עבור לתוכן

נקחתי את המחשב לתיקוון /שידרוג קל אבל אחרי שעשיתי פורמט המחשב הפך לאיטי נורא!!

Featured Replies

פורסם

כשהבאתי לו את המחשב היה win ב אנגלית....................

כשקיבלתי את המחשב היה win ב עיברית......................

כשעיתי לו פורמט עם ה win באנגלית והיתקנתי את ה win באנגלית הישן שלי

אז כל הבעיות חלו.. לא היה דרייבר של קול לא דרייבר של כרטיס מסך לא דרייבר של עכבר..ועוד אני לא ממש זוכר..

והשידרוגים שהוא עשה לי הוא סם לי פיקס 5200 + לוח אם חדש + 256 דידיהר מהרץ 400 מגהרץ

אני חושב שזה בעייה בוואינדוס אקיספי שלי אולי הגירסא ישנה???

ושאני מפעיל מישחק הוא ניתקע קצת ואז הוא חוזר לעצמו .. זה יכול לפוצץ לי את כל המערכת נידמה לי איך אני מתקן את הבעייה הזאת?

ניסיתי פורמט נוסף אבל זה לא עזר..תעזרו לי :s05:

פורסם
  • מחבר

או שאני סתם מפעיל את האימול.. זה מעיט או שאני מפעיל את המחשב שלי הוא מעיט גם שאני שומע את השיר שלי אני שומע את זה לעט והעכבר גם לעט שאני מפעיל משהו קל

ויש לי 3.0 גיגה הרץ של מהירות

פורסם
  • מחבר

אהההה בסוף השארתי לו את החלק הזה 1.8 של אינטל

פורסם

אין צורך שתקפיץ את התארד (לשלוח פוסטים אחד אחרי השני), תשתמש בכפתור העריכה.

להבא תפתח תארד אחד בלבד.

בקשר לבעיה שלך, תעדכן ל SP1, את כל הWINDOWS UPDATE, תתקין את כל הדרייברים שצריך (כולל הדרייברים של הלוח אם!).

בסופו של דבר אם המצב לא משתפר, תנסה להוציא את הרכיבים החדשים, יכול להיות שהם בעייתיים

איזה כרטיס מסך היה לך לפני זה? ה FX 5200 הוא כרטיס מסך מאוד חלש ולא ממש סוחב משחקים

הזיכרון בכל מקרה לא עובד ב400 כי הוא מושפע מהמהירות של הזיכרון הישן.

פורסם
  • מחבר

מקודם היה לי g force 2 mx mx 400 ..

אבל מתי שקיבלתי את המחשב הוא לא היה ניתקע לי לכמה שניות נהנתי מאוד מהמחשב אחרי ששידרגתי אותו מישחקים עבדו יפה .. והמחשב לא ניתקע..

אבל אחרי שעשיתי פורמט המחשב עבד לי לעט..

אז אני חושב שהבעייה זה של ה update pc של האקספי שלי..

אבל אני לא יודע איך מעדכנים את המחשב! עם תוכל להביא לי לינק לעידכון המחשב שלי אני ישמח מאוד ..אני ינסה את זה.. אתה יכול לתת לי את הקישור לעדכן את המחשב?? :-\

פורסם
  • מחבר

ומתי שעשיתי למחשב. פורמט היו סימני שאלה ב Device Manger העדכנתי אותם

אני פשוט רק צריך לעדכן את הwindos הישן שלי אני מקווה מאוד שזה יעזור לי :jump:

פורסם

עוד הקפצה אחת והדיון ינעל.

כדאי לך מאוד לקרוא את חוקי הפורום!

הקפצת דיונים:

אין לפרסם שתי הודעות רצופות בדיון שלכם, רק בשביל להביא את הדיון שלכם לראש הרשימה. הקפצת הדיון לא תביא תשובות יותר מהירות אלא תשיג תוצאה הפוכה בצורת התעלמות או נזיפה מצד המשתמשים.

במידה ויש לכם מידע חדש להוסיף לדיון כאשר הודעתכם היא האחרונה, עשו זאת על ידי modify.gif .

משתמשים שיקפיצו דיונים ימצאו את הדיון נעול!

בקשר לעידכון הווינדוס - www.windowsupdate.com

פורסם
  • מחבר

סליחה.. ובבעיה שיש לי במחשב לא היסדתר לא ניראה לי שהיעדכנתי אותו טוב..תעזור לי בבקשה על איזה כפתור אני צריך לילחוץ ומה לעשות... אני העדכנתי אותו פחות מדקה זה לא היגינוי הוריד לי 2 קבצים של 2 מב כל אחד זה פשוט לא הגיוני תעזור לי בבקשה מימך

פורסם

יש לך Service Pack(חבילת שרות) כלשהיא מותקנת במחשב?

בקשר לעדיכונים - אתה צריך לבחור את כל העידכונים(במיוחד הקריטיים) ולהוסיף אותם לרשימה.

ובנוסף לכך - תעדכן את כל החומרה שלך במחשב לדרייברים החדשים ביותר(ללוח אם , כרטיס מסך , כרטיס קול וכו')

פורסם

קורה לפעמים במחשבים שאוהבים צומי שכשמתקינים עליהם איכספי בצורה מסוימת אז הם עובדים נורא לאט.

הפתרון הוא לשים קודם על הכונן של המערכת הפעלה קובץ הנקרא SMARTDRV.EXE ורק אז להתקין את המערכת הפעלה.

פורסם
  • מחבר

מיקי אני פשוט לא יודע על מה אתה מדבר Service Pack(חבילת שרות) יש לי service pack 1 ואינדוס עם קוד אורגינל..וינדוס צרוב רגיל לגמריי

כרטיס מסך אני יודע לעדכן את הדרייבר הקול כבר מעודכן אבל השאר אני לא יודע איך מה להוריד תעזור לי בבקשה תביא לי לינקים אני לא רוצה לקחת את המחשב לתכנאי שיקח לי עליו 300-200 שקל תיקון שזה סתם ביזבוז כסף גם ככה אני קונה מחשב חדש ואין לי כסף באמת אז תעזור לי ותביא לי לינקים ותביא לי לינק ישר שאני מעדכן את המחשב שלי ישירות ..אני לא מבין בזה :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים