עבור לתוכן

משהו מוזר בתוכנה של EMULE... אפילו מצחיק!

Featured Replies

פורסם

אם אני מגדיר ללא הגבלה של UPLOAD ו DOWNLOAD הוא מוריד לאט יחסית

אם אני מגביל ל 4KB ב UPLOAD הוא מתחרפן ומוריד ממש מהר...

יש למשהו מושג למה זה ככה? אגב זה הגרסא החדשה... ה 5 שיצאה לפני שבועיים בערך.

תודה

יניב

פורסם

אני לא משתמש בEMULE אבל העיקרון בטח זהה בכל התוכנות.

נדרש רוחב פס מסוים על מנת "לשמור על קשר" עם משתמשים אחרים כדאי לדעת איזה חלקים יש להם שאתה צריך,

אם אתה משתמש בהרבה רוחב פס לUPLOAD, לא נשאר לתוכנה מספיק רוחב פס "לשמור על קשר" עם הרבה משתמשים ולכן היא תתחבר למעט מאוד מקורות אחרים משמע הורדה איטית.

אתה צריך לגלות את המהירות האופטימלית בהתאם למהירות החיבור שלך.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, למרות שזה לא נשמע הגיוני...

אני משנה את ה UPLOAD וה DOWNLOAD קופץ ומוריד הרבה יותר מהר פתאום.

אתה מבין?

חוץ מזה שבגרסא הישנה של אימיול זה לא היה קורה לי...

תודה בכל זאת

ואולי אתה צודק בכל מקרה... על איזה תוכנה אתה מבסס את זה?

יניב

פורסם

[ltr]you need something like 5 kb/s upload for tcp sessions (opening/closing/acknowledgements) if you won't limit to upload it will choke the download so set upload to 7kb/s (if you have a 12kb/s upload), less if you're using your connection (surfing or what not).[/ltr]

פורסם

הבנתי, למרות שזה לא נשמע הגיוני...

אני משנה את ה UPLOAD וה DOWNLOAD קופץ ומוריד הרבה יותר מהר פתאום.

אתה מבין?

מה לא הגיוני?

אם אין לתוכנה מספיק רוחב פס כדי ליצור קשר עם הרבה מחשבים אחרים היא פשוט לא תעשה את זה ותתחבר רק למעט מקורות.

משמע שההורדה תהיה איטית.

מקווה שזה מובן עכשיו.

כמו שאמרתי אני לא משתמש בEMULE אבל העקרונות זהים בכל התוכנות.

פורסם
  • מחבר

תודה, הבנתי...

שאני נותן 12KB ב UPLOAD הוא חונק את ה 187KB שיש ב DOWNLOAD?

הבנתי אבל עדיין נראה מוזר שהם קשורים אחד לשני...

בכל מקרה זה התחיל רק מהגרסא החדשה של אימיול, שנה שלמה הייתי גם גרסא 4 ולא היה לי את זה אף פעם...

שם ככל שהייתי נותן יותר, הייתי מקבל יותר.

יניב

פורסם

שנה שלמה הייתי גם גרסא 4 ולא היה לי את זה אף פעם...

שם ככל שהייתי נותן יותר, הייתי מקבל יותר.

ישנו גבול מסוים שיתן לך הורדה מקסימלית עם העלאה סבירה שלא תחנוק את החיבור שלך.

ובדיוק בגלל זה אמרתי

אתה צריך לגלות את המהירות האופטימלית בהתאם למהירות החיבור שלך.

פשוט תשחק עם ההגדרות עד שתמצא מה שעובד לך הכי טוב.

מהנסיון שלי UPLOAD של 3-4 מתאים לחיבור של 750 וUPLOAD של 3-6 מתאים לחיבור של 1.5

אבל פשוט תנסה לבד ותראה את ההשפעות.

פורסם

אם מגבילים את EMULE לפחות מ 10KBPS UPLOAD אז ה DOWNLOAD המקסימלי הוא רק פי 3 או פי 4 מה MAXIMUM UPLOAD. לכן אם שמים פחות כדאי להשתמש ב NETLIMITER או משהו כזה (הגבלה חיצונית ולא מהתוכנה עצמה, ככה מהירות ה DOWNLOAD לא תיפגע).

והסיבה שה DOWNLOAD קשור ל UPLOAD, כי כאשר מידע עובר באינטרנט, הוא לרוב צריך אישור שהוא הגיע לפני שהוא ממשיך לשלוח, ואם אתה חונק את האפשר לשלוח את האישור, הוא יחשוב שיש בעיה ויאיט את קצב החיבור כדי להתגבר על הבעיה...

פורסם

אם מגבילים את EMULE לפחות מ 10KBPS UPLOAD אז ה DOWNLOAD המקסימלי הוא רק פי 3 או פי 4 מה MAXIMUM UPLOAD. לכן אם שמים פחות כדאי להשתמש ב NETLIMITER או משהו כזה (הגבלה חיצונית ולא מהתוכנה עצמה, ככה מהירות ה DOWNLOAD לא תיפגע).

והסיבה שה DOWNLOAD קשור ל UPLOAD, כי כאשר מידע עובר באינטרנט, הוא לרוב צריך אישור שהוא הגיע לפני שהוא ממשיך לשלוח, ואם אתה חונק את האפשר לשלוח את האישור, הוא יחשוב שיש בעיה ויאיט את קצב החיבור כדי להתגבר על הבעיה...

You need to define higher than 10K to the upload in order to get extra speed in download. but the more upload you define the less speed you are getting for surf, so you are definding in the e-mule itself over 10K for the upload and then in the NETLIMITER you are limiting (lol) the speed for about 4-5K and then you get extra speed for download + surf wont get damaged, thats the main purpose on the NETLIMITER.

פורסם

2 התגובות האחרונות: אתם טועים,לא כל מוד של אימיול דורש upload של לפחות 10k בשביל לקבל מקסימום מהירות הורדה,למשל morph mod.

אני אישית מעלה ב8k ומגיע לפעמים למהירות המקסימום שלי 180k

אם אתם משתמשים במוד האורגינלי או חס וחלילה ב LH (הקאה),אז אתם צריכים להעלות מינימום 10k בשביל להוריד במקסימום.

פורסם

אתם יכולים לתת מודים טובים ומהירים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים