פורסם 2005 במרץ 620 שנים אלון יא חולה אחד, תקנה.. תקנה ספק 24 פינים ב-900 שקלים...לא יודע למה, לא קוסם לי ספק כח של TT כשמוציאים כל כך הרבה כסף.. it never ends... ;Dcupra, למה לא ספקי אנרמקס עם BOOSTER? ידועות בעיות בעולם?
פורסם 2005 במרץ 620 שנים אלון יא חולה אחד, תקנה.. תקנה ספק 24 פינים ב-900 שקלים...לא יודע למה, לא קוסם לי ספק כח של TT כשמוציאים כל כך הרבה כסף.. it never ends... ;Dcupra, למה לא ספקי אנרמקס עם BOOSTER? ידועות בעיות בעולם?enermax מיצרים חלק מהספקים שלהם (בעיקר החדשים יותר) בלי קיו ה 5- וכמעט שלא שימושי לפעולות המערכת, אבל הבוסטר משתמש בו לקריאת המתח המסופק ללוח, ברגע שמחברים את הבוסטר לספק בלי 5- מדליקים את המחשב הבוסטר מראה מספרים משוגעים לכמה שניותעד שהוא מציג ל 6v ומכבה את המערכת ;D
פורסם 2005 במרץ 620 שנים מחבר מילקשייק ....אני מרגיש כלכך חשוף פתאום .....מה המצב איתך ?וכמו שאמרת ....IT NEVER ....BUT I DO MEAN NEVER ENDS
פורסם 2005 במרץ 720 שנים מילקשייק ....אני מרגיש כלכך חשוף פתאום .....מה המצב איתך ?וכמו שאמרת ....IT NEVER ....BUT I DO MEAN NEVER ENDSאני נוסע ל-CEBIT, אני אביא לך ספק 24PIN מתנה.. :-*
פורסם 2005 במרץ 720 שנים מחבר שומע ....אם אתה כבר שם תביא לי RADEON X1380 עם 1GB זכרון ומעבד FX95 של AMD אבל רק אם יש לך זמן .....אה כן .....ותקנה לי גם טוב טעם בדרך תעשה חיים אח שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.