עבור לתוכן

אין POST עם זכרונות GOLD VX על לוח DFI NF4 ULTRA-D !!!

Featured Replies

פורסם

ללא הבוסטר זאת אומרת .....עם הבוסטר לאחר כמה ריסטים יש POST ומע' ההפעלה רצה חלק .....אבל בלי הבוסטר פשוט לא ניתן לעבוד .... והלוח יכול להגיע לVDIMM 4V .....מה קורה ?

CUPRA אם אתה רואה את זה זרוק לי עצם .....אני יודע שאצלך זה עבד .....

עם הבוסטר אני יכול לעבוד גם על 260 יציב בלי בעיה .... גם על כיווני DEFAULT בביוס אין לי POST בלי הבוסטר

תודה מראש לעוזרים

פורסם

תבדוק שחיברת גם את המולקס הרגיל ללוח.

ושנתת פוסט אפילו ב 200mhz תבדוק בביוס את המתח של הזיכרון.

לפי מה שתיארת זה נראה שללוח חסר מתח,ע"מ שהלוח יתפקד כראוי מומלץ ספק חזק יחסית של 24 פינים .

פורסם
  • מחבר

הספק מספיק חזק אבל אני עובד עם המתאם מ20 ל24 וזה קצת יותר בעייתי מבחינת ה12V RAIL הנוסף המולקס מחובר .....עם זכרונות גנריים יש POST כל פעם ועם הOCZ אין כלום לא משנה מה הכיוון ומה המתח בביוס ואיפה הג'מפר של הVDIMM נמצא ....פשוט הבהוב של נורית הPOWER וזהו .

יש לך הפנייה לספק ספציפי ? חוץ מהANTEC 550 שלך ? אולי NEOPOWER 480 ?

פורסם

כל ספק 24 מעל 400w יספיק, רק אל תקנה אנרמקס אם אתה רוצה להתשמש בבוסטר.

ניסית להעלות עם ה vx ובלי המפצל 20 ל 24 ?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי גם את זה .....NO GO !!!

אני מתחיל להתעצבן על הזכרונות האלו :bash:

פורסם

ניסיתי גם את זה .....NO GO !!!

אני מתחיל להתעצבן על הזכרונות האלו  :bash:

שלי דווקא היו ממש אחלה ;D

ואני מאמין שגם שלך יהיו.

לעיניין - בכל הבדיקות של הלוח אל תשתמש בבוסטר. ואל תיהיה בשום אוברקלוק, תישאר בסטוק.

תבדוק שהזיכרונות נמצאים ב dimms הכתום.

חבר את המולקס, הוא חיוני ללוח.

שווה לנסות ולצרוב ביוס יותר חדש, יש איזה נושא שקשור ל utt שם .

שאתה מצליח לעלות עם ה vx תעיף מבט על המתחים, ואם אפשר להשיג ספק 24 פינים מנסה להשיג ספק אחר לבדיקה.

פורסם

מה ההבדל בין ספק 20 פינים לספק 24 פינים?

פורסם
  • מחבר

cupra מה אתה חושב על הTHERMALTAKE PUREPOWER 680 אמנם עולה איזה 900 ש"ח אבל אם כבר אני קונה משהו בסגנון הNEOPOWER של ANTEC שעולה 800 ש"ח אני מעדיף להשקיע עוד קצת ..... וביקורות על הTT משבחות ....

מישהו רוצה להגיב ?

פורסם
  • מחבר

יש POST !!! יש WINDOWS יש יציבות .....ביוס 218 לאחר BOOT עם זכרון גנרי בסלוט 2 וכיוון הביוס לפי כיוונים מומלצים יש והכל עובד אפילו בלי המתאם מ20 ל24 פין .....בכל מקרה אני לא אתן כרגע יותר מ3.2V כי אני לא אזיז את הג'מפר עד שיהיה לי ספק 24 פין נורמלי

אמנם עבדתי על זה לבד אבל תודה לכולם בכל מקרה וסליחה על כל הבלאגן

פורסם

אבל ה24 פין זה תוספת של 12 וולט לא? ככך שזה לא צריך להפריע לפי דעתי.

פורסם

אתם מפחידים אותי פה כבר חשבתי לקנות את ה-OCZ הזה אם הלוח הזה או ששוה לי לקנות את הלוח אם GSKILL DDR550 TCCD LE??

פורסם
  • מחבר

אין לך מה לדאוג ... זה אחלה לוח ואחלה זכרונות אבל עם הלוח הזה זה לא הולך בשיטת "שגר ושכח" יש מליון כיוונים שניתן לשחק איתם ובגללי ובגלל עוד מישהו פתחו את הת'רד הבא בפורום תמיכה של OCZ - עם פתרונות שמצאנו ביחד http://www.bleedinedge.com/forum/showthread.php?t=8093

מקווה שזה עוזר למישהו ואולי אפילו ניתן לשים בסטיקי למרות שלא להרבה יש את הזכרונות הללו - תתפלאו שם לכמה יש את הזכרונות !!!

פורסם

ULTRA-D או SLI-DR :-\ :-\

תגידו ללוח אולטרה D יש גם שני סלוטים של PCI-E למה הרי זה רק אולטרה לא עשו לו לוח אחר שונה מהלוח SLI-DR ו-SLI-D ??

פורסם
  • מחבר

ניתן לעשות ללוח מוד .... כמעט המוד הכי פשוט שראיתי ( לחבר שתי נקודות מגע עם עפרון ) ולהפכו ללוח SLI מן השורה ....אני מתכנן לעבוד עם כרטיס של ATI ככה שלי זה לא משנה כל הSLI הזה - לקחתי את ה6600GT בתור כרטיס מעבר עד שיצא ה R520 המיוחל ....הכסף מגרד לי בכיס

פורסם

מה פתאום אחרי שאני יקנה לוח ב-1300 ש"ח כמעט אני לא יעשה לו שום מוד רק אוברקלוק :-\

אוברקלוק מה שיקרה לי שהמערכת לא תעלה כולה אבל מוד כזה ידפוק לי את הציפסט ומה אז מי יחליף לי את זה אף אחד חח ולא יהיה לי עוד כסף לקנות לוח

אחרי הכל אני כבר קונה אוטו+חלקים חדשים+בגדים+נעליים ועושה ביטוח לרכבוכמובן כל הזמן כסף לדלק מאיפה לי כסף לעוד לוח אם זה ידפק :-\ :-\ :-\

אז אולי כדי לי ASUS A8N-SLI DELUXE יותר זול מהאולטרה D של DFI

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים