עבור לתוכן

כיצד לצבוע מקלדת?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לצבוע חלק מהמקלדת שלי (בערך 40 סנטימטר אורך על 5 גובה) ורציתי לשאול מהניסיון העשיר של כמה מהחברים באתר.

אני לא רוצה לצבוע חלק שבו אני משתמש תכופות מחשש שהצבע לא יתאים לתנאי הלכלוך והזיעה,לכן כל צבע שיכול להדבק טוב לפלסטיק יתאים.

וגם מאוד חשוב לי שהצבע לא ינזל רבות,מחשש שהוא יכתים חלקים אחרים במקלדת (למרות שאני אשתמש בשבלונה).

ועוד דבר: האם הצביעה יכולה לפגום בפעילות המקלדת?

תודה

פורסם

למה בפורום הזה? צריך להיות בפורום מודינג, לא משנה המנהלים כבר יעבירו, עכשיו לנושא שלנו,

תפרק את כל המקשים, שים טיפה צמר גפן בחורים של המקשים, תקח את הנייר זכוכית הכי עדין שאתה מוצא ותתחיל לשייף שהמקלדת תהיה חלקה לגמרי (כמובן תנקה אותה עם מגבון לח או משהו קודם). אחריי שהיא נקייה וחלקה תצבע בצבע ספריי פריימיר איזה שתי שכבות ותן לזה להתייבש (תצבא מרחוק, חצי מטר מינימום) ואחריי שזה יבש ועדיין נקי צבע בצבע ספריי לאיזה צבע שאתה רוצה (גם כן מרחוק)

מקווה שעזרתי

פורסם
  • מחבר

מצטער על המיקום הלא מתאים.

יש לי כמה שאלות ממש בסיסיות:

למה בדיוק צריך לשייף את המקלדת? המקלדת נראית חלקה למגע.

ומה זה צבע פריימיר?

וממה אתה ממליץ לי להכין את השבלונה (החלק שאני רוצה לצבוע לא ישר ולא סימטרי)?

עזרת לי המון. תודה.

פורסם

כעיקרון - אם אתה רוצה לצבוע גם את המקשים - אז לך על צבע פלורוסנטי - זה כמו מרקר - מדגיש, וגם משאיר את הכיתוב שמתחתיו

צבעתי עכבר של MICROSOFT, והסמל נשאר >:(

אז צבעתי אחרי זה בצבע רגיל ;D

התחושה של הצבע הפלורוסנטי - נעימה ונוחה לעבודה - לא צריך לכה \ או משהו אחר אח"כ

פורסם
  • מחבר

אם אני רוצה לצבוע רק את החלק שסימנתי באדום בתמונה אבל בלי כפתורי המולטימדיה ובלי כפתורי ה-F . האם הצבע הפלורסנטי יוכל להפוך את האפור של המקלדת לירוק בהיר למשל?

ואני חוזר: איך אוכל לשמור על הגבול בין הקטע שאני רוצה לצבוע לבין זה שאני לא ביעילות?

האם סרטי הדבקה יתאימו למשימה?

הנה, הוספתי.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

לא נראה לי (איפה התמונה?)

לגבי הירוק - זה תלוי בצבע של הצבע.. (אם תמצא ירוק אז כן, אני יודע שיש אדום, צהוב, כתום)

לא יודע

אני השתמשתי באיזולירבנד (אטום לגמרי)

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהדיון שקע אבל עדיין יש לי כמה שאלות.

לפי מה שאמרת הצבע הפלורסנטי רק מדגיש,ואם כך אני לא בטוח שהוא מתאים למצב שלי. אני רוצה ירוק כמו טוש ירוק על נייר לבן,לא ירוק כמו מרקר על דף לבן.

אני רוצה צבע חזק,אבל אני לא רוצה שיראה מבריק כמו ברוב בפרויקטים פה.

מה שאני רוצה זה צבע כזה:

http://www.hwzone.co.il/gallery/album11/aai?full=1

ולמה לא כתובים הפרטים של האמן כדי ליצור איתו קשר?

פורסם

האמן הוא קובי מצוות האתר, אתה מוזמן לפנות אליו בהודעה פרטית ע"מ לשאול אותו....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים