פורסם 2005 במרץ 220 שנים אהלןלאחרונה כל הזמן שאני פותח חלון באייסיקיו המחשב נתקע לכמה זמןאולי כי יש לי SPYCQ?תראו כמה RAM היה תפוס עם איסיקיו וכמה אחרי.....עריכה:הRAM המשיך וטפס..... אבל לא היה לי כח אז סגרתי פשוט את האייסיקיו..... המחשב רץ חלק למרות התפוסת RAM הזה....יש לי 512[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 320 שנים תלחץ על Processes ותראה מה הוא אומר לך שלוקח את כל הזיכרון...המעבד גם נמצא על 100%, אני מניח שזה קשור
פורסם 2005 במרץ 320 שנים אני גם שיש חוץ מזה הרבה תוכניות פתוחות, תנסה לסגור קצת..ד"א, אני משתמש ב2003b בלי כל השטויות שלא ממש צריך בICQ 5 והוא לוקח לי ממש מעט זכרון, כשעברתי לICQ 5 (ללא יותר משתי דקות) מייד הרגשתי את ההאטה, הוא לוקח יותר מדיי זכרון..
פורסם 2005 במרץ 320 שנים מחבר טוב הבעיה כן הייתה SPYCQאחרי שסגרתי הכל הסתדר וזה..... וגם לחבר שלי הייתה אותה בעיה ומתי שהוא הפעיל ICQ בלי SPYCQ הכל הסתדר
פורסם 2005 במרץ 320 שנים האייסיקיו לקח מלא.... אבל לא היה בפרוססרס 860 מגה כמו שכתוב בפרפורמנסה COMMIT הוא REAL MEMORY + VIRTUAL MEMORY...ה MEM USAGE ב PROCESSES הוא רק הזכרון האמיתי, כדאי לראות את הוירטואלי:VIEW -> SELECT COLUMNS -> VM SIZEVM SIZE + MEM USAGE = TOTAL MEMORY (הסכום של שתיהם הוא ה COMMIT)למיטב ידעתי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.