פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים רק עכשיו היגדרתי את האוטלוק , כאשר אני פותח אותוומנסה לשלוח הודעה מופיעה לי חלון של שגיאה מישהוא אמר לי שזה פורטים סגורים(low id) יש לי sp2 ואין לי שום אנטיוירוס ופיירוול מנותקמה אני יכול לעשות כי לי אין מושגתודה.
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים מהי הודעת השגיאה?אגב, Low ID זה מונח שבא מתוכנת שיתוף הקבצים eMule ולא קשורה לOutlook.
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים מחבר נישיתי לשלוח תמונה אבל אני לא מצליחסליחה על הביטוי low id הכוונה שלי שיש לי פורטים סגורים וזה מה שהאוטלוק רושם The host 'mail.bezeq.int' could not be found. Please verify that you have entered the server name correctly. Account: 'mail.bezeq.int', Server: 'mail.bezeq.int', Protocol: POP3, Port: 110, Secure(SSL): No, Socket Error: 11001, Error Number: 0x800CCC0D
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים לא כיוונת את זה נכון.השרת של בזק הוא Mail.bezeqint.net ולא Mail.bezeq.int.תשנה בהגדרות חשבון ל Mail.bezeqint.net
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים מחבר תודה רבה לך עזרתה לי מאודזה באמת עבדוהסטומים בתמיכה טכנית של בזק לא ידוע מה לעשות
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים מחבר יש לי עוד שאלה גם בקשר להוטלוקהאוטלוק לא מבין עיברית הוא רושם לי שטויות איך אני משנה את זה
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים חחחח. אתה רוצה להגיד לי שהתמיכה של בזק לא ידעה לכוון את הדואר של עצמה... חחח :lol: בקשר לעברית. Tools-Options-Read-Fonts. שנה את זה לHebrew. עם פונט שתומך בעברית כמו Tahoma או Ariel
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים מחבר זה כבר עמד לי הבהיעה כאשר אני רושם משהוא בעיברית ב subject התוכנה לא רושמת שטויות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.