עבור לתוכן

דחוף! אני צריך תוכנה שבלחיצת כפתור מכבה את המחשב לגמרי!!!

Featured Replies

פורסם

שלום

אני צריך, כמו שכתוב בכותרת, שבלחיצת כפתור היא מכבה את המחשב. גם אם יש חלונות שעובדות ברקע... כמו IE וכו'.

הכי טוב שזה יהיה בתור קיצור דרך על ה DESKTOP!

לפני שבועיים שאלתי על פקודות של SHUTDOWN

והנה התשובה

t xx Set timeout for shutdown to xx seconds-

השאלה היא איך אני יוצר קיצור דרך עם הפקודה הזאת... פעם הצלחתי ושכחתי איך

הבעיה שהוא רוצה להתייחס לקובץ מסויים... אני צריך רק את הפקודה, הכאילו כתבתי אותה ב RUN!

תודה

עוד משהו ששכחתי, אם כבר אני כותב את הפקודה הזאת ב RUN היא לא מכבה לי את המחשב!

היא רק עושה סוג של RESET ל XP... משהו זריז של כמה שניות. סוג של LOG OFF כזה...

יניב

פורסם

1. Shutdown shortcut: The first step to a your one click shutdown shortcut button, is to right-click on your desktop, now choose New, then choose Shortcut. The Windows Shortcut Wizard will appear. In the box that appears, in the "location of shortcut area" type in shutdown -s to shutdown. For the name leave it shutdown or type in a new name like SHUTDOWN or OFF.

2. Reboot shortcut: The first step to your one click reboot shortcut button, is to right-click on your desktop, now choose New, then choose Shortcut. The Windows Shortcut Wizard will appear. In the box that appears, in the "location of shortcut" area type in shutdown -r to reboot. For the name type in Reboot or Restart.

פורסם
  • מחבר

ת'אמת שלא הבנתי, אבל ממש תודה לך!!!

http://www.budja.com/shutdown/

נכנסתי לכאן... הורדתי את הקובץ וכתבתי את הפקודות כמו שיש באתר, בלינק של ההוראות הפעלה.

זה עובד מצויין, בערך כמו ה SHUTDOWN המקורי של XP... שלא ידעתי שהוא קיים אגב.

אגב, את הפקודות כתבתי בקיצור דרך שיצרתי על ה DESKTOP, הוספתי את הפרמטרים במאפיינים של הקיצור דרך.

תודה לך SYSTEM, אני יקרא שוב את ההודעה שלך אני מקווה שאני יבין... פשוט אני חייב לעוף!

יניב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים