עבור לתוכן

רוצה לקנות את ה- LG 4163B וצריך לדעת כמה דברים.

Featured Replies

פורסם

האם זה עדיין הצורב המומלץ ביותר כרגע?

בהתחלה רציתי לקחת את ה- NEC 3520, כי קראתי שהוא הצורב אם אתה רוצה לצרוב הרבה עם מדיות זולות ואוברספידינג.

אבל אז קראתי ושיניתי את דעתי כי הבנתי ש: א' - לא כדאי לצרוב על מדיות זולות כי יכולות להיות הפרעות. ב' - מדיות זולות כנראה לא יחזיקו מעמד הרבה זמן.

ג' - הנאק נהיה טוב ומציע כמה פיצ'רים נוספים רק עם שמים לו FW לא רשמי, שמונע אחריות - ואני לא מתכוון להתעסק עם זה - היה לי מזל רע עם כוננים בשנים האחרונות...

ואז ראיתי את ה- LG 4163B, שהוא מדהים מבחינת איכויות קריאה וכתיבה, מציע dvd-ram (מושלם - אני אעשה המון גיבויים), מעולה תחת FW רשמי. ניתן לקנות לו מדיות זולות. הוא מהיר מאוד ומתחרה בכל שאר הצורבים, ומציע אוברספידינג (לא משהו שהתכוונתי לעשות כי זה יכול לפגוע באיכות). ראיתי שבכל פורום ממליצים עליו על פני כולם והוא זוכה בבחירות העורכים בכל ביקורות, גם על פני הנאק.

אז אתם אומרים - כדאי לקפוץ עליו? מציעים לי אותו במחיר טוב של 350 ש''ח. לקחת? או לחכות למשהו עתידי?

תודה.

פורסם

OUCH, אתמול קניתי את ה LG ב 410 ש"ח

בקשר לשאלות האלה, כל יומיים מישהו שואל, תחפש ותראה.. שניהם מומלצים וטובים. DVD-RAM צריך מדיה מיוחדת. במחיר כזה הייתי לוקח אותו בעיניים עצומות :)

אתה תמיד יכול לחכות לדבר הבא, ככה אף פעם לא תקנה...

פורסם

אז אתם אומרים - כדאי לקפוץ עליו? מציעים לי אותו במחיר טוב של 350 ש''ח. לקחת?

רק אם יש לך שנתיים אחריות.

DVD-RAM שרך אגב מישהו ראה איפה אפשר לקנות מדיות במחיר נורמלי?

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני בידיוק עומד להזמין.. ב399, איפה אפשר למצוא ב350?

פורסם

אז אתם אומרים - כדאי לקפוץ עליו? מציעים לי אותו במחיר טוב של 350 ש''ח. לקחת? או לחכות למשהו עתידי?

ממש לא כדאי לקפוץ עליו, האחריות לא תקפה במקרה כזה.

במחיר הזה הוא קנייה מצויינת.

פורסם

אבל אז קראתי ושיניתי את דעתי כי הבנתי ש: א' - לא כדאי לצרוב על מדיות זולות כי יכולות להיות הפרעות. ב' - מדיות זולות כנראה לא יחזיקו מעמד הרבה זמן.

ג' - הנאק נהיה טוב ומציע כמה פיצ'רים נוספים רק עם שמים לו FW לא רשמי, שמונע אחריות - ואני לא מתכוון להתעסק עם זה - היה לי מזל רע עם כוננים בשנים האחרונות...

א) נו אז? מה מדיות יקרות אי אפשר לצרוב איתו?

ב) עוד לא נתקלתי בבנאדם אחד שהיה לו FW לא רשמי ועשו לו בעיות בהחלפה (מקסימום אתה מחזיר את הקושחה לקושחה רשמית).

NEC ו LG בתאכלס בדיוק אותו הדבר,בנק יש לו יותר פיצ'רים וב LG יש לך DVD-RAM,אם ה DVD-RAM חשוב לך אז אין בכלל על מה לחשוב.

פורסם

במחיר כזה ושנתיים עם אחריות

רק אצל הספקים הראשיים מור לוי , ליגד ועוד. הבעיה שאם אתה לא מכיר מישהו משם תהיה לך בעיה להשיג במחיר הזה

כעיקרון בפנדה מוכרים ב-385 שקל, תיכנס גם לזאפ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים