עבור לתוכן

צריבת CD רגיל ב 4163B

Featured Replies

פורסם

לאחרונה רכשתי צורב DVD דגם LG 4163B.

כאשר אני מנסה לצרוב איתו CD רגיל הוא תוכנת NERO מדווחת כי המהירות המקסימלית לצריבה היא x8, למרות שאין ספק שהדיסק תומך ב x24 לפחות.

עדכנתי את ה nero ואת ה firmware של הצורב אך הבעיה עדיין קיימת.

nero infotool מדווח כי הדיסק מיוצר ע"י "Multi Media Masters & Machinary" וכי המהירויות המקסימליות הן 4x - 8x.

היכן הבעיה? האם יתכן שלצורב יש בעיה לצרוב דיסק מסוג זה דווקא במהירות נורמלית או שזו בעיית הגדרות/תוכנה כלשהי?

פורסם

הבעיה היא לדעתי ביצרן המפוקפק.

קנה דיסקים נורמליים.

פורסם

גם לי יש את הצורב הזה, ואני צורב על דיסקים של סילברליין במהירות X40 ללא כל בעיה...

פורסם

אני צרבתי עליו וורבטים ב X40 (אבל CMC MAG)

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא לדעתי ביצרן המפוקפק.

קנה דיסקים נורמליים.

על הדיסק עצמו לא כתוב כלום (יצרן/מהירות), אך השתמשתי בעשרות דיסקים כאלה הן בצורב CD של LG והן בצורב של tohisba ללא כל בעיה. למה דווקא הדגם הזה לא מזהה נכון את סוג הדיסק?

פורסם

בצורבי DVD משקיעים את הזמן באסטרטגיות כתיבה ל DVD ולא לדיסקים סוג ז**ן.

פורסם

Silverline@X40

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

אני לא יודע על המקרה הזה אבל אני יכול לומר לך שפעם היה לי מקרה דומה של הגבלה במהירות של נרו ורק בגלל שלא עשיתי בדיקת מהירות להארד דיסק (ככה התוכנה באיזה מהירות צריבה הוא מסוגל לעמוד). אבל הסיכוי נמוך!

כנראה שבאמת זה איכות הדיסק, לי יש את הדגן הקודם 4160B וגם הור רגיש לאיכות הדיסקים, מצ שני הוא מבטיח את איכות הצריבה הכי טובה... לפחות בזמנו.

פורסם

דיסק לא איכותי

תקנה דיסק איכותיים כמו lg ואני מאמין שהבעיה תיפתר

פורסם

...בדיוק אותו בעיה...(:

צורב 4120B.....

זה בגלל הדיסקים .. לא איכותיים.

קניתי 200 דיסקים של Fortis X52 פשוט הצורב לא מסתדר איתם.. צורב רק על 8. דיסקים אחרים צורב במהירות המקסילית.

בקיצור.. להחליף את הדיסקים. :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים