פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים שלום לכולם.יש לי כרטיס קול של ZOLTRIX דגם AP6400 3D PCI V.2, חפשתי לו דרייברים גם בגוגל וגם בדרייברגייד ולא מצאתי משהוא שעובד עם XP אז אם יש כאן משהו שיש לו מידע בנושא ויכול לעזור שיגיב ותודה מראש על העזרה.נ.ב בדקתי גם באתר היצרן וגם באתרי הדרייברים שפורסמו כאן.
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים נשמע לי כמו כרטיס ישן מאוד.בכל מקרה חיפשתי במספר אתרים ולא מצאתי כלום. (כולל באתר של ZOLTRIX)לדעתי אם אין דרייבר בWIN UPDATE תנסה לשלוח אימייל לחברה אבל אני לא מאמין שהם יעזרו לך אם אין לזה דרייבר.
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים מחבר אני אל יודע עד כמה הוא ישן, קיבלתי אותו משומש אבל יש לו יציאה דיגיטאלית אז הוא בכול זאת לא כל כך ישן. בדקתי בווינדוס אפדייט ואין לו בכלל את החברה אז או שלא חפשתי טוב או שבאמת אין, שלחתי ליצרן אימייל אבל לא נראה לי שזה יעזור אז אם יש כאן למשהוא מידע תעזרו בבקשה אני חייב להפעיל את הכרטיס הזה.
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים תשמע, אני לא יודע למה אתה חייב להפעיל את הכרטיס הזה אבל אם אין לו דרייברים אז אין מה לעשות.חיפוש שלו בגוגל לא מחזיר שום דבר בעל ערך.לדעתי תשקול לקנות כרטיס חדש וזהו.
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים מחבר אני חייב אותו בשביל היציאה הדיגיטאלית, חשבתי שאולי יש בפורום משהו שיש לו בדיוק כזה ויוכל לעזור, אני מקווה שלא טעיתי כי אין לי הרבה אופציות זה או להפעיל אותו או לקנות אחד חדש וחבל כי את זה קבלתי בחינם.
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים איזה ווינדוס יש לך?כי באקס פי הוא אמור להתקין אותו אוטומטית(מספריית הדרייברים של הווינדוס) , ואם אין אותו באתר החברה אז קשה לי להאמין שתמצא אותו במקום אחר.
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים אהה לא שמתי לב לזה , מצטער.אני מציע פשוט לקנות כרטיס חדש(אם הווינדוס לא מצליח להתקין אותו מספריית הדרייברים שלו)
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים לא יודע...אבל אתה לא צריך לדעת איפה היא נמצאת , כי הדרייבר צריך להיות מותקן אוטומטית.אני מציע שתיכנס למנהל ההתקנים ותסיר משם את הכרטיס קול , תעשה הפעלה מחדש ותקווה שהווינדוס ימצא כבר את הדרייבר.
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים מחבר אם כך הם פני הדברים אז כנראה שלווידוס אין את הדרייברים המתאימים מפני שעשיתי מספר פעמים ריענון לחומרה וחיפוש דרייבר לאחר הזיהוי ולא נמצאה כלום, חשבתי שאולי יש איזושהי ספרייה בווינוס או בדיסק ההתקנה שלו שיש בא דרייברים נוספים. אבל תודה בכול זאת
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים סיכוי סביר שהוא מבוסס על ה C-Media 8738.נסה להוריד דרייבר מכאן:http://www.cmedia.com.tw/download/OS_e-cmi8738_index.htmאם זה לא עובד, הוצא את הכרטיס, ואמור בבקשה איזה צ'יפ יש לו.
פורסם 2005 בפברואר 2820 שנים מחבר זה הדבר היחידי שכתוב על הצ'יפ ישנה עוד כתובית על הצד הנגדי של הכרטיס "N622" אבל לא נראה לי שהיא קשורה לדגם הכרטיס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.