פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים אנשים אני צריך עזרה דחוףיש לי בעיה שהמחשב עושה לעצמו ריסט בזמן שאני עובד במיוחד מתי שיש לי עומס של תוכנות והוא גם נתקע הרבה והריסט הוא פשוט כאילו ניתקת את המחשב מהחשמל וחיברת והפעלת אותו שוב תוך חצי שניה זה ממש מעצבן הולכים לי כל מה שהתקדמתי במשחקים ועבודות והרבה דברים.ניסיתי להתקין מחדש ווינדוס לסרוק עם פנדה 2005 מעודכן וADAWARE שלא מצאו כלום שניהם ואין שום דבר לא עוזר אז מן הסתם נראה לי שהבעיה היא בחומרה ולא בתוכנה.יש ליAsus P4S800DIntel Pentium 4 1.7 GHz (משהו ישן)שני 256MB 333MHz (סה"כ 512MB)Gainward GeForce FX 5200 128MBוכרטיס טלויזיה LifeView FlyTV Platinumתעזרו לי בבקשה!!!
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים טמפ'?מה טמפ' המעבד בזמן שזה קורה אם אתה יכול ואם לא אז לפני.האם יש אבק במחשב?מתי הפעם האחרונה שמרחת משחה טרמית חדשה או לחילופין ניקת את המחשב מאבק?עדיף שתבדוק את הטמפ' בביוס ובעזרת ספיד פאן או אוורסט במצב עומס.
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים זה נובעה מהטמפרטורה של המעבד שלך.... תבדוק עם המאוורר של הקירור עובד ותנקה אבק וכל זה שיהיה זרימה טובה של אוורי
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים זה נובעה מהטמפרטורה של המעבד שלך.... תבדוק עם המאוורר של הקירור עובד ותנקה אבק וכל זה שיהיה זרימה טובה של אוורי לאו דווקא מהטמפ' ולאו דווקא בגלל אבק במקרה וזה בעייה של טמפ' גבוהה, זה יכול ליהיות אי יציבות של הספק או מתח מוגזם שניתן למעבד... הרבה סיבות, אז לא צריך לקבוע סיבות.. נראה את הטמפ' שלו ונמשיך משם
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים מחבר הטמפרטורה של המעבד שלי נעה בין 20 עד ל25 מעלות ויש לי עליו Tt Silent Tower עם מאורר חדש שהחלפתי 90mm והמאורר נשלט ע"י Aerocool Gatewatchנראה לי שזה בגלל שהמעבד ישן הוא רק 1.7 וקניתי אותו לפני 3 שנים כשהוא היה הכי חדש ומאז החלפתי כל חלק וכבל קטן במחשב הזה חוץ מהמעבד
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים אולי הקופסא של החלקים שלך עושה רעש מיטחחמת יותר מידי או שיש בא בעייה יש מלא סיבות
פורסם 2005 בפברואר 2820 שנים מחבר אחיאני עם כל הידע שיש לי במחשבים בחיים שלי לא שמעתי על דבר כזה קובץ DUMPאבל אל תדאג אתה יכול לתת לי הסבר קצר לא כמו לילד בן 4
פורסם 2005 בפברואר 2820 שנים הקבצים האלה נוצרים בעת אתחול מערכת לאחר קריסה, והם נשמרים בד"כ ב C:\Windows\Minidump. (איזה כיף שאין לי ספרייה כזו, התקנה של חלונות בת שנתיים וחצי בלי אף קריסה ). המידע הזה יכול לעזור למצוא את מקור הבעיה. הכנס לספרייה, מצא את 2-3 הקבצים הכי עדכניים, כווץ אותם והעלה אותם לפורום.
פורסם 2005 במרץ 120 שנים כדאי גם שתבדוק אם לא מסומן למחשב לעשות ריסט שיש כשל קריטיאתה הולך לsystem propertiesadvancedstartup and recoveryומבטל את הסימון בautomatically restart
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.