עבור לתוכן

תודו שזה מבלבל !

Featured Replies

פורסם

אין לי בעיה לשמוע את הדעה שלך אבל אל תשלול ותזלזל במה שאני חושב.

פורסם

הAMD שלי לא מתחמים בכלל , ואני משתמש במאורר שקיבלתי.

אני לא יודע מה הבעיות של אנשים כאן אבל הATLONXP1800+ שלי לא מגיע ל50 מעלות !!

פורסם

תראה, אני לא מזלזל בדעתך- אני רק אומר שאין לה מקום כיון שבתחום הזה ישנם בנצ'מרקים והשוואות שמראים מי הטוב ביותר- אין מקום למחשבה (או דיעה), הגרפים מדברים בעד עצמם.

פורסם
  • מחבר

תראה, אני לא מזלזל בדעתך- אני רק אומר שאין לה מקום כיון שבתחום הזה ישנם בנצ'מרקים והשוואות שמראים מי הטוב ביותר- אין מקום למחשבה (או דיעה), הגרפים מדברים בעד עצמם.

אין מקום להשוואה ? אין מקום למחשבה . מי אתה שתגיד שאין מקום למחשבה שלו או של מישהוא אחר .מי אתה בכלל .

:behead:

פורסם

תסלח לי, אבל יש לך בנצ'מרק שמשווה בין ה1.8A למשל לבין האט'לון 1800- אתה רואה שה1800 מציג ביצועים טובים יותר.

תסביר לי איך אתה יכול להכניס דיעה של מי טוב יותר לעניין? ההשוואה מדברת בעד עצמה :ylsuper:

פורסם

תסלח לי, אבל יש לך בנצ'מרק שמשווה בין ה1.8A למשל לבין האט'לון 1800- אתה רואה שה1800 מציג ביצועים טובים יותר.

תסביר לי איך אתה יכול להכניס דיעה של מי טוב יותר לעניין, ההשוואה מדברת בעד עצמה.

אני לא מכחיש ש-AMD מהיר יותר אבל אני מעדיך פנטיום כי יש לו גב וחוץ מזה אני לא מחפש לעשות כל מיני מודים ואובקלוקים.

אני לא רוצה תנור.

פורסם

אני אגיד את זה שוב..

נורת'ווד לוקח מי שעושה אוברקלוק.

אט'לון לוקח מי שלא עושה אוברקלוק כיון שתמורת הביצועים ללמחיר הזול משתלמת יותר מקניית פנטיום 4.

פורסם

וגם זה לא מוחלט.

תקח נגיד 1.6A תעשה לו OC ל 2.4 לא יודע משהו כזה זה די טיפוסי נכון?

או תקנה באותו מחיר מעבד של AMD כמו 2100+ רק בלי OC ז"א עם אחריות ואותם ביצועים כמו המעבד המומהר של אינטל.

נקודה למחשבה ;)...

פורסם

וגם זה לא מוחלט.

תקח נגיד 1.6A תעשה לו OC ל 2.4 לא יודע משהו כזה זה די טיפוסי נכון?

או תקנה באותו מחיר מעבד של AMD כמו 2100+ רק בלי OC ז"א עם אחריות ואותם ביצועים כמו המעבד המומהר של אינטל.

נקודה למחשבה ;)...

ה2100 לא יתחרה ב2.4...והמחיר שלו הוא משהו כמו פי 1.5.

חוץ מזה, אם תעשה OC האחריות עדיין נשארת..אין אפשרות לדעת שעשית (אלא אם כן אתה עושה שינוי פיזי במעבד).

פורסם

אני לא מבין על מה אתם בכלל מתווכחים?

באותה מהירות שעון (אני הולך לפי הדירוג של מעבדי Athlon) אין שום ספק שהאת'לון עדיף על כל פנטיום 4.

הוא לא נשרף.

הוא מתחמם יותר, נכון.

So what?

מישהו ביקש ממך כל הזמן לדאוג שהוא ישאר קר?

לא.

הקירור שמגיע איתו מספיק בהחלט למי שלא עושה אוברקלוק. (<--- נקודה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים