עבור לתוכן

ריסט בעומס

Featured Replies

פורסם

אנשים אני צריך עזרה דחוף

יש לי בעיה שהמחשב עושה לעצמו ריסט בזמן שאני עובד במיוחד מתי שיש לי עומס של תוכנות והוא גם נתקע הרבה והריסט הוא פשוט כאילו ניתקת את המחשב מהחשמל וחיברת והפעלת אותו שוב תוך חצי שניה זה ממש מעצבן הולכים לי כל מה שהתקדמתי במשחקים ועבודות והרבה דברים.

ניסיתי להתקין מחדש ווינדוס לסרוק עם פנדה 2005 מעודכן וADAWARE שלא מצאו כלום שניהם ואין שום דבר לא עוזר אז מן הסתם נראה לי שהבעיה היא בחומרה ולא בתוכנה.

יש לי

Asus P4S800D

Intel Pentium 4 1.7 GHz (משהו ישן)

שני 256MB 333MHz (סה"כ 512MB)

Gainward GeForce FX 5200 128MB

וכרטיס טלויזיה LifeView FlyTV Platinum

תעזרו לי בבקשה!!!

פורסם

טמפ'?

מה טמפ' המעבד בזמן שזה קורה אם אתה יכול ואם לא אז לפני.

האם יש אבק במחשב?מתי הפעם האחרונה שמרחת משחה טרמית חדשה או לחילופין ניקת את המחשב מאבק?

עדיף שתבדוק את הטמפ' בביוס ובעזרת ספיד פאן או אוורסט במצב עומס.

פורסם

זה נובעה מהטמפרטורה של המעבד שלך.... תבדוק עם המאוורר של הקירור עובד ותנקה אבק וכל זה שיהיה זרימה טובה של אוורי

פורסם

זה נובעה מהטמפרטורה של המעבד שלך.... תבדוק עם המאוורר של הקירור עובד ותנקה אבק וכל זה שיהיה זרימה טובה של אוורי

לאו דווקא מהטמפ' ולאו דווקא בגלל אבק במקרה וזה בעייה של טמפ' גבוהה, זה יכול ליהיות אי יציבות של הספק או מתח מוגזם שניתן למעבד...

הרבה סיבות, אז לא צריך לקבוע סיבות..

נראה את הטמפ' שלו ונמשיך משם:)

פורסם
  • מחבר

הטמפרטורה של המעבד שלי נעה בין 20 עד ל25 מעלות ויש לי עליו Tt Silent Tower עם מאורר חדש שהחלפתי 90mm והמאורר נשלט ע"י Aerocool Gatewatch

נראה לי שזה בגלל שהמעבד ישן הוא רק 1.7 וקניתי אותו לפני 3 שנים כשהוא היה הכי חדש ומאז החלפתי כל חלק וכבל קטן במחשב הזה חוץ מהמעבד

פורסם

אולי הקופסא של החלקים שלך עושה רעש מיטחחמת יותר מידי או שיש בא בעייה יש מלא סיבות

פורסם
  • מחבר

אחי

אני עם כל הידע שיש לי במחשבים בחיים שלי לא שמעתי על דבר כזה קובץ DUMP

אבל אל תדאג אתה יכול לתת לי הסבר קצר לא כמו לילד בן 4

פורסם

הקבצים האלה נוצרים בעת אתחול מערכת לאחר קריסה, והם נשמרים בד"כ ב C:\Windows\Minidump.

(איזה כיף שאין לי ספרייה כזו, התקנה של חלונות בת שנתיים וחצי בלי אף קריסה :D).

המידע הזה יכול לעזור למצוא את מקור הבעיה.

הכנס לספרייה, מצא את 2-3 הקבצים הכי עדכניים, כווץ אותם והעלה אותם לפורום.

פורסם

כדאי גם שתבדוק אם לא מסומן למחשב לעשות ריסט שיש כשל קריטי

אתה הולך לsystem properties

advanced

startup and recovery

ומבטל את הסימון בautomatically restart

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים