עבור לתוכן

GOOGLE התחרפן, חשש ל spyware שהתלבש עליו

Featured Replies

פורסם

יש לך XP עם SP2 וכל העידכונים האחרונים?

• תגובות 40
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

עדכונים ל WINDOWS XP יש לי, אבל SP2 לא.

פורסם

אתה לא חייב SP2 אבל שיהיה לך לפחות את 1.

וניסית לבדוק אם הבעיה חוזרת על עצמה בדפדפנים שונים?

פורסם
  • מחבר

Milk-Inc  אכן אתה צודק! הבעיה נעלמה ב IE !

אבל אני משתמש ב AVENT BROWSER ושם הבעיה עדיין נמשכת. איך אנימעיף את את זה גם משם? התקנה מחדש תעזור?

ד"א, יש SP1

פורסם

אז תסיר את האוונט ותתקין אותו מחדש , יש סיכוי שזה יעזור.

פורסם
  • מחבר

לא. התקנה מחדש (כמה פעמים..) לא עזרה. ה*** הזה לא מוכן להפרד מהאוונט. יש עוד משהו שאפשר לעשות?

פורסם

לעבור לפיירפוקס :)

פורסם
  • מחבר

התקנתי עכשיו את פיירפוקס, אבל Avent לפי דעתי יותר נוח לשימוש. אין דרך להסיר את זה מהאוונט?

פורסם

תתן הזדמנות לפיירפוקס , תשתמש בו היום , תלמד את האפשרויות הטובות שהוא מציע ותחזור עם תוצאות :)

בקשר לבעיה - אין לי עוד משהו להציע שיכול לעזור לך , מצטער.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על כל העזרה. עברתי לפייפוקס :)

פורסם

תתן הזדמנות לפיירפוקס , תשתמש בו היום , תלמד את האפשרויות הטובות שהוא מציע ותחזור עם תוצאות :)

בקשר לבעיה - אין לי עוד משהו להציע שיכול לעזור לך , מצטער.

למה במקום לנסות לפתור את הבעיה אתם תמיד עוקפים אותה?

בכל פעם שיש למישהו איזו בעיה עם IE אתם ממליצים לו "לפתור" את הבעיה בכך שהוא יעבור לדפדפן אחר? מה הפיתרון בזה? זו התעלמות מוחלטת מהבעיה.

אולי תכתוב לאיזה אתר חיפוש בדיוק התוכנה מפנה אותך.

פורסם

למה במקום לנסות לפתור את הבעיה אתם תמיד עוקפים אותה?

בכל פעם שיש למישהו איזו בעיה עם IE אתם ממליצים לו "לפתור" את הבעיה בכך שהוא יעבור לדפדפן אחר? מה הפיתרון בזה? זו התעלמות מוחלטת מהבעיה.

תגיד אתה בכלל קראת את ההודעות פה?

או שסתם הסתכלת על ההודעה האחרונה והתחלת להשמיץ?

ניסינו, עזרו כמה שאפשר וכנראה שלא הצלחנו.

יכול יותר טוב? אז בבקשה.

פורסם

אני לא משמיץ. קראתי את ההודעות. גם אני נתקלתי במשהו בסגנון הזה (hotbar) ועובדה היא שניפתרתי ממנו. הבעיה בתוכנות כמו ad-aware ודומותיה היא שהיא מבטלת, מצד אחד את הבעיה, ומצד שני יוצרת בעיה אחרת. חלק מהתוכנות האלו בנויות לתפקד רק עם אותן "תוספות" ובלעדיהן זו בעיה.

צריך לחשוב טוב טוב מה התקנתי לאחרונה ולבודד את הבעיה. אני בטוח שברגע שהסרת את התוכנה שגרמה לכל זה תוכל לבודד את הבעיה ולפתור אותה.

גם במקרה של הוט בר, יש באותו אתר הוראות הסרה.

פורסם
  • מחבר

זה לא היה מפנה אותי לאתר אחר שהייתי עושה חיפוש, זה פשוט היה נותן לי תוצאות לא קשורות, ובמקרה של גוגל ישראל לאחר חיפוש הוא לא היה מוצא את הדף.

במקרה של חיפוש תמונות הוא היה מפנה אותי לאתר אחר (לא חיפוש) עם תמונות שאת התוכן שלהן לא כדאי לפרט....

ל- maverick , אני אשמח מאוד אם אני אוכל להסיר את זה. אבל לא נראה לי שהאתר שהכניס לי את זה , מעונין שאני אסיר את זה...

פורסם

תראה תמונת מסך של חיפוש רגיל שאתה עושה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים