פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים איפה התראד על בעלי החיים כשצריכים אותו? יש לי אפרוח ברווז קטן ואח שלי הקטן והמטומטם ניסה להרים אותו והפיל אותו (כשהוא היה לבד), הברווזון לא יכול להזיז בכלל את רגל שמאל, אני חושב שהרגל שלו נשברה אפשר לראות שממש כואב לו, לפעמים הוא בכל זאת מנסה ללכת והוא לפעמים מתגלגל על הרצפה, ברוב הזמן הוא פשוט יושב לו שם ללא מעש, איזה מסכן :-[ ואני ממש לא יודע מה לעשות :-[ תכף אצרף תמונה
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים תן לי לנחש, עכשיו אתה רוצה שיתרמו לך 50,000 דולר בשביל שלא תעשה ממנו חטיף פריך במיוחד ?
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים מחבר מה וטרינר יעשה לו?מעניין אותי אם יש משהו שיכול לעזור לו לפני שאקח אותו לוטרינר.הנה תמונה שלו[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים הקלות הבלתי נסבלת הזאת משגעת אותי! טוב שמע אתה לא יכול להשאיר אותו ככה. קח אותו לוטרינר ותרדים אותו. עדיף ככה.
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים מחבר אני לא אחד שמתעסק הרבה עם חיות אני ממש לא מבין בדברים האלו בשביל זה אני שואל תן לי לנחש, עכשיו אתה רוצה שיתרמו לך 50,000 דולר בשביל שלא תעשה ממנו חטיף פריך במיוחד ? אהמ, לא.
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים אז אומרים לך, לך לוטרינר! בעע אני לא אוהב אפרוחים, הם תמיד מחרבנים...במיוחד שמרימים אותם
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים תן לי לנחש, עכשיו אתה רוצה שיתרמו לך 50,000 דולר בשביל שלא תעשה ממנו חטיף פריך במיוחד ? [obligatory]LMAO[/obligatory]
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים מחבר נכון שזה לא אפרוח קטן, הוא דיי גדולאבל הוא עדיין לא בוגר בגלל שברווזים בדרך כלל צומחים הרבה יותר והם לגמרי משנים את המראה והצבע שלהם הופך להיות לבן
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים נכון שזה לא אפרוח קטן, הוא דיי גדולאבל הוא עדיין לא בוגר בגלל שברווזים בדרך כלל צומחים הרבה יותר והם לגמרי משנים את המראה והצבע שלהם הופך להיות לבןאתה עדיין פה?!לך לוטרינר, האפרוח המסכן סובל.
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים תגיד לי, אתה על סמים?קורה משהו לבעל חיים שנמצא אצלך ומה שחשוב לך זה לפתוח על זה עכשיו ת'רד?!למה לא רצת ישר לוטרינר??? אם עוד לא הלכת אז רוץ מיד.משגע אותי הזלזול הזה בחיים.
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים תן לי לנחש, עכשיו אתה רוצה שיתרמו לך 50,000 דולר בשביל שלא תעשה ממנו חטיף פריך במיוחד ? לא מצחיק. ולפותח הת'ארד,תעשה מה שכולם אמרו כאן,קח אותו במהירות האפשרית לוטרינר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.