עבור לתוכן

S.O.S - המחיצה השנייה לא ניתנת לגישה לאחר פירמוט המחיצה הראשית והתקנת Windows 2K

Featured Replies

פורסם

טוב אז לפני שאני מספר מה קרה אני צריך לציין שהמחיצה השנייה במחשב (D), יש בה 100GB מלאים בפרויקטים של שנים... כל המוזיקה שלי שאני לא רוצה לחשוב מה קורה אם זה הולך... כל הסרטים שלי, חודשים על גבי חודשים על גבי חודשים של איסוף מידע למוד שאני עובד עליו, מליון תמונות וסרטי תעודה...

קבצים נדירים של האחים שלי, תמונות מהמצלמה הדיגיטלית שאין להם גיבוי, ספרייה עם קבצים אישיים שלי אחרים ועוד ספרייה עם כל קבצי ההתקנה שאני צריך לאחר פירמוט - ככה שאם אתם ממליצים על משהו לעשות, בבקשה, בבקשה בבקשה שזה יהיה משהו בטוח או לפחות תנסו להסביר לפני ולא "תנסה XYZ" ואז אני אגלה שהכל הלך כי אם זה הלך... אני פשוט מרושש מבחינת תוכן, קשה להסביר את זה במילים, זה בערך כמו שלמישהו נשרף העסק.

עכשיו ככה, היה לי XP PRO SP2 עד לפני כמה שעות, לאחר התקנת כמה תוכנות שאני מעוניין ל***** את היוצרים שלהם, המחשב שלי הופצץ בSPY WARE שהם קוראים לו AD WARE... בכל אופן התחלתי למחוק את הכל, ה ANTI SPY WARES רצו וחשבתי שהכל נקי ויפה (אני מדבר איתכם על הורדות מCNET כן ? לא משהו מפוקפק...) והשארתי את המחשב דולק עם האינטרנט ברקע וכל מיני הורדות, לאחר RESET בבוקר האינטרנט במחשב פשוט לא פעל, ז"א התחברתי והקטע המצחיק זה שאפילו במחשב השני ברשת האינטרנט פעל אבל פה כלום לא פעל, IE, IRC, וכו', שום דבר לא זז, ניסיתי הכל, נסיתי WINDOWS REPAIR וזה רק דפק את הכל...

אז עשיתי גיבויי לכל מה שאני צריך ושמתי אותו במחיצה השנייה ואמרתי נמאס לי מXP אני חוזר ל2000 Pro והלכתי על זה.

לא נגעתי במחיצה השנייה במהלך ההתקנה, פשוט מחקתי את :C, פירמטתי והתקנתי על מחיצה נקייה Win 2k Pro.

הכל עבר יפה כרגיל, לפני שעה בערך המחשב עלה לאחר ההתקנה שעברה ללא כל בעיות וכשאני מנסה להכנס למחיצה (D) אני מקבל את ההודעה הבאה

D:\ is not accessible.

The file or directory is corrupted and unreadable.

זה שוק עצום ואני פשוט חייב להציל את מה שיש שם לא משנה מה !

ההארד דיסק במאה אחוז לא דפוק, זה SATA WD 200GB חדש יחסית וגם כרגע אני עובד ממנו במחיצה האחרת (:C) שעברה פירמוט.

כל מי שיכול לעזור אני מאוד מאוד מאודדדדדדדדדדדד אודה לו... מה עושים !?

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

פורסם

try running a linux live-cd and see if you can access that partition, if you can then there is hope for the data, if you cannot, im not sure, and better listen to someone who knows better (sorry, im not good with that kind of stuff.) good luck :-\

פורסם

חלונות XP עובד עם NTFS 5.1 בעוד שחלונות 2000 עובד עם NTFS 5.0.

ה2000 כנראה לא מסוגל לקרוא את מערכת הקבצים של 5.1.

פורסם
  • מחבר

אני הולך לפרמט עכשיו עוד פעם ולהתקין XP PRO מחדש, אני מתפלל :'(

פורסם

לא היה יותר פשוט לקחת את הדיסק למחשב עם XP ולבדוק?

פורסם
  • מחבר

OMG

איזו הקלה............................................... :o :o :o :o 8) 8) 8) 8)

אין לי בבית עוד מחשב עם XP, יש שניים אחרים עם 2000 ולשניהם אין SATA ;/ ואין מצב שאני מתחיל לגרור את הארד דיסק מחוץ לבית לחברים, זה סרט.

טוב תודה על העזרה, אני נרגעתי... חזרתי ל XP, לא סוף העולם אבל לפחות המחיצה עובדת אז נשאיר את זה ככה :xyxthumbs:

פורסם

אפשר אולי להמיר אותה ל FAT32, אבל למה אתה רוצה לחזור ל2000?

זה שנדבקת באיזה תוכנה קרצייתית ב XP לא אומר שזה לא יקרה ב2000.

פורסם
  • מחבר

כי זאת מערכת עם פחות באגים, פחות SERVICES כבדים, רצה מהר יותר...

בגדול היא עדיפה לפי דעתי, XP יותר USER FRIENDLY כזה אבל תכלס לא ממש צריך את רוב הדברים שהיא מציעה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים