עבור לתוכן

WTF!!! פאטיפון דיגיטלי ? מישהו ראה\שמע על זה פעם ?

Featured Replies

פורסם

שלום ידידיי חובבי הנוסטלגייה, במהלך שיטוט בחנויות תקליטים ישנים טוען דוד שלי אספן תקליטים מושבע שהוא ראה פאטיפון בעל קריאה שנראית לו מתבצעת ע"י קרן או משהו דומה לכך אבל אין מגע פיזי כלל בתקליט!

רציתי לשאול אותכם אם אכן יש כזה דבר ?!

• תגובות 45
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היום בד"כ הדיג'יים משתמשים בפטיפונים, בקשר לליזר זה לא אפשרי, אבל בטכנולוגיה אחרת, (אולי משהו כמו העכבר האופטי) זה אפשרי.

בכל מקרה אם זה קיים זה פתרון טוב ל"סקרצ'ינג" או איך שלא קוראים לזה, כי זה לא הורס את התקליט.

פורסם
  • מחבר

עזוב אותך !!!! קרן אופטית לא שמה ז*ן על שריטות ואבק אם יש כזה דבר זה אמור להשמע פ33וווווווווווות :smilyDJ: :dance: :ylsuper:

פורסם

יש, נדמה לי של Vestex...

פורסם

נכון...

פורסם

עזוב אותך !!!! קרן אופטית לא שמה ז*ן על שריטות ואבק אם יש כזה דבר זה אמור להשמע פ33וווווווווווות :smilyDJ: :dance: :ylsuper:

וזה בדיוק מה שאמרתי!!

התקליט לא ישרט אם תרצה להביא אותו למישהו או לנגן בפטיפון רגיל!

פורסם

מה הקשר לדיגיטלי? איך שלא תקרא אותו, התקליט נשאר מוקלט באנלוגי.

אתה יכול לעבד את הסיגנל שלו באופן דיגיטלי, אבל בשביל זה תצטרך להמיר אותו קודם לדיגיטלי (ואם תחשוב על האיכות שהולכת לאיבוד, זה ממש רעיון לא הגיוני ADC->DSP->DAC)

פורסם

אני נשאר עם המחט.

פורסם

לבצע דיגיטציה לאות אנלוגי זו שטות, מסתבר שמספיק אהבלים "קונים" את זה ומתחברים ל"דיגיטל" בכבלים.

סתם נקודה שלדעתי ראויה לציון.

פורסם

היתרון של כבלים דיגיטליים זה בעיקר ריבוי ערוצים ותמיכה בסטריאו...

פורסם
  • מחבר

למה זה לא תמיד נכון הנה למשל טייפ דיגיטלי עד כמה דיגיטלי שהוא יכול להיות

הדיגיטצייה דווקא כן משפרת איכויות רק אם מישהו ימצא לי לינק למכשיר של וסטקס זה יהיה מצויין :-*

יניב איזה פאטיפון יש לך ?

פורסם

חברות הכבלים מנסות לספק ללקוח חוויית "דיגיטל" (הן מבחינת תמונה והן מבחינת סאונד) אבל הן לא מצליחות לעשות את זה כמו שצריך, נקודה.

איכות התמונה גרועה פי כמה מהשימוש בממיר האנלוגי (עקב ה"דיגיטציה"), הסטריאו קיים אך ורק בערוצים התומכים בכך (ערוץ 1,2,7,15 וכו'...) וכל זאת רק אם הטלויזיה שלכם תומכת NICAM, אפילו בסינמה 1 2 3 אין שידורים בסטריאו.

איכות דיגיטלית מלאה מתקבלת אך ורק דרך השימוש ב YES, גם יותר תכנים, גם איכות סאונד ותמונה מדהימה וגם יותר משתלם (מבחינת מחיר), אני הייתי מנוי אצל תבל אז אולי אתם יכולים להבין למה...

הייתי משלם בסביבות ה170 ש"ח בחודש על האנלוג המסריח שלהם (במשך 11 שנה)... וזה עוד ללא הזמנת סרטי "הום סינמה".

פורסם

יש, נדמה לי של Vestex...

אני מבקש

Vestax....(הייתי חייב)

ו-nostredamus כנראה שמה שאמרת לא קיים או שבן דוד שלך התכוון למשהו אחר.....(?)

כנסו לפה

http://www.vestax.com/turntables.htm

פורסם
  • מחבר

זה דוד לא בן דוד והוא טוען שהוא ראה ממש פאטיפון אבל עם קשת מעליו שלא נוגעת בתקליט ... הממממממ מעניין אולי זה בכלל לא היה פאטיפון אין לי מושג.

OFF THE REC כמה עולה היופ פאטיפון טוב לבית ? לא לתקליטנים אלא סתם אחד שיתן לי איכות שמיעה טובה מהירות סיבוב מדוייקת ולא יקפוץ וירשרש מכל שריטה ?

פורסם

אנערף 200-500 שקל.....

לא נראה לי שתוכל למצוא פטיפון ביתי חדש....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים