פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים לאחרונה רכשתי צורב DVD דגם LG 4163B.כאשר אני מנסה לצרוב איתו CD רגיל הוא תוכנת NERO מדווחת כי המהירות המקסימלית לצריבה היא x8, למרות שאין ספק שהדיסק תומך ב x24 לפחות.עדכנתי את ה nero ואת ה firmware של הצורב אך הבעיה עדיין קיימת.nero infotool מדווח כי הדיסק מיוצר ע"י "Multi Media Masters & Machinary" וכי המהירויות המקסימליות הן 4x - 8x.היכן הבעיה? האם יתכן שלצורב יש בעיה לצרוב דיסק מסוג זה דווקא במהירות נורמלית או שזו בעיית הגדרות/תוכנה כלשהי?
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים גם לי יש את הצורב הזה, ואני צורב על דיסקים של סילברליין במהירות X40 ללא כל בעיה...
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים מחבר הבעיה היא לדעתי ביצרן המפוקפק.קנה דיסקים נורמליים.על הדיסק עצמו לא כתוב כלום (יצרן/מהירות), אך השתמשתי בעשרות דיסקים כאלה הן בצורב CD של LG והן בצורב של tohisba ללא כל בעיה. למה דווקא הדגם הזה לא מזהה נכון את סוג הדיסק?
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים אני לא יודע על המקרה הזה אבל אני יכול לומר לך שפעם היה לי מקרה דומה של הגבלה במהירות של נרו ורק בגלל שלא עשיתי בדיקת מהירות להארד דיסק (ככה התוכנה באיזה מהירות צריבה הוא מסוגל לעמוד). אבל הסיכוי נמוך!כנראה שבאמת זה איכות הדיסק, לי יש את הדגן הקודם 4160B וגם הור רגיש לאיכות הדיסקים, מצ שני הוא מבטיח את איכות הצריבה הכי טובה... לפחות בזמנו.
פורסם 2005 בפברואר 2820 שנים ...בדיוק אותו בעיה...(: צורב 4120B..... זה בגלל הדיסקים .. לא איכותיים. קניתי 200 דיסקים של Fortis X52 פשוט הצורב לא מסתדר איתם.. צורב רק על 8. דיסקים אחרים צורב במהירות המקסילית. בקיצור.. להחליף את הדיסקים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.