עבור לתוכן

תקלה בהדלקת המחשב

Featured Replies

פורסם

חבר שלי קיבל מאחד מקרובי המשפחה שלו מחשב, שהיה בשימוש כבר הרבה זמן. הרכבתי לו את המחשב (לא הרכבה של המחשב, הכוונה לשים אותו בשולחן, לחבר מסך מקלדת רמקולים וכו'), המחשב עבד אחלה, הגדרתי לו רשת, הכל עבד יופי. מספר ימים לאחר מכן, הייתי צריך לחזור ולסדר את הרשת, כשהם טענו שהאינטרנט לא עובד. בדקתי הכל, הייתה תקשורת, אך לא כל היישומים פעלו עם האנטרנט (למעשה, רק קאזה עבד). לאחר מספר ימים, קראו לי שוב כשהמחשב לא נדלק. באתי, בדקתי, החלפתי כבלים של חשמל, שקעים, וכלום. פתחתי את המחשב, ראיתי את הלד הירוק דולק, ובנוסף יש לציין שלפעמים כשמנסים להדליק שומעים מעין זמזום מהרמקולים. במידה ומשהו תקול, מה יכול להיות תקול? או אם עשיתי משהו לא נכון, אז מה?

*יש לציין שהספק ג'נרי.

אקדים תודה, pMor

פורסם

יש צפצופים מה PC SPEAKER ? (הוא מחובר ?), המאוור של המעבד מסתובב כשאתה מדליק?

פורסם

כשאתה לוחץ על כפתור ההדלקה, האם הספק כח מתחיל לפעול? כלומר האם המאווררים והדיסקים מתחילים לעבוד?

פורסם

תבדוק את החיבורים של ההארד דיסק

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז אין שום דבר, שום פעילות בכלל, כאילו החשמל בכלל לא מחובר לספק. אבל עדיין יש אור בלוח אם, אבל כלום.

ממש לא קורה כלום, לא בוט, לא צפצוף, כלום

פורסם

אוקיי.

פתח את המחשב, ובדוק לאן הכפתור של ההדלקה מתחבר על לוח האם.

האם הכפתור מחובר? או שהוא התנתק?

אם הוא מחובר היטב ללוח האם, לחץ עליו ושים לב למאווררים. האם הם מתחילים טיפה להסתובב ומפסיקים? או שהם אפילו לא מתחילים להסתובב?

פורסם

ניראה לי שבגלל ניראה לי שבגלל שהספק ג'נרי הוא אולי מת כשהייתה איזו הפסקת חשמל... בכל אופן תנסה להשאיר בתוך המחשב רק את החלקים העיקריים (זכרונות, כרטיס מסך, מעבד וכ'ו...) ותיראה אם המחשב נדלק וכמו כן תוציא ותכניס מחדש את כל הרכיבים החשובים (חוץ מהמעבד)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים