פורסם 2005 בפברואר 2420 שנים יש לי דיסק קשיח WD 80GB SATA 8MB 7200RPM עכשיו החלפתי מאורר למעבד ועכשיו המחשב ממש שקט ושמתי לב שכשההרד דיסק כותב או קורא הוא עושה רעשים כאלו כמו בהרדיסקים הישנים רק פה זה בעוצמה נמוכה יותר.זה נורמלי?
פורסם 2005 בפברואר 2420 שנים תלוי באיזה עוצמה.תראה בעצם כשהארד דיסק קורא או כותב הוא זז, יש בו חלקים זזים, ציפורניים כאלה שקוראים וכותבים וזה בנוסף לרעש אתה שומע כשאתה מדליק את המחשב שזה סיבוב הדיסקים בתוך ההארד דיסק, זה למה למשל הארד דיסק 7200RPM פחות רועש מראפטור.תיקח מברג תחזק את הברגים, חלק גדול מהרעש הוא הוא מרעידות הדסק בתוך המארז.
פורסם 2005 בפברואר 2420 שנים תלוי באיזה עוצמה.תראה בעצם כשהארד דיסק קורא או כותב הוא זז, יש בו חלקים זזים, ציפורניים כאלה שקוראים וכותבים וזה בנוסף לרעש אתה שומע כשאתה מדליק את המחשב שזה סיבוב הדיסקים בתוך ההארד דיסק, זה למה למשל הארד דיסק 7200RPM פחות רועש מראפטור.תיקח מברג תחזק את הברגים, חלק גדול מהרעש הוא הוא מרעידות הדסק בתוך המארז.מה לחזק..!!...זה לא טוב חזק...וזה לא טוב חלש...צריך משהו ממוצע...אתה יכול לשים גומיות למניעת ויברציות...ואז יהיה לך פחות רעש...או נלך עוד צעד...מגירה להרד דיסק...רק שלא תחזק את ההרד דיסק חזק מדיי...כי אז הוא ירעיד את כל הכלובים...(את ה"תושבת" של ההרד דיסק)איזור התרסקות...יש לך עצות אחיטופל...(ההוא מהתנך...אם מישהו זוכר...)
פורסם 2005 בפברואר 2420 שנים מחבר אני יודע את כל הדברים האלו סתם לא פתחתי תרד אני זה לא רעש מוויברציות זה רעש מתוך הדיסק הקשיח עצמו כמו של חריטה כזאת נו כמו בכל ההרדיסקים הישנים... וזה הארדדיסק חדש מלפני חודשיים
פורסם 2005 בפברואר 2420 שנים דבר ראשון למי שכתב שצריך מהו באמצע, ממש לא. לא אמרתי לחזק עד כדי שבירה אבל לשים משהו באמצע עם הזמן יפתח את הבורג ויגרום לרעש בלתי נסבל.תראה אם זה רעש ממש חזק שאתה שומע מחצי מטר מהמארז כשהוא סגור הייתי בדוק אותו עם תוכנות מריץ בדיקת שגיאות, מנסה לעשות איחוי. אם הכל פעול כשורה זה נראה טוב.אבל מכוון שיש לך הארד דיסק חדש יש גם אחריות הלוא כן?אם כך שלח אותו לבדיקה בחנות שרכשת אותו ממנה.
פורסם 2005 בפברואר 2420 שנים תיכנס לאתר של WD תראה אם יש להם תוכנות שבודקות את קישרות הכונן סקטורים פגומים וכו'...בעקרון איחוי דיסק זה טוב כי הדיסק קורא וכותב הרבה...
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים תלוי באמת באיזה עוצמה הרעש..כשHD מתחיל להרעיש יותר מידי זה סימן שהוא הולך לעולמו עוד מעט.. =]אם אתה שומע שזה באמת רעש לא טבעי שלא אמור להיות תתחיל לדאוג לגבות את המידע שאתה צריך או להעביר לHD אחר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.