עבור לתוכן

הגבלת קצב העלאה באימיול

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה באימיול. כאשר אני הולך לכלים ושם מגבלת העלאה אוטומטית יש לי מגבלת הורדה. אני מעונין להגביל את העלאה ללא הגבלת הורדה. איך אני יכול לעשות זאת?

פורסם

עובר ל- Shareaza הרבה יותר טוב ומהיר...

פורסם

ממש פיתרון "טוב" נתת לו... ::)

אתה יכול לעשות זאת בעזרת התוכנה NetLimiter.

ותשנה בבקשה לכותרת אינפורמטיבית.

פורסם
  • מחבר

טוב מומחה אני לא כמו שאתה מבין אז תביא עוד פרטים

פורסם

milk לקחת לי את המילים מהפה.

קודם כול לפותח הת'ראד איזה אימיול יש לך (איזה גרסא ומוד)?

באימיול יש 2 אפשרויות: 1. לך למאפינים-> חיבור-> מהירות ההעלאה ושחק עם זה...

2. הקטן את האמיול כפתור ימני על האייקון ושם תראה הגבלת העלאה

(אפשרות שלישית : כמו שאמרו תוכנה netlimiter ששולטת על קצבי ההעלאה וההורדה של כול תוכנה בנפרד )

נקודה חשובה: כאשר האימיול "רואה" שיש הגבלת מהירות ההעלאה הוא מקטין לך את מהירות ההורדה.

וד"א אחי שנה את השם של הת'ראד למשהו אינפורמטיבי כמו "מגבלת העלאה באימיול" ולא סתם emule.

פורסם
  • מחבר

יש לי אימיול 0.45b וכל ניסיון שלי להגביל את קצב העלאה (בשתי הדרכים שציינת למעלה) לא מצליח, כי הוא מזהה מיד ומוריד לי את ההורדה.

ו- net limiter אינה תוכנה חינמית למיטב הבנתי. יש אחת חינמית?

פורסם

בלתי אפשרי. אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה - ככל שתעלה יותר מהר כך תוריד יותר מהר (מה שישראלים לא מבינים לצערנו).

פורסם

חבר'ה!

אני מסתכל עליכם וממש לא מבין.

מצד אחד כתוב בחוקים "שיתוף קבצים לא כאן"

אבל מצד שני,אתם מדברים על זה עכשיו !

כולל אתה Milk-Inc

הבוגר בקהילה.

???

פורסם
  • מחבר

טוב, אם אסור לדון פה בנושא אני מצטער, לא ידעתי. אשמח אם תפנו אותי למקום שמותר.

בינתיים ל-Miro - העניין הוא שהעלאה מאיטה את המחשב שלי כך שזה ממש לא נוח. מעבר לזה, לפני מספר ימים מסיבה לא ברורה לא הייתה אף העלאה ממני במשך כמה וכמה שעות וההורדה היתה ממש מהירה קצב של 25 קיי לסדרות. אם יש תוכנה בסגנון של netlimiter בחינם אשמח לשמוע

פורסם

חבר'ה!

אני מסתכל עליכם וממש לא מבין.

מצד אחד כתוב בחוקים "שיתוף קבצים לא כאן"

אבל מצד שני,אתם מדברים על זה עכשיו !

כולל אתה Milk-Inc

הבוגר בקהילה.

???

לפני שאתה סתם זורק מילים באוויר , אני ישלח אותך שוב לקרוא את חוקי הפורום משום שלא הבנת אותם.

וזאת לא פעם ראשונה שראיתי אותך מעיר על דברים כאלו , למרות שזה חוקי במאה אחוז.

אף אחד לא נתן כאן קישורים להורדות משחקים , סרטים וכד' , אף אחד לא ביקש כאן קישור להורדה לא חוקית.

סך הכל הנושא כאן הוא תוכנת השיתוף! מה בדיוק לא חוקי בתוכנת שיתוף?(אני מזכיר לך שאפשר להוריד בתוכנות שיתוף המון דברים חוקיים ובלי שום קשר , תוכנות שיתוף זה דבר חוקי)

מותר לדון בתוכנות שיתוף שונות וכו' , אסור לדבר על הורדות לא חוקיות/לתת לינקים להורדות לא חוקיות וכד'.

עכשיו אני יקשר אותך ל-חוקי-הפורום כדי שתעבור עליהם שוב , משום שאתה מטעה הרבה משתמשים!

המשך גלישה נעימה.

פורסם

שיתוף קבצים לא עכשיו... --> שיתוף קבצים לא חוקים (שירים, תוכנות וכ"ו).

כל הת'רדים שדנים בזה יוצאים מנקודת הנחה שפותח הת'רד מדבר על שיתוף חוקי.

לפותח הת'רד:

אם אתה משאיר את האימיול על 10Kbs אז אין לך מגבלת הורדה.

אם זה באמת מפריע לך בגלישה להשאיר את ההעלאה על 10Kbs אז בזמן הגלישה תוריד קצת. היחס הוא 1:4, כלומר אם תגביל את ההעלאה על 8Kbs לדוגמה אז תקבל קצב הורדה של 32Kbs.

פורסם

מכיוון שמרבית החיבורים בארץ הם 12KBS UPLOAD אז לשים על 10 זה די בעייתי גם ככה... פשוט תשים בלתי מוגבל בתוך EMULE ותשתמש בתוכנה כמו NET LIMITER (אין פתרון חינמי ב WINDOWS נראה לי לפחות...), כדי להגביל אותו בפועל לכמה שאתה רוצה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים