עבור לתוכן

איזה לוח מומלץ ל AMD Athlon 1.4 266 ?

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן להחליף את הלוח והמעבד במחשב שלי, חשבתי לעבור ל AMD Athlon 1.4 לאור הביקורות החיוביות.

שמתי לב שיש מגוון די גדול של יצרני צ'יפסטים (VIA, AMD, ALI וכו') ואין לי מושג על מי כדאי ללכת.

מה אתם אומרים ?

והאם לא כדאי בכלל לחכות ל XP ?

פורסם

אז ככה, אם אתה הולך על זכרונות SDRAM אז קח ASUS A7V133-C, אם אתה הולך על DDR אז לך על Gigabyte 7DXR/ASUS A7M/ASUS A7V266. אם אתה רוצה לחכות שבועיים-שלושה ולקבל לוח טוב בהרבה מכל אלה, עשה זאת, וקנה לוח מבוסס VIA KT266A שהוא צ'יפסט מצויין!

פורסם
  • מחבר

מה עם ה A7A266 של ASUS ? הוא תומך בשני סוגי הזכרון DDR ו SDRAM, אבל משתמש בצ'יפסט של ALiMAGIK.

מישהו מכיר ?

פורסם

אם אתה רוצה זכרון DDR אז לך על A7V266 של אסוס.

או לחילופין, כמו שעומר אמר, אם אתה יכול לחכות עוד קצת (מומלץ!) אז תקנה לוח שמבוסס על KT266A שהוא הצ'יפסט הכי טוב שקיים היום.

(מרוצה??)

פורסם
אם אתה יכול לחכות עוד קצת (מומלץ!) אז תקנה לוח שמבוסס על KT266A שהוא הצ'יפסט הכי טוב שקיים היום.

בניגוד למה שאני אמרתי, שאם הוא יחכה קצת הוא יהיה יכול לקנות לוח שמבוסס על KT266A!

פורסם

איזה ציפ עדיף בעצם : הvia kt266a

או

הnforce???

פורסם

הnForce מציג ביצועים טובים למדי אבל הKT266A יגיע לארץ _הרבה_ לפניו...

פורסם

הnForce מציג ביצועים טובים למדי אבל הKT266A יגיע לארץ _הרבה_ לפניו...

מבחינת מהירות הNFORCE אומנם עוקף את הKT266A אבל לא בהרבה, לפחות לא כמו שציפו

פורסם
מבחינת מהירות הNFORCE אומנם עוקף את הKT266A אבל לא בהרבה, לפחות לא כמו שציפו

דווקא זה לא נכון בהשוואה שעשו ב anadtech גילו שבסה"כ ה kt266a עוקף ב 3 אחוזים את ה Nforce

למרות שהnforce עקף את ה kt266a בחלק מהמקרים.

פורסם

דווקא זה לא נכון בהשוואה שעשו ב anadtech גילו שבסה"כ ה kt266a עוקף ב 3 אחוזים את ה Nforce

למרות שהnforce עקף את ה kt266a בחלק מהמקרים.

דווקא לפי מה שאני קראתי הNFORCE עוקף ברוב המקרים... רק במקרים בודדים הKT266A עבר בקושי את הNFORCE...

ממממ.... מה ששתינו אומרים הגיוני, אתה יודע, זה שלכל אתר יואים תוצאות שונות במקצת, אז ההבדל םה הוא בכמה אחוזים אבל הוא יוצר הבדל...

IF YOU GOT WHAT I MEAN

פורסם

טוב נכון, כנראה כל אתר הריץ בדיקות שונות.

אבל מבחינת מחיר ה Nforce אמור להיות עיסקה סופר כדאית למי שמתכוון להסתפק ב Mx400.

פורסם

טוב נכון, כנראה כל אתר הריץ בדיקות שונות.

אבל מבחינת מחיר ה Nforce אמור להיות עיסקה סופר כדאית למי שמתכוון להסתפק ב Mx400.

גם למי שלא מוכן זו עסקה מאוד כדאית, עם כרטיס קול מובנה, שהפעם הוא בין כרטיסי הקול הטובים ביותר... (בשוק הביתי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים