עבור לתוכן

WTF!!! פאטיפון דיגיטלי ? מישהו ראה\שמע על זה פעם ?

Featured Replies

• תגובות 45
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

עד 750 אפילו אני מוכן להשקיע ! אבל שיהיה משהו ברמה ואני לא רוצה ישן אני רוצה חדש חדש לא חשוב לי סקראצ'ים וכל זה אני רוצה איכות שמיעה הכי טובה שיש, הגנה נגד קפיצות ושריטות וסינון רעשי רקע מוחלט

עריכה: ואצלנו במשפחה משוגעים לדבר ככה שאם לא אני אז מישהו אחר יקנה אז בבקשה גם אם אפשר כתובות של חנויות שמשווקות את המוצרים בארץ ולא חייב וסטטאקס

פורסם

אם התקליטים שלך שמורים, הם יישמעו טוב לא משנה באיזה פטיפון תשתמש.

פורסם

אחי משהו על רמה חדש (שזה כבר לתקליטנים{אין ביתי...}) עולה בסביבות ה4000 ומעלה.....

של טכניקס או דנון או אולי ג'מיני "פשוט" אם תמצא

חנויות:

www.ab-electronics.co.il

כלי זמר

חלילית

אור-קול (בטירת הכרמל...)

פורסם

נו ברור, הטכניקס 1200 שאני רוצה לרכוש עולים די והותר, ועוד מדובר ביד שניה.

פורסם

היית מאמין? הציעו לי היום שני cdj100s ב3000 שקל ועוד משומשים!!!!!!!!

עשקנים בארץ הזאת!!!!!!!!!!!!

פורסם

w00t?!!!!

אולי היה מדובר בCDJ 1000??!!

פורסם

למה זה לא תמיד נכון הנה למשל טייפ דיגיטלי עד כמה דיגיטלי שהוא יכול להיות

הדיגיטצייה דווקא כן משפרת איכויות רק אם מישהו ימצא לי לינק למכשיר של וסטקס זה יהיה מצויין :-*

יניב איזה פאטיפון יש לך ?

יש לי Technics SL-D2 עם מחט של Stanton, מגבר KENWOOD KR-2600 עם רמקולים KENWOOD שניהם משנת 75 כשעשו דברים איכותיים ולנצח...אה, ויותר מ-500 תקליטים.

אות דיגיטלי מאבד הרבה מהחיות של הסאונד בגלל שהוא מוגבל לטווח תדרים מסויים ובגלל מהירות הדגימה שבעצם מעוותת את הסאונד.

אות אנלוגי לא מוגבל, הוא אמין מהתחלה ולכן הרבה יותר עשיר ובעצם היחידי שבאמת נאמן למקור.

בחריצים של התקליט למשל חרוט פיזית הגל איך שהוא צריך להשמע, המחט זזה למעלה ולמטה והמגבר פשוט מזיז את הממברנה של הרמקולים על פי התנועה של המחט.

פורסם

זה דוד לא בן דוד והוא טוען שהוא ראה ממש פאטיפון אבל עם קשת מעליו שלא נוגעת בתקליט ... הממממממ מעניין אולי זה בכלל לא היה פאטיפון אין לי מושג.

OFF THE REC כמה עולה היופ פאטיפון טוב לבית ? לא לתקליטנים אלא סתם אחד שיתן לי איכות שמיעה טובה מהירות סיבוב מדוייקת ולא יקפוץ וירשרש מכל שריטה ?

כמה אתה רוצה להשקיע?

אני קניתי את שלי משומש ב-400ש"ח כולל המחט אבל בשוק הפשפשים יש גם ב-70ש"ח והמון תקליטים.

אם אתה קונה חדש וזה רק לשמיעה אני ממליץ בכל זאת על פטיפון Direct Drive ולא Belt Drive פשוט מפני שהוא נותן סיבוב יציב, כמובן שכדאי לקנות מאחת החברות המובילות.

אני מאד אוהב את ה-STR8-100 של Stanton, פשוט חברה עם סטייל ומוצרים ברמה אחרת.

דרך אגב לרוקפורד, הביצועים שלו עולים על ה-Technics SL-1200M3D שאתה רוצה לקנות.

פורסם

w00t?!!!!

אולי היה מדובר בCDJ 1000??!!

cdj 100!!!!!!

פורסם
  • מחבר

אחיי אני שמח מאוד לראות שיש עוד קהילה שמבינה באיכות הנושנה שלא תשכח של ימיי התקליטים

לשגיא - התקליטים שלי מאוד מאוד שמורים חוץ מזהר ארגוב (אוי שיט) ואפילו חלק "איבדו את בתוליהם" בפאטיפון שלי ומעולם לא נשמעו לפני כן עכשיו אני שומע את הביצוע הראשון והאיכותי של "LETS TWIST AGAIN" שומעים ממש יפה, הפאטיפון שלי הוא

TECHNICS SL-230 אוטומטי לחלוטין המחט יורדת לבד ועולה לבד ללא צורך במגע עם משקולת לכוונון הלחץ של המחט על התקליט ומערכת ANTI SKIPING אני מת על הפאטיפון הזה והוא גם יפה, קניתי מחט יהלום חדשה ב45 שקלים שהייתה שווה ביותר היא ממש טובה אבל הראש הוא המקורי שהיה והוא עשה את שלו מה שגם אבא שלי הלחים פעם חוטים שהתנתקו עכשיו כמעט בטוח שהוא הלחים נכון אבל עדיין זה כל כך עדין מה שהולך שם וזה לא נראה טוב מה שהוא עשה שם ואחרי 25 שנה הייתי אומר שהראש עשה את שלו, עכשיו אם מישהו מכיר ראש איכותי לדגם הזה אפילו עם מחט חדשה הכל כדיי שישמעו חלק וטוב בלי רעשים ואם יש ראש טוב לדגם הזה שיתן לי את האיכות שאני מחפש אז אני לא צריך שום פאטיפון חדש כי הדגם שלי פשוט מצויין רק חבל שהוא מנגן רק 33 ו 45 כי יש לי כמה 78 איכותיים שלא הייתי מתנגד לשמוע

* מישהו יודע אם אפשר לנגן תקליטי גראמופון בפאטיפון ?

פורסם
  • מחבר

w00t :jump: :jump: :jump: :jump:

בעודנו מדברים על ענתיקות אבא שלי נכנס עם קופאת עץ דיי מלאה אבק שלא הבנתי בהחלה מה זה ולמה אבא שלי הביא את זה!!!

פתאום הוא מסובב את הקופסא ואני נדהםםםםםם רדיו מהההההה זה ישן אבל ממש ממש ישן הרבה לפני שנות ה50 אני מעריך אפילו משנות ה30 והוא כל כך שמור ! כמו חדש ועכשיו אחרי שניקינו אותו (ועוד לא סיימנו) הוא נראה מה זה טוב והוא דולק אבל לא שומעים כלום, אבא שלי אמר שהוא יסדר אותו ואני סומך עליו :lol:

WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :funn::funn:

ואני שומע HOTEL CALIFORNIA באיכות ששום דיסק לא יתן לי !

יניב תגיד לי בבקשה, כמה עולה ראש לפאטי]ון שלי יש לך מושג ? והאם יש היום ראשים איכותיים וחדשים לפאטיפונים ישנים ?

כי אני רואה פה ששווה לי להשקיע :-*

פורסם

אחיי אני שמח מאוד לראות שיש עוד קהילה שמבינה באיכות הנושנה שלא תשכח של ימיי התקליטים

לשגיא - התקליטים שלי מאוד מאוד שמורים חוץ מזהר ארגוב (אוי שיט) ואפילו חלק "איבדו את בתוליהם" בפאטיפון שלי ומעולם לא נשמעו לפני כן עכשיו אני שומע את הביצוע הראשון והאיכותי של "LETS TWIST AGAIN" שומעים ממש יפה, הפאטיפון שלי הוא

TECHNICS SL-230 אוטומטי לחלוטין המחט יורדת לבד ועולה לבד ללא צורך במגע עם משקולת לכוונון הלחץ של המחט על התקליט ומערכת ANTI SKIPING אני מת על הפאטיפון הזה והוא גם יפה, קניתי מחט יהלום חדשה ב45 שקלים שהייתה שווה ביותר היא ממש טובה אבל הראש הוא המקורי שהיה והוא עשה את שלו מה שגם אבא שלי הלחים פעם חוטים שהתנתקו עכשיו כמעט בטוח שהוא הלחים נכון אבל עדיין זה כל כך עדין מה שהולך שם וזה לא נראה טוב מה שהוא עשה שם ואחרי 25 שנה הייתי אומר שהראש עשה את שלו, עכשיו אם מישהו מכיר ראש איכותי לדגם הזה אפילו עם מחט חדשה הכל כדיי שישמעו חלק וטוב בלי רעשים ואם יש ראש טוב לדגם הזה שיתן לי את האיכות שאני מחפש אז אני לא צריך שום פאטיפון חדש כי הדגם שלי פשוט מצויין רק חבל שהוא מנגן רק 33 ו 45 כי יש לי כמה 78 איכותיים שלא הייתי מתנגד לשמוע

* מישהו יודע אם אפשר לנגן תקליטי גראמופון בפאטיפון ?

אפשר, עקרון הפעולה הוא בדיוק אותו עקרון רק צריך פטיפון במהירות מתאימה.

את המחט שקנית ב-45 שקלים הייתי מחליף באיזה Stanton איכותי כדי לשמור על התקליטים.(||-500 יעשה את העבודה מצויין.)

על פטיפון מותר להתפשר, על המחט אסור.

פורסם

דרך אגב, תעשה ניסוי פעם.

כבה את המגבר וקרב את האוזן למחט כשהפטיפון עובד, אתה שומע את המוזיקה?

בכל אופן אפשר גם לקחת תקליט שלא אכפת לך ממנו, סיכת תפירה רגילה, ניר ודבק.

תעשה צורה של קונוס עם הניר כשבקצה החד מחוברת הסיכה, תפעיל את הפטיפון ותגע עם המחט ברצועה על התקליט ותשמע מוזיקה בדיוק כמו גרמופון.

פורסם
  • מחבר
אפשר, עקרון הפעולה הוא בדיוק אותו עקרון רק צריך פטיפון במהירות מתאימה.

את המחט שקנית ב-45 שקלים הייתי מחליף באיזה Stanton איכותי כדי לשמור על התקליטים.(||-500 יעשה את העבודה מצויין.)

על פטיפון מותר להתפשר, על המחט אסור.

למה אתה מתכוון אחי ? דגם או מחיר בש"ח ? ::) אני רוצה אם כבר ראש לגמריי חדש את כל הראש הייתי מחליף אז התכוונת רק למחט או ראש שלם של סטנטון ?

אגב שאני מקרב את האוזן אני שומע את המוזיקה בוקעת מהמחט כמו צרצורים הבעייה שאני מדליק את המגבר בווליום גבוהה הבס נשמע מעומעם מידיי והטרבל נורא צורם ולא נקי ופסנתר זה דבר בלתי נסבל לשמיעה לכן אני רוצה ראש חדש או פאטיפון חדש ובפאטיפונים אחרים שומעים את התקליטים של מצויין אז יניב, למה התכוונת ? ואיפה קונים את המחט,ראש ? בטוח שזה מתאים ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים