית בלבד, ותראה שזה עולה בלי קשר, גם בספקית (לפחות בספקית שאני עובד בה)

פורסם

ואם למשל מישהו מעלה את החבילה שלו דרך התשתית ולא מבשר על כך לספקית האינטרנט שלו, היא לא תבוא אליו אחר כך בטענות ובאיומים כשהיא תגלה את זה? (והחברות מסוגלות לגלות את זה, אם זה גבוה בצורה משמעותית)

פורסם
  • מחבר

אם לא מבינים, עדיף לא להגיב.. בכל מקרה, אין צורב להגביל את הדברים האלו...

...

חח אחי אם אתה מחשיב את עצמך לאחד שמבין אז למה אתה לא עונה לי על השאלה ורק מתחמק ואומר שאני לא מבין הא???

אז הנה השאלה שוב

כמו שבהורדת קובץ בהתחלה הוא מוריד ממש מהר ואז לאט לאט הוא יורד

אז למה זה לא ככה בדפדפן??(שכמו שאמרו פה שהוא לאט לאט עולה =ההפך מהורדת קובץ)

פורסם

אני לא מחשיב את עצמי לכלום... כשאתה מוריד קובץ, הדפדפן מתחיל להוריד לפני שאתה עונה לאיפה לשמור (בחלק מהדפדפנים לפחות), ואז כשאתה מאשר, הוא מחשיב את הזמן עד לאישור כהורדה ממש מהירה בממוצע ולכן זה נראה כאילו זה מוריד בהתחלה מהר יותר (אם כי הוא לא).

ובדפדפן אתה מוריד לרוב קבצים קטנים של כמה אלפי בייטים... וכתשובה לשאלה, אין צורך להגביל את שאר התוכנות!

פורסם
  • מחבר

סבבה

יש לי עוד שאלה קטנה בקשר לאימיול שקצת סוטה מהנושא

נכון בחלון ההורדות של אימיול רשום את המקורות

ככה

(--)--/--/--

-=מספר כלשהו

אז מה כל מספר מצייןן??

פורסם
  • מחבר

??

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

סבבה

יש לי עוד שאלה קטנה בקשר לאימיול שקצת סוטה מהנושא

נכון בחלון ההורדות של אימיול רשום את המקורות

ככה

(--)--/--/--

-=מספר כלשהו

אז מה כל מספר מצייןן??

[ltr]sources connected to / total sources known / dunno (downloading from sources)

when sources connected to and total sources are the same it just show up as one number.[/ltr]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים