פורסם 2005 במרץ 220 שנים קיבלתי לפני כמה ימים כונן קשיח 20.4 GB שמתי אותו במחשב שלי ואז רואים 4 כוננים של GB4.5 או משהוא כזהאיך אני מחבר את כל הכוננים הקטנים לאחד??
פורסם 2005 במרץ 220 שנים אם המידע שיש עליהם חשוב, אז עם PARTITION MAGIC, אם לא, אז פשוט להשתמש ב FDISK, למחוק את כל המחיצות וליצור אחת גדולה...
פורסם 2005 במרץ 220 שנים מחבר אני עכשיו יודע איך מוחקים מחיצות אבל לא הצלחתי ליצור אחת גדולההשתמשתי בניהול-->ניהול דיסקים--->מחקתי אבל אני לא מוצא את האפשרות של ליצור אחת גדולה..(המידע ממש לא חשוב לי)
פורסם 2005 במרץ 220 שנים DSW, אולי תבין שהוא לא צריך את המידע מהמחשב הקודם, ו PARTITION MAGIC זה פשוט OVERKILL למה שהוא צריך ?!?לגבי איך ליצור מחיצות, הנה: http://support.microsoft.com/kb/309000#4
פורסם 2005 במרץ 220 שנים למה לא להשתמש במשהו שהוא יותר מובן ואינטואיטיבי מאשר לקרוא עכשיו את כל ה-helpשל מיקרוסופט? פשוט עושים merge וזהו!
פורסם 2005 במרץ 220 שנים למה לא להשתמש במשהו שהוא יותר מובן ואינטואיטיבי מאשר לקרוא עכשיו את כל ה-helpשל מיקרוסופט? פשוט עושים merge וזהו! :screwy: :screwy: לא כולם פה יכולים להרשות לעצמם לקנות את ה PARTITION MAGIC בשביל אופציה בסיסית שקיימת בתוך מערכת ההפעלה...
פורסם 2005 במרץ 220 שנים אגבשאני משתמש בPARTITION MAGIC, אני לא יכול לפגוע במידע שבדיסק? (הכוונה לMERGE)
פורסם 2005 במרץ 220 שנים תמיד יש סיכוי שהמחשב יתקע, שיהיה ריסט או לא יודע מה.. עדיף לעשות גיבוי למידע לפני כן אם אפשר.. אם לא והמידע חשוב, לא מומלץ לבצע...אני אישית עשיתי את זה מספר פעמים ועבד לי טוב.. בכלל נראה לי שבכל השימושים שלי ב PARTITON MAGIC לא היו לי בעיות חוץ מפעם אחת (למרות שאני מכיר כאלו שהיו להם יותר בעיות...).
פורסם 2005 במרץ 320 שנים מחבר הXP שלי בעברית ככה שהתמיכה לא עוזרת אבל אני ניסיתי בכל דרך למצוא ואני עדיין לא מוצא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.