עבור לתוכן

רשת אלחוטית בעלת מרחק רב.

Featured Replies

פורסם

במחשבה שניה באמת כדאי שתוסיף את זה לת'ראד למען חברי הקהילה.

פורסם

יפה... אני גם מחפש אם אתם יודעים על ציוד כזה של ציוד WIFI למרחקים גדולים (בלי הגבלת מחיר), אשמח אם תרשמו פה...

פורסם

טוב, זה לא סוד שאפשר לארגן מסיבות רשת (פנימית) מדליקות של כמה חברים באותה שכונה, לשתף קבצים בין חברים, או אפילו למכור אינטרנט לסבתא של השכן ממול ;D

פורסם

אם אתה קונה אנטנה

תקנה אנטנת "צלחת"

היא תיהיה מתאימה במקרה שלך.

פורסם

כן, אני מחפש אבל דברים שידועים לעבוד טוב עם WIFI 2.4GHZ כמו שהביאו פה, וגם אם יש AP שידועים לעבוד טוב יותר עם אנטנות חיצוניות..

פורסם

טוב, זה לא סוד שאפשר לארגן מסיבות רשת (פנימית) מדליקות של כמה חברים באותה שכונה, לשתף קבצים בין חברים

amen!

פורסם

*הדובים* יכולים לרצות למכור אותה....לדעתי אין להם ולא יהיה להם את זה.

משרד התקשורת מגביל בארץ את עוצמת השידור של ציוד אלחוטי (2.4GHz WiFi) ל-100mW, רוב ציוד האלחוט שנמכר לשוק הביתי (Consumer) משדר בסביבות ה-50mW. בגלל מגבלות אלו מתנה משרד התקשורת את יבוא הציוד האלחוטי ע"י כך שהיבואנים צריכים להדביק את האנטנות הפריקות.

האנטנת USB2 של Edimax משדרת ב-23dBm שזה 125mW בערך ולכן אין מצב שמשרד התקשורת יאשר את זה...

בנוסף על מנת לשדר בין שני בניינים יש צורך בציוד Outdoor Wireless שזהו ציוד שבד"כ נמכר לשוק העיסקי (Enterprise) ומחירו בד"כ יקר מאוד.

חברת Alvarion מוכרת ציודים כאלו במחירים של 2000$ היחידה.

לדעתי האפשרות שלך לחבר בין שני הבניינים בחיבור אלחוטי היא ע"י רכישה של 2 AP (אפילו Edimax יהיה טוב...) ושני אנטנות כיווניות (Yagi or Parabolic) ולהפעילם במצב Bridge אחרת אין סיכוי שתקבל חיבור מהיר ואיכותי, יש לקחת גם בחשבון את מזג האויר ותנאי הסביבה אשר מפחיתים ומנחיתים את עוצמות השידור....

פורסם

ה EDIMAX הזה הוא "רק" 8dBi

פורסם

סליחה טעות שלי, 6dBi gain (לאנטנה) אבל עוצמת שידור של 22-23dBm.....עדיין מחוץ לחוק!

פורסם
  • מחבר

זה מדהים איך הכל בארץ הזאת אסור... בכל מקרה, חנויות מחשבים הם לא ממש הפיתרון.

כולם טוענים, "אתה לא תמצא את זה", ואני עונה בתשובה "אני אמצא את זה, לא אצלך.".

בכל מקרה, אני מחכה שחבר שלי יחזור מהצבא, נעשה ביקור אצל אחד הספקים של חברה גדולה ורצינית, נראה מה הם יכולים לעזור.

אני אמשיך לעדכן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים