עבור לתוכן

בעית דריברים בכרטיס קול של ZOLTRIX

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש לי כרטיס קול של ZOLTRIX דגם AP6400 3D PCI V.2, חפשתי לו דרייברים גם בגוגל וגם בדרייברגייד ולא מצאתי משהוא שעובד עם XP אז אם יש כאן משהו שיש לו מידע בנושא ויכול לעזור שיגיב ותודה מראש על העזרה.

נ.ב בדקתי גם באתר היצרן וגם באתרי הדרייברים שפורסמו כאן.

פורסם

נשמע לי כמו כרטיס ישן מאוד.

בכל מקרה חיפשתי במספר אתרים ולא מצאתי כלום. (כולל באתר של ZOLTRIX)

לדעתי אם אין דרייבר בWIN UPDATE תנסה לשלוח אימייל לחברה אבל אני לא מאמין שהם יעזרו לך אם אין לזה דרייבר.

פורסם
  • מחבר

אני אל יודע עד כמה הוא ישן, קיבלתי אותו משומש אבל יש לו יציאה דיגיטאלית אז הוא בכול זאת לא כל כך ישן. בדקתי בווינדוס אפדייט ואין לו בכלל את החברה אז או שלא חפשתי טוב או שבאמת אין, שלחתי ליצרן אימייל אבל לא נראה לי שזה יעזור אז אם יש כאן למשהוא מידע תעזרו בבקשה אני חייב להפעיל את הכרטיס הזה.

פורסם

תשמע, אני לא יודע למה אתה חייב להפעיל את הכרטיס הזה אבל אם אין לו דרייברים אז אין מה לעשות.

חיפוש שלו בגוגל לא מחזיר שום דבר בעל ערך.

לדעתי תשקול לקנות כרטיס חדש וזהו.

פורסם
  • מחבר

אני חייב אותו בשביל היציאה הדיגיטאלית, חשבתי שאולי יש בפורום משהו שיש לו בדיוק כזה ויוכל לעזור, אני מקווה שלא טעיתי כי אין לי הרבה אופציות זה או להפעיל אותו או לקנות אחד חדש וחבל כי את זה קבלתי בחינם.

פורסם

איזה ווינדוס יש לך?

כי באקס פי הוא אמור להתקין אותו אוטומטית(מספריית הדרייברים של הווינדוס) , ואם אין אותו באתר החברה אז קשה לי להאמין שתמצא אותו במקום אחר.

פורסם

איזה ווינדוס יש לך?

לא מצאתי משהוא שעובד עם XP

פורסם

אהה לא שמתי לב לזה , מצטער.

אני מציע פשוט לקנות כרטיס חדש(אם הווינדוס לא מצליח להתקין אותו מספריית הדרייברים שלו)

פורסם
  • מחבר

איפו נמצאת בדיוק ספריית הדרייברים של הווינדוס

פורסם

לא יודע...

אבל אתה לא צריך לדעת איפה היא נמצאת , כי הדרייבר צריך להיות מותקן אוטומטית.

אני מציע שתיכנס למנהל ההתקנים ותסיר משם את הכרטיס קול , תעשה הפעלה מחדש ותקווה שהווינדוס ימצא כבר את הדרייבר.

פורסם
  • מחבר

אם כך הם פני הדברים אז כנראה שלווידוס אין את הדרייברים המתאימים מפני שעשיתי מספר פעמים ריענון לחומרה וחיפוש דרייבר לאחר הזיהוי ולא נמצאה כלום, חשבתי שאולי יש איזושהי ספרייה בווינוס או בדיסק ההתקנה שלו שיש בא דרייברים נוספים.

אבל תודה בכול זאת :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

תודה אני ינסה אותו

נ.ב AP6400 3D PCI V.2 זה הדגם של הצי'פ

פורסם

Audio Plus 6400 3D PCI Rev 2

זה דגם הכרטיס לא הצ'יפ.

פורסם
  • מחבר

זה הדבר היחידי שכתוב על הצ'יפ ישנה עוד כתובית על הצד הנגדי של הכרטיס "N622" אבל לא נראה לי שהיא קשורה לדגם הכרטיס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים