עבור לתוכן

רעשים מהדיסק קשיח

Featured Replies

פורסם

יש לי דיסק קשיח WD 80GB SATA 8MB 7200RPM עכשיו החלפתי מאורר למעבד ועכשיו המחשב ממש שקט ושמתי לב שכשההרד דיסק כותב או קורא הוא עושה רעשים כאלו כמו בהרדיסקים הישנים רק פה זה בעוצמה נמוכה יותר.

זה נורמלי?

פורסם

תלוי באיזה עוצמה.

תראה בעצם כשהארד דיסק קורא או כותב הוא זז, יש בו חלקים זזים, ציפורניים כאלה שקוראים וכותבים וזה בנוסף לרעש אתה שומע כשאתה מדליק את המחשב שזה סיבוב הדיסקים בתוך ההארד דיסק, זה למה למשל הארד דיסק 7200RPM פחות רועש מראפטור.

תיקח מברג תחזק את הברגים, חלק גדול מהרעש הוא הוא מרעידות הדסק בתוך המארז.

פורסם

תלוי באיזה עוצמה.

תראה בעצם כשהארד דיסק קורא או כותב הוא זז, יש בו חלקים זזים, ציפורניים כאלה שקוראים וכותבים וזה בנוסף לרעש אתה שומע כשאתה מדליק את המחשב שזה סיבוב הדיסקים בתוך ההארד דיסק, זה למה למשל הארד דיסק 7200RPM פחות רועש מראפטור.

תיקח מברג תחזק את הברגים, חלק גדול מהרעש הוא הוא מרעידות הדסק בתוך המארז.

מה לחזק..!!...זה לא טוב חזק...וזה לא טוב חלש...

צריך משהו ממוצע...אתה יכול לשים גומיות למניעת ויברציות...ואז יהיה לך פחות רעש...או נלך עוד צעד...מגירה להרד דיסק...

רק שלא תחזק את ההרד דיסק חזק מדיי...כי אז הוא ירעיד את כל הכלובים...(את ה"תושבת" של ההרד דיסק)

איזור התרסקות...יש לך עצות אחיטופל...(ההוא מהתנך...אם מישהו זוכר...)

פורסם
  • מחבר

אני יודע את כל הדברים האלו סתם לא פתחתי תרד אני זה לא רעש מוויברציות זה רעש מתוך הדיסק הקשיח עצמו כמו של חריטה כזאת נו כמו בכל ההרדיסקים הישנים... וזה הארדדיסק חדש מלפני חודשיים

פורסם

דבר ראשון למי שכתב שצריך מהו באמצע, ממש לא. לא אמרתי לחזק עד כדי שבירה אבל לשים משהו באמצע עם הזמן יפתח את הבורג ויגרום לרעש בלתי נסבל.

תראה אם זה רעש ממש חזק שאתה שומע מחצי מטר מהמארז כשהוא סגור הייתי בדוק אותו עם תוכנות מריץ בדיקת שגיאות, מנסה לעשות איחוי. אם הכל פעול כשורה זה נראה טוב.

אבל מכוון שיש לך הארד דיסק חדש יש גם אחריות הלוא כן?אם כך שלח אותו לבדיקה בחנות שרכשת אותו ממנה.

פורסם
  • מחבר

איזו תוכנה טובה יש שבודקת את הארד דיסק? (אם יש כזו)

פורסם

תיכנס לאתר של WD תראה אם יש להם תוכנות שבודקות את קישרות הכונן סקטורים פגומים וכו'...בעקרון איחוי דיסק זה טוב כי הדיסק קורא וכותב הרבה...

פורסם

תלוי באמת באיזה עוצמה הרעש..

כשHD מתחיל להרעיש יותר מידי זה סימן שהוא הולך לעולמו עוד מעט.. =]

אם אתה שומע שזה באמת רעש לא טבעי שלא אמור להיות תתחיל לדאוג לגבות את המידע שאתה צריך או להעביר לHD אחר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים