פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים אתמול יצא גרסאת תיקון קלה ל FIREFOX 1.0 שמכילה בעיקרה כמה תיקוני אבטחה ושמישות.לגבי השינויים המלאים ב 1.0.1: http://www.squarefree.com/burningedge/releases/1.0.1.htmlלידיעה ולהורדה: http://www.mozillazine.org/articles/article6129.htmlנ.ב. מומלץ לעדכן בגלל נושאי האבטחה.
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים תודה.חבל שאי אפשר לעדכן ישירות מה-Firefox.יש איזשהי סיבה שבגללה העידכון הזה הוא לא רשמי?חשבתי לעבור גם ל-Thunderbird, כדאי לי?
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים מחבר התוכנה מעולה, אם כי לא ניסתי את 1.0, הייתי מרוצה מהממשק, אבל הגרסאות לפני 1.0 פשוט לא היו מספיק יציבות.. מכיוון שהדואר יורד למחשב ולא נשאר בשרת, קשה לי עדיין לסמוך על תוכנה כזו...
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים אני משתמש בThunderbird מהגירסאות המוקדמות ביותר, ואני חייב לציין שאני סומך על התוכנה הזאת יותר מאשר על הOUTLOOK, היא גם הרבה יותר חכמה (מבחינת ספאם) ויותר נוחה לשימוש.וגם יותר קלה, ומה לא.
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים העדכון רשמי. אבל כנראה הם מעדיפים שיתקינו מחדש, במקום פאץ' על פאץ'' באתר הרשמי שלהם לא מצאתי זכר לעידכון הזה
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים אני גם באמת צריך להראות לך?1) בהורדה הרגילה של FIREFOX הלינק הוא ל1.0.12) למטה, בMOZILLAZINE NEWS כתוב: "Mozilla Firefox 1.0.1 Released", זה גם לינק לפה
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים אני גם באמת צריך להראות לך?1) בהורדה הרגילה של FIREFOX הלינק הוא ל1.0.12) למטה, בMOZILLAZINE NEWS כתוב: "Mozilla Firefox 1.0.1 Released", זה גם לינק לפה"unofficial Firefox 1.0.1 changelog"בהורדה של Firefox זה מוריד לי Firefox Setup 1.0
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים שאתה לוחץ על ההורדה (איפה שכתוב FREE DOWNLOAD) אז מוריד לך את ה1.0.1תסתכל על שם הקובץ
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים מחבר "we won't be turning on the app update for at least a week. We metering things out so that we don't kill our infrastructure and we've got an update bug from 1.0 that causes some nasty server load and we need to schedule around the time that load peaks."זה רשמי, הם פשוט מוציאים את זה בהדרגה כדי שלא יפילו להם את השרתים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.