עבור לתוכן

מחשב קורס בהתקנת תוכנה לכונן וירטואלי...

Featured Replies

פורסם

מותקנת לי מערכת הפעלה SP2 התקנה חדשה מהבוקר

ניסיתי להתקין את ALCOHOL 120% גרסה 1.9.2.1705.

איך שמפעילים את התוכנה, ב ו ם מחשב נופל כאילו הפסיקו לו את החשמל... ניסיתי הכל, כלום !!!

ניסיתי להתקין את Daemon_Tools_3.33 וגם כן, המחשב קורס. רק שפה אחרי שהוא עולה הוא מנסה לאתר חומרה חדשה ואז הוא רושם "pnp bios extension"

אני אציין שגרסת הביוס שלי כרגע היא F2 ולפי מה שבדקתי היא הכי מעודכנת.

עוד אציין שהמחשב עשה לי טונה בעיות בשבוע שיש לי אותו, והתקני את הXP אולי 15 פעם עד שהגעתי כרגע ליציבות שיש לי.

אני חייב להתקין איזה תוכנה של כונן וירטואלי, ממש לא בא לי לצרוב כל פעם... לא יודע מה עושים ?

פורסם

כלל אצבע, אם התקנה של XP קורסת, ב95% מהמקרים יש לך בעיה היכנשהו בחומרה.

בדיקה ראשונה - האם הזכרון תקין?

פורסם

1. בטל OC אם יש.

2. בדוק את הזיכרונות עם +memtest86

3. בדוק את הדיסק הקשיח עם התוכנה המתאימה מאתר היצרן.

4. בדוק פיזית (פתח את המחשב) אם הכל מחובר ויושב טוב, שאין קבלים מפוצצים על הלוח (או על אחד הכרטיסים) ושכל המאווררים מסתובבים.

פורסם
  • מחבר

גם אני הייתי בטוח שזה קשור לחומרה, אבל...

המחשב עובד בלי הפסקה כבל 3 ימים רצוף (עובד על האימיול, ועוד...)

הבעיה היא שכאשר אני מתקין את התוכנה של הכונן הוירטואלי (אחת מהשתיים) בשניה שהמחשב אמור לזהות את החומרה החדשה, אני מספיק לראות שהוא מזהה,

ו ב ו ם .. נופל. כך שהיה יותר נראה לי שמדובר על איזושהי התנגשות...

אני חייב להוסיף שבאחת הגרסות של ההתקנה של XP שעשיתי (כזכור עשיתי איזה 15 פעם התקנות) התקנתי את alcohol120% ולא היתה שום בעיה.

רק שעכשיו אין לי מושג מה ההבדל... ואין לי כוח בשלב הזה להתקין שוב מחדש..

(כל פעם איזה 3-4 שעות)

ככה שאם יש לימשהו איזה פתרון, או שמע ממה זה יכול לקרות, אשמח אם יעזור לי...

פורסם

תכתוב בהפעלה

c:\windows\minidump

כווץ את הקבצים ותעלה אותם באפשרויות נוספות.

פורסם

כמו שכבר נאמר פה - קריסה במהלך התקנה של מערכת הפעלה לרוב מעידה על תקלת חומרה.

העובדה שהמחשב שלך עובד 3 ימים בלי לקרוס לא אומרת שאין לך בעיית חומרה. הבעיה אצלך היא אולי בפונקציה חומרתית שלא נעשה בה שימוש רציף, אלא רק במקרים של התקנה וזיהוי חומרה.

שוב, כמו שאמרתי - תבדוק זיכרון, דיסק קשיח, בדיקה פיזית (כבלים, קבלים, כרטיסים, מאווררים).

אפשרות אחרת - ההתקנה עצמה של XP לא תקינה, ואז מותקן קובץ פגום שגורם לקריסת המערכת.

אם אתה חושד בהתנגשות כלשהי, תבדוק במנהל ההתקנים האם אחד או יותר מההתקנים לא עובדים (אחרי, כמובן, שאתה מעדכן את כל הדרייברים לגירסאות האחרונות שלהם). בד"כ אם יש התנגשות בין הגדרות חומרתיות היא תהיה דיי ברורה לעין.

פורסם

אני אריץ אותם מחר בעבודה, יש לי שם כלי דיבוג מותקנים.

פורסם

ככל הנראה הגורם לבעיה הוא הקובץ AFS2K.SYS. חיפוש בגוגל העלה שמדובר בקובץ שקשור לצורב. יותר מזה אני לא יכול לעזור לך.

נסה להוריד מהאינטרנט את הקובץ ולהחליף את הקובץ הקיים (שמור גיבוי כמובן).

פורסם

סתכל בחתימה

פורסם

קודם כל אין שום קשר לSp2. בגלל שSp2 לא מתקין ולא מוסיף את הקובץ AFS2K.SYS.

הבעיה היא שאין ממש הסבר שאומר לאיזה תוכנה שייכת הקובץ הזה. כתוב משהו שמזכיר את HP. אולי התקנת איזה תוכנה\דריבר של HP.

הקובץ הזה הוא קשור לכוננים Cdrom.

במחשב שלי מותקן Daemon tools ולאחר שעשיתי חיפוש לא מצאתי שום זכר לקובץ הזה.

תריץ חיפוש לקובץ הזה במחשב שלך אולי הקובץ ימצא בתוך תקייה של התוכנה שגורמת לזה.

פורסם
  • מחבר

עכשיו שאני חושב על זה....

אני חושב שאני יודע מה קרה, למרות שכביכול אין סיבה...

יש לי שני מוצרים של HP. סורק 3570C ומדפסת 940C

באמת באחת הגרסות של ההתקנה, תוכנת ה-ALCOHOL120? עבדה, אבל זה היה לפני שהתקנתי את הסורק. כשניסיתי להתקין את הסורק זה פשוט לא זיהה אותו, אז מעצבים התקנתי שוב את כל מערכת ההפעלה, התקנתי את הסורק , הכל היה טוב, ושניסיתי שוב להתקין ALCOHOL המחשב קרס. לא קישרתי בכלל שיכול להיות קשר.

בנוסף לכל הצרות, המחשב לא מצליח לתקשר לי כרגע עם המדפסת, יש ERROR בשליחת קבצים.

כנראה שיש שם איזה התנגשות. אולי זה קשור ל-SP2 ? פשוט אין לי כוח להתקין הכל מחדש רק בשביל לבדוק....

אני אנסה את הפאץ' ששלחת לי נראה אם זה עוזר.

אחזיר תשובה צ'יק צ'ק.

אגב, תודה רבה.

פורסם
  • מחבר

ייייייייייייייייייייייייייייייש !!!!!!!

Nemesis אתה תותח מארץ התותחים !!!!!!!!!!!!

הלינק לאתר של HP והפאץ' פתר את הבעיה. תהרוג אותי אם אני מבין מה הקשר בין אחד לשני... אבל, העיקר שהכל עובד.

ALCOHOL הותקן ותקין. מחשב לא קורס...

הם מגדירים את הפאץ' הזה CRITICAL מסתבר שיש שם איזה פאשלה, כי הם לא כל כך ברורים למה צריך אותו.

בכל מקרה תודה רבה לכולכם !!!! לא סתם בכל תקלה אני פונה לפורום המעולה הזה !!! כולכם פשוט מעולים. בחיים לא הייתי פותר את זה לבד.

שוב, תודה לכולם.

פורסם

יש שם פשוט שגיאה בדרייבר.

בגלל שהדרייבר רץ ב Kernel Mode הוא מפיל את כל מערכת ההפעלה כאשר הוא מנסה לכתוב לאזור שאסור לו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים